BDH - klapka V157
Moderátoři: šulda, Moderátoři
BDH - klapka V157
na audině 2,5 tdi BDH vypisuje vag 19559 - klapka V157....ta klapka je tam jen pro zhášení motoru,nebo i nějak ovlivňuje za jízdy výkon???prostě když je ko má to vliv na jízdní vlastnosti? nebo se jen otřepe motor při vypnutí?
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
- frantacech
- Aktivista
Re: BDH - klapka V157
ta je tam aby byla vyssi spotrebaOťasTDi píše:na audině 2,5 tdi BDH vypisuje vag 19559 - klapka V157....ta klapka je tam jen pro zhášení motoru,nebo i nějak ovlivňuje za jízdy výkon???prostě když je ko má to vliv na jízdní vlastnosti? nebo se jen otřepe motor při vypnutí?
RUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....- frantacech
- Aktivista
Ahoj.
Mám také problém s klapkou na Touranu 1.9tdi 2005rv.
Vymažu chybu a hned naskočí znovu,klapka vyčištěna-ok,zkouška dvou jiných na vrakáči ale pořád se chyba hned objevý.
Klapka funguje při zdechnutí motoru,ale asi neposílá data zpět do řj.
Káble zkontrolovány kam to šlo,ale nemám schema kam vede do řj.
Prosím tedy někoho o zaslání stránky kde je V157 a řj.
Hledal jsem všude,ale schema nikde není.
Moc díky
Mám také problém s klapkou na Touranu 1.9tdi 2005rv.
Vymažu chybu a hned naskočí znovu,klapka vyčištěna-ok,zkouška dvou jiných na vrakáči ale pořád se chyba hned objevý.
Klapka funguje při zdechnutí motoru,ale asi neposílá data zpět do řj.
Káble zkontrolovány kam to šlo,ale nemám schema kam vede do řj.
Prosím tedy někoho o zaslání stránky kde je V157 a řj.
Hledal jsem všude,ale schema nikde není.
Moc díky
Sory ale to je zase krávovina.Kdyby jsi se pořádně podíval tak zjistíš že za ní je egr a ten se kopodivu při zavření té klapky zase otevírá.frantacech píše:normalne je kvuli zhasinani motoru, ale jako bonus se privira kdyz uberes plyn jako motorova brzda, takze zvysuje spotrebu, pac bez plynu brzdiOťasTDi píše:teď nerozumím
Motor mám 1.9tdi 77kW BKC rv2005 touran
kabeláž jsem zkontroloval kam to šlo,samozdřejmě jsem nerozebral půl auta.K tomu chci přistoupit až se schémátkem v ruce,protože netuším jestli to jde někde ještě přes konektor atp.Prosím nemáte někdo to schéma?
Jo a když se přivře klapka,tak se otevře egr?Měla by tedy vyrovnávat půtok vzduchu?Nebo má ještě nějakou funkci?
kabeláž jsem zkontroloval kam to šlo,samozdřejmě jsem nerozebral půl auta.K tomu chci přistoupit až se schémátkem v ruce,protože netuším jestli to jde někde ještě přes konektor atp.Prosím nemáte někdo to schéma?
Jo a když se přivře klapka,tak se otevře egr?Měla by tedy vyrovnávat půtok vzduchu?Nebo má ještě nějakou funkci?
Jak ti psal ladas zkontroluj pojistku v eboxu myslím 8 je společná s ventilátorem ten ti ji vyhodí a tobě pak nejde klapka.Kostra klapky je na nosníku pod filtrboxem už jsem to řešil taky po nehodě ji někdo neutáhl a pak to sporadicky psalo klapku dokonce jim to zavíralo klapku a motor jim chcípnul.
Tak už jsem na to přišel,píši to kdyby to zase někdo hledal
Poslední(vlastně prní)držák na motoru co drží kabeláž jdoucí z karosérie prodřel izolaci a káblík a další dva narušil.
Spájeno,smrštťovačka a zaizolováno,no a snad už bude klid.
Přes žádný konektor to už nejde,teda žádný jsem v motorovém prostoru nenašel.
Poslední(vlastně prní)držák na motoru co drží kabeláž jdoucí z karosérie prodřel izolaci a káblík a další dva narušil.
Spájeno,smrštťovačka a zaizolováno,no a snad už bude klid.
Přes žádný konektor to už nejde,teda žádný jsem v motorovém prostoru nenašel.