Turbo octavia 1.9 TDI 81kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Turbo octavia 1.9 TDI 81kW
Jak má chodit klapa od turba lehce nebo s odporem,myslim při odpojenem ovladani, ja mam pocit ze mi pridrhava a chodi jen 5 mm. mam ted hlavu dole tak ze bych na to koukl při jednom. dik za info
Skoda Octavia 1.9 TDi 81 kW r.v. 2000
právě, že jsem to rozebral úplně všechno, ty lopatky jsem měl venku, očistil namontoval zpět i hřídelku jsem rozmontoval, vše očištěné od nánosu a lopatky chodily volně. PS jak to myslíš zabrousit lopatky, ty samostatně nerozeberu, jak jsem to vytáhl tak nechtěly chodit po vyčištění chodí lehce.
turbo
jak máš ten celej mezikus s těma lopatka tak mezi ten a válečky dáš podložky 0.1 aby neškrtaly lopatky o výfukovou část a máš po problému jinak budeš dělat znova jak píší ostatní úprava Alá HUML
leon asv,chip,Race 520,PD pumpa,11mm,GT1749VB,jednohmota SRE HDS57,puky TT,Brake 288mm,FMIC,výfuk durch,egr-váha-kat-off,zatím...3Kw sound
MOJE BLBOST
Nenasel by se tady někdo, kdo by mi vyvážil turbo, při čištění jsem rozebrali i tu hřídelku a to jsem neměl dělat, na autě to ještě zpět nebylo. je to jen smontované do kupy mimo auto, jde mi jen o to vyvážení, najde se někdo. Dík, jsem z Třinecka
Nechápu proč si rozebíral ten uzel.. tam není nic k čištění, vzhledem k tomu že tam to je mazaný olejem a skoro nic se tam nedostane.. Je i zajímavý že si povolil tu matku na konci hřídelky.. Mimochodem, regulace se čistí tak, že se povolí šrouby na výfukové části, sundá se to..na regulaci se vyndá naklápěcí kroužek, povolí tři hvezdičky a vyndá se celý těleso i s lopatkama ven.. Pod těma hvězdičkama jsou vymezovací válečky,který se podkládaj.. Jinak stačí vzít ty lopatky, jemnej smirek, přiložit na sklo a párkrát přejet..očistí se a malinko zbrousí.. Pak se to jen složí v opačným pořadí.. Samotná hřídelka se nikdy nerozebírá...
Stačí najít firmu, která děla repase a má na to mašinu.. Například Andre odsud z fora..
Stačí najít firmu, která děla repase a má na to mašinu.. Například Andre odsud z fora..
delal jsem to podle tohoto navodu http://www.janmarecek.cz/main.php?page= ... _tdi_turbo a ted vim ze to byla blbost.