ASV - pomalý náběh

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
formis85
Sběrač informací
Odpovědi: 0

ASV - pomalý náběh

Příspěvek od formis85 »

Ahoj, mám ASV 81Kw (EGR a Kat off) jinak serie. Po čištění turba je auto do cca 1800ot líný. Dělal jsem pro jistotu log podobnýho auta a za stejných podmínek to byl propastný rozdíl. Potřebval bych od vás radu, na co se mám zaměřit (turbo, baňka, podtlaky, N75.....?). Log přikládám. Děkuji za pomoc

http://leteckaposta.cz/869112141
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Pokud jsi podkládal regulaci,nebo brousil,tak si to posral ;) jestli jsi jen čistil turbo tak dej jinou váhu,nebo jí zkus poléčit,protože při malym tlaku moc nedává ;)
Octavia II RS
formis85
Sběrač informací

Příspěvek od formis85 »

Doufám, že se nic nepodkládalo ani nebrousilo (turbo jsem vyndal a dal ho vyčistit - co s tím dělal dotyčný to netuším). Váhu jsem zkoušel bráchovu, jeho funguje dobře a mě to nepomohlo :(
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Tak pokud ti to začlo takto zlobit po čištění,tak ti dotyčný něco udělal špatně..takže znovu turbo ven a rozborka ;)
Octavia II RS
formis85
Sběrač informací

Příspěvek od formis85 »

Takový nekonečný příběh... ;). Před tím to bylo lepší, nějak jsem to neměl potřebu řešit. Teď to je na ježdění blbý, musím pořád držet vyšší otáčky. Děkuji Ti za rady. Kdyby měl ještě někdo nějakej nápad co by mohlo být ŠP, tak sem s tím ;).
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“