Za jazdy prestane ťahať naftu a skape octavia 1,9tdi 81kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Za jazdy prestane ťahať naftu a skape octavia 1,9tdi 81kw
Zdravím páni. Potreboval by som radu, neviem kde mám hľadať závadu. Už štvrtý krát sa mi stalo na mojej octávii 1,9 tdi 81kw, že mi za jazdy zdochol motor a potom nešlo naštartovať. Otvoril som palivový filter a bol suchý. Proste ako keby prestalo čerpadlo ťahať naftu, Prefukoval som trubky čo vedú z nádrže či niesú niekde zapchaté, čistil som aj plavák z nádrže a nepomohlo. Keď som raz skúšal naliať naftu do filtra a potom skúsil naštartovať, motor naskočil a bežal kým sa neminula nafta z filtra a zasa skapal. Auto beží bez problémov 150 km a potom naraz zdochne. Nestretli ste sa niekto s takýmto, alebo podobným problémom??
-
vanilka
- Přispěvovatel
Pokud čerpadlo z filtru naftu nasaje, ale nafta nejde z nádrže do filtru, hledal bych chybu v hadici z nádrže (asi málo pravděpodobný) a nebo v sacím koši nebo zpětnym ventilku v trubce v koši. Přestě tam byl problém u mě, který se projevoval víceméně stejně. Nakonec jsem do nádrže nainstaloval podávací čerpadlo z PD, původní palivový filtr vyměnil za patronu z vložkou (taktéž z PD) a je pokoj.
ucpaný koš v nádrži pokud nevíš co s tím vyměň ho celý a máš klid!!!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
filtr nafty jsi měnil kdy naposled a dej si hadice do kanistru a jezdi bez nádrže uvidíš že je chyba v sacím koši...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
jestliže ji profukuješ tam i zpět je ko prožeň tam vrták vyfoukej to a znova slož a měl bys mít pokoj...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower