co je to za splet drátů? co že si to tak rozkuchal tu kabeláž?Bueno píše:Tak se nám oteplilo a tvrdě se maká.. do úterka snad už bude testovací jízda na druhym modelu k26Pak už jen lak a hotovo
BMW 325 TD TDS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
BMW e36 325Mtds, race mechanika by Oldaf, podávačka 800l/h 3,6baru, turbo serie 2.2baru bez přidavače 2.5bar+ s přidavačem, duralová jednohmota 8kg, podvozek M3 3.2 + strongflex
BMW e46 330d 150kw kompletní Mpaket ERG off cca 230hp
Fabia 1.9 SDI 47kw
Fabia 1.9 SDI 47kw
Jinak ta kabeláž už tam neni.. Je to říznutej svazek, co vede pod torpédem.. přehazuju komplet elektroinstalaci z druhýho auta.. Toho sedana měl snad nějakej dělník.. všechno je tam napojovaný přes čokoládu 

Naposledy upravil(a) Bueno dne 22 bře 2014, 22:13, celkem upraveno 1 x.
Tak hele, nebyl jsem linej si tenkrat precist 90 stranek a taky jsem nebyl linej zajet na vrakac a koupit si mrtvy cerpadlo, ktery jsem opatrne rozebral at vim co a jak funguje. Kdyz me potom nekdo neco poradil, tak jsem aspon vedel o cem je rec.TheJaricek píše:Nenašel jsem to tady. ty jo?dawe2706 píše:A co takhle si precist tech 100 a neco stran a hned budes vedet co a jak, nez se urazet jako maly deckoTheJaricek píše:tak když tady s tím machrujete jak to překopáváte a někdo se vás na něco zeptá tak nejste schopni odpovědět?
mmm paráda forum. To sem rovnou nemusíte psát vůbec nic a nechat si to pro sebe.
BME E61 530d chip 580Nm 282ps
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
Aleši ta barva je brutální a ty m3 zrdcátka z e46 by se mi taky líbili
jo a Dave nerozčiluj se s některýma lidma nemá cenu nic řešit pořád se budou jen cítit ukřivdění a ublížení... jinak když si někdo chce nechat něco postavit, ale musí u toho byt osobně a čumět lidem pod ruky at už protože je neduvěřivý nebo aby mohl později kopirovat tak je lepší takove lidi prostě jen ignorovat, kopírovat umí každý blb ale něco sám vymyslet nebo pomoct někomu něco vylepšit to už umý málo kdo...

BMW e36 325Mtds, race mechanika by Oldaf, podávačka 800l/h 3,6baru, turbo serie 2.2baru bez přidavače 2.5bar+ s přidavačem, duralová jednohmota 8kg, podvozek M3 3.2 + strongflex
Fabia 1.9 SDI 47kw
Fabia 1.9 SDI 47kw
Zdar, elektrický jsem měl rozebraný snad milionkrát ale manuální čerpadlo je o něčem jiném než elektrika.
dawe2706 píše:Tak hele, nebyl jsem linej si tenkrat precist 90 stranek a taky jsem nebyl linej zajet na vrakac a koupit si mrtvy cerpadlo, ktery jsem opatrne rozebral at vim co a jak funguje. Kdyz me potom nekdo neco poradil, tak jsem aspon vedel o cem je rec.TheJaricek píše:Nenašel jsem to tady. ty jo?dawe2706 píše: A co takhle si precist tech 100 a neco stran a hned budes vedet co a jak, nez se urazet jako maly decko
Jen by mi stačilo kdy mi někdo aspon řekl k čemu tohle napojit jestli se to napojí na 12V.
Tony1988 píše:Zdar, elektrický jsem měl rozebraný snad milionkrát
ale manuální čerpadlo je o něčem jiném než elektrika.dawe2706 píše:Tak hele, nebyl jsem linej si tenkrat precist 90 stranek a taky jsem nebyl linej zajet na vrakac a koupit si mrtvy cerpadlo, ktery jsem opatrne rozebral at vim co a jak funguje. Kdyz me potom nekdo neco poradil, tak jsem aspon vedel o cem je rec.TheJaricek píše: Nenašel jsem to tady. ty jo?
Už se to tady na foru řešilo. Nepřipojuj to vůbec. Je to pry jen proto aby nešel motor studený vytočit.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=15
To jsem potřeboval vědět díky moc
burton.b22 píše:Už se to tady na foru řešilo. Nepřipojuj to vůbec. Je to pry jen proto aby nešel motor studený vytočit.
Je to pecka.. Nevěřil bych, že se mi někdy bude líbit Compakt jako na tý fotcemev1 píše:Aleši ta barva je brutální a ty m3 zrdcátka z e46 by se mi taky líbilijo a Dave nerozčiluj se s některýma lidma nemá cenu nic řešit pořád se budou jen cítit ukřivdění a ublížení... jinak když si někdo chce nechat něco postavit, ale musí u toho byt osobně a čumět lidem pod ruky at už protože je neduvěřivý nebo aby mohl později kopirovat tak je lepší takove lidi prostě jen ignorovat, kopírovat umí každý blb ale něco sám vymyslet nebo pomoct někomu něco vylepšit to už umý málo kdo...

Jedině celá sada. cca 300kčburton.b22 píše:Omlouvám se za OT ale dá se koupit samostatne to tesnění pod to vrchní víčko? Je jedine takove specificke. Děkuji.
PRODÁM NOVOU 12mm HLAVU NA TDS,
VW T3 mTDI ASV , GT2052, 11mm hlava,
BMW E39 525mTDS touring,12mm hlava, IC, diff 2,35, GT3271-tlak 3,1b, jednohmota DURAL 240mm,
VW T3 mTDI ASV , GT2052, 11mm hlava,
BMW E39 525mTDS touring,12mm hlava, IC, diff 2,35, GT3271-tlak 3,1b, jednohmota DURAL 240mm,
- TheJaricek
- Nováček