dal jsem ho do mrazáku ať se lépe nasazuje..myslím že to bude tím..
díky chlapci

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mě upadlo dvakrát. Levé i pravé. Ano, je to zajímavý okamžik. "jé, hele tady nás předjíždí kolo, jé, a naše." Škoda 120 měla své kouzlo.slovacek.milos píše:nejkrásnější upadnutí kola jsem zažil jednou v noci mi upadlo pravé zadní za mnou gejzír jisker fakt paráda
to kolo narazilo do rozkvetlé třešně a spustil se k tom gejzíru bílý déšt
zážitek na který nikdy nezapomenu
Me se před 14 dny kouslo zadní ložisko na B4 v zatačce, kdy se to odlechcilo , už bych to zažit nechtěl. Skurvilo to vsechno, kotouč, senzor , naba nastestí vydržela. A slo to celkem rychle tak 7 dní hučelo, 8 den chroupalo a nasledujicí se hryzlo. Kuželky na pul. Přední je taky radost, tam my hučely 14 dní a na dalnici to kvyklo a zaclo lítat kolo. jen s origama mi to hučelo dyl jak 3 mesice, nic si v aute neslyšel, jen kulicky se odvalovat. vždycky se do pul roka vyserou, když jedu po D1, nebo po R7 nebo kera to vede, z praglu do Slanýho. Dostane svestku od diry co vymetes a urves silentblok v rameni a je hotovo. Mužes setrit na nový.slovacek.milos píše:nejkrásnější upadnutí kola jsem zažil jednou v noci mi upadlo pravé zadní za mnou gejzír jisker fakt paráda
to kolo narazilo do rozkvetlé třešně a spustil se k tom gejzíru bílý déšt
zážitek na který nikdy nezapomenu