mám takový nahodile se projevující problém.
Superb I (10/2004) ; 1.9.Tdi; AWX; (traktor

Již podruhé se mi stalo, že jsem po běžné cestě (dnes cca 30 km) přijel a (i bez zhasnutí motoru) naskočila chyba žhavení (bliká kontrolka) a motor nahodil konstantních 1200 otáček a nereagoval plynový pedál.
Po vypnutí a poětovném nastartování to samé. Občas to bliká již po při zapnutí klíčku. Občas až po nastartování a sešlápnutí pedálu.
Poprvé se to přes noc usadilo a od té doby +-1000 km nic.
Přes OBDII scener + torque pro se mi bohužel žádné chyby nezobrazujou (ale to může být použítím této nešťastné diag metody).
V obou případech se to stalo těsně po vydatném dešti. Oxidace na kabeláži k el. plynovému pedálu?
Podotýkám, že torque-pro ukazoval reakci na plynovej pedál dobře :-/ (při sešlápnutí pedálu ragoval budík v torque-pro odpovídajícím způsobem). Jinak řečeno, když vidím reakci plynového pedálu na budíku v apliaci torque-pro, ale zároveň auto na plyn nereaguje, může to být i přes to plyn. pedálem? Je ten senzor jednoduchej? Nebo je dvojitej? Případně má to signálové vedení více odboček a já to mám "zoxidované až někde dále"?
Mimo to slyším ve voze zběsilé cvakání relátka (před nastartováním).
Takže jaké vidíte hlavní podezřelé?
(V týdnu se pokusím sehnat plnou VAG diag. Pokud je někdo z vás VAGem vybavených z pražského Jižního města a okolí a byl by ochoten to načíst, tak bych byl moc rád).
Díky za nakopnutí