spotřeba AGR 8l ?? vyřešeno
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
spotřeba AGR 8l ?? vyřešeno
už si nevím rady vyměnil sem váhu, všechny filtry, olej, ŘJ měla být udajně chipovaná tak sem sehnal jinou se stejným číslem, nový čidlo teploty termostat. Sací koš sem vypucoval, rozvody sedí, předvstřik je na středu. už fakt nevím kam zahnout, protože na druhým(AHF) jezdím do 5L tady se prostě nedostanu pod osm a lechtám plyn.
Je tam ještě nejaká vec, kterou bych mohl zkouknout? napadlo mě že by při tom chipu někdo měnil vstřiky ale to nevím jak poznat?a jestli by to mělo takový vliv. budu rád za každou radu
Je tam ještě nejaká vec, kterou bych mohl zkouknout? napadlo mě že by při tom chipu někdo měnil vstřiky ale to nevím jak poznat?a jestli by to mělo takový vliv. budu rád za každou radu
Naposledy upravil(a) Jirka800 dne 30 bře 2014, 19:15, celkem upraveno 1 x.
Octavia TDI 81KW 1999 AHF
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
tak skutečnou spotřebu se mě podařilo srovnat posunutím na čerpadle, volnoběžnou dávku na 4,5mg. ale spotřeba ukazovaná na palubáku zustala stejná(vysoká). já vím že na to nemám koukat ale štve mě to. Jsou tam ty novější budíky, je to možný že by to bylo tím? protože podle dávky paliva při určité rychlosti, je v pořádku( kontroloval jsem s jiným autem) ale na těch budíkách lítaj nesmysly.
Octavia TDI 81KW 1999 AHF
- martinsidlo
- Aktivista
Obcas su problemy aj z opacneho konca, kolega vymenil prevodovku v 100k oktavke 1,6 benzin za udajne 100% rovnaky repas. Po vymene "vysoka" spotreba, auto slabo taha. Výsledok prevodovka s tazsim sprevodovanim (asi iny diferak), tachometer podmeriaval cca. o 10 - 15km/h, a patricne aj menej ubehnutých km napocital. Výsledkom bola naoko vysoka spotreba a pocit, ze to auto nejako tych 150 po dialnici tazsie zvlada. 

Passat Variant B5 99, AFN 81kW