nedalo mi to a mrklo se do do toho.ne já.odborník.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jezdil jsem za cca 8LLadas píše:kdyžtak mám nové tam se ti tohle nestane pokud zase nebudeš jezdit za 3,9
co se dá dělat.je to vyřešeno a snad to bude už makat.regulace chodila lehko.jak jsem měnil baňku tak tak jsem ji zvedl nahoru(děláno na autě)a sama spadla lehce dolu a ani mi nepřipadlo,že drhne.Ladas píše:njn starší kus kdoví kde to leželo než si ho aplikoval k sobě ale neříkej mi že to nebylo cejtit na ovládání regulace.
Tahle klec se tolik nekroutí pod teplem a i kdyby nebyly by opsaný všechny lopaty,kolik hodin lazení a času tě to stálo než jsi to objevil s něčím podobným se potýkal i MarenaTDI ne a ne naladit a problém byl v turbu je na to někde vlákno...
 teraz som riesil presne to iste a tiez to chcelo par desiatok sw az to islo OK
 teraz som riesil presne to iste a tiez to chcelo par desiatok sw az to islo OKa že jsou namazaný lopatky na koši regulace je SW?lidi,jsem laik,ale poučte mne.že se to zalapovalo,lehce ubraly lopatky(nejsem turbař,tím pádem onen odborník) a funguje to je taky SW?nevím?gabo00000 píše:je to komplikovane dobre to nastavit s podtlakovou regulaciou, aj preto je podla mna lepsie dat elektriku...urcite mas podla mna sw problemteraz som riesil presne to iste a tiez to chcelo par desiatok sw az to islo OK