passat b5 AFN - jaká jednohmota a odkud
Moderátoři: šulda, Moderátoři
passat b5 AFN - jaká jednohmota a odkud
Čau chlapi, sháním na passat b5 AFN (r.v. 97) jednohmotu - můžete mi doporučit nějakou i s odkazem ke koupi? Nynější dvouhmota mi na 4. a 5.° na plný plyn do kopce rozvibruje celé auto. Díky moc všem. (mám chip+sprinty)
PASSAT B5 TDI
- coltik
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
sežeň si jetej setrvák jednohmot. buď z Audi 80 1,9tdi(66kW kod motoru 1Z) a nebo Audi A4 1,9tdi(66kW kod motoru taky 1Z) Ceny se pohybují kolem +- 1000-1500kč.
+ k tomu doporučuji přítlačák Sachs a lamelu nechat přeobložit.
Opět k těmto motorizacím. Hlavně kód motoru 1Z!
+ k tomu doporučuji přítlačák Sachs a lamelu nechat přeobložit.
Opět k těmto motorizacím. Hlavně kód motoru 1Z!
VW Caddy 1,6tdi
Saab 9-3 combi 110kW
Opravy vstřikovačů Siemens, Bosch, Denso, Delphi, CAT
http://www.rsdiesel.cz
Saab 9-3 combi 110kW
Opravy vstřikovačů Siemens, Bosch, Denso, Delphi, CAT
http://www.rsdiesel.cz
2 coltik: Díky za info, ale já než bych to našel a všechno nakoupil, tak budu mít vnoučata...
2 Ladas: díky moc (nechápu že jsem ten inzerát nenašel též), myslíš že to vyřeší problém s vibracema? Je to asi potřeba i přeobložit a toť vše přepokládám. Pro jistotu si to rezervuji. Díky moc ještě jednou.
2 Ladas: díky moc (nechápu že jsem ten inzerát nenašel též), myslíš že to vyřeší problém s vibracema? Je to asi potřeba i přeobložit a toť vše přepokládám. Pro jistotu si to rezervuji. Díky moc ještě jednou.
PASSAT B5 TDI
Nechci zakládat nové téma, ale dal jsem do své A6 jednohmotu z motoru 1Z, všechno funguje výborně, ale při jízdě, hlavně v nižších otáčkách, kdy se přenáší vysoký točivý moment, se, asi z převodovky, ozývají velmi nepěkné zvuky, jako kdyby tam něco drhlo. Nevíte v čem by mohl být problém?
Jo a taky, když to běží na volnoběh, tak je něco slyšet, takový sekavý zvuk, který zmizí, když se vypne spojka,
Jo a taky, když to běží na volnoběh, tak je něco slyšet, takový sekavý zvuk, který zmizí, když se vypne spojka,