Zdravím, od místního člena jsem si nechal poslat trubky na klimu na Boru ASZ. Bohužel mi přišli trubky úplně z jiného auta. Nejdřív slíbil, že se podívá po těch správných ale teď už nekomunikuje. Nedokážete poznat z čeho to je? Rád bych je aspoň prodal. Díky
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
ještě mu dám šanci do zítřka, ale už mě to nebaví. většinou platim předem, protože nikdo nechce posílat na dobírku a pak dopadnu takhle. kdyby měl někdo o trubky zájem, prodám je za 500,-
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Mě se tady taky jeden nabízel jak má díly co potřebuji konkrétně krytky ostřikovačů světel na G4, dvakrát jsem se připoměl a pak už jsem na něj raději hodil bobek.
Pro mě to naštěstí dopadlo dobře, nic jsem nedostal, nic nezaplatil.
Jinak ten telefon by jsi měl raději smazat.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ