kontrolka teploty chladící kapaliny
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
kontrolka teploty chladící kapaliny
Ahoj, mám zase takovej problémek. Už podruhý se mi stalo, že když jsem nastartoval studený auto ( stálo den a půl ) tak mi po chvilce začne blikat a pípat kontrolka teploty vody.. Když se to stalo poprvý, tak stačilo znova nastartovat a bylo to OK. Dnes to tak nešlo. Zkusil jsem nastartovat asi 5x a furt nic. Nakonec kontrolka zhasla asi po 500m jízdy. Vody je tam akorát. Teplota venku tak kolem 1°C. Neví někdo co by to mohlo být? Nemám ted možnost jít na diag. Auto v podpisu. Děkuju
Passat B7, 1.6 TDI, r. v. 2011
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Zadání:
Je dán vw new beetle, který nemá budík s teplotou vody, ale jen modrou a červenou kontrolku.
Kde je problém, když po startu studeného motoru, modrá kontrolka nesvítí, jak by bylo normální, ale bliká?
Bliká až do zahřátí a pak normálně zhasne...
Jinak, po odpojení konektoru na snímači hladiny vody se rozbliká klasicky červená...
Je dán vw new beetle, který nemá budík s teplotou vody, ale jen modrou a červenou kontrolku.
Kde je problém, když po startu studeného motoru, modrá kontrolka nesvítí, jak by bylo normální, ale bliká?
Jinak, po odpojení konektoru na snímači hladiny vody se rozbliká klasicky červená...
Problém byl ve vadném čidle teploty vody (obvod pro přístrojovku)Wolf píše:Zadání: