, ahoj, já nedorazím, celej den se trápím s vysokou vačkoupicimuri píše:Tak zítra v Mostě!Až uvidítě čenou e36 se zelenou kapotou, tak sem to já.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
, ahoj, já nedorazím, celej den se trápím s vysokou vačkoupicimuri píše:Tak zítra v Mostě!Až uvidítě čenou e36 se zelenou kapotou, tak sem to já.
Tak to je škoda... Držim palce at ti to jde od ruky!oldaf píše:, ahoj, já nedorazím, celej den se trápím s vysokou vačkoupicimuri píše:Tak zítra v Mostě!Až uvidítě čenou e36 se zelenou kapotou, tak sem to já.
Zítra pokračuju
Jedeš s 12mm ?picimuri píše:Tak to je škoda... Držim palce at ti to jde od ruky!oldaf píše:, ahoj, já nedorazím, celej den se trápím s vysokou vačkoupicimuri píše:Tak zítra v Mostě!Až uvidítě čenou e36 se zelenou kapotou, tak sem to já.
Zítra pokračuju
Ne, ta je určená na jiný auto.oldaf píše:Jedeš s 12mm ?picimuri píše:Tak to je škoda... Držim palce at ti to jde od ruky!oldaf píše:, ahoj, já nedorazím, celej den se trápím s vysokou vačkouZítra pokračuju
no asi neumíme, takový manual totiž neni, chce vědět věci kvuli kterym se čerpadla davaji seřizovat třeba do boshe a chtěji za to plno peněz a ti co to umí to přece říkat nebudou, když na to museli přít sami a ted diky tomu maji kšeft, pokud to budeš chtít za uplatek nastavit někdo se určitě najde, ale nepočitej s tim, že ti to tu bude jen tak někdo vysvětlovat, to je asi jako, když jsme tu laborovali s turby a spojkami a pak přijdou kluci a chtěli by aby sme jim všechno jen tak řekli a oni to měli jen za cenu dilu nebo ještě levněj, to že my do toho vrazily plno peněz už nikdo neocení...TheJaricek píše:a co jako???
Tony se tady na něco ptal. To mu tady nikdo neumí odpovědět?
tak tak.. ale zase na druhou stranu je tohle forum.. Je to těžký nomev1 píše:no asi neumíme, takový manual totiž neni, chce vědět věci kvuli kterym se čerpadla davaji seřizovat třeba do boshe a chtěji za to plno peněz a ti co to umí to přece říkat nebudou, když na to museli přít sami a ted diky tomu maji kšeft, pokud to budeš chtít za uplatek nastavit někdo se určitě najde, ale nepočitej s tim, že ti to tu bude jen tak někdo vysvětlovat, to je asi jako, když jsme tu laborovali s turby a spojkami a pak přijdou kluci a chtěli by aby sme jim všechno jen tak řekli a oni to měli jen za cenu dilu nebo ještě levněj, to že my do toho vrazily plno peněz už nikdo neocení...TheJaricek píše:a co jako???
Tony se tady na něco ptal. To mu tady nikdo neumí odpovědět?
A co takhle si precist tech 100 a neco stran a hned budes vedet co a jak, nez se urazet jako maly deckoTheJaricek píše:tak když tady s tím machrujete jak to překopáváte a někdo se vás na něco zeptá tak nejste schopni odpovědět?
mmm paráda forum. To sem rovnou nemusíte psát vůbec nic a nechat si to pro sebe.
Nenašel jsem to tady. ty jo?dawe2706 píše:A co takhle si precist tech 100 a neco stran a hned budes vedet co a jak, nez se urazet jako maly deckoTheJaricek píše:tak když tady s tím machrujete jak to překopáváte a někdo se vás na něco zeptá tak nejste schopni odpovědět?
mmm paráda forum. To sem rovnou nemusíte psát vůbec nic a nechat si to pro sebe.
Pěkný Aleši, už se na tu modrou těším jak bude ten odstín vypadat na e36Bueno píše:I na ten lak máme připraveno