Jo s tím počítám. Pro jistotu kdybych se tady už neukázal tak víte na co jsem chcípl. Na prošlý limonádový pivo, no fuj, takovou smrt bych zažít nechtěl.pepe276 píše:Bacha na to, cca půlku věcí tam už mají prošlou, je to nějaký výprodej, ale nikde jsem to na jejich www stránkách nenašel uvedené.Stewa píše:Ani já neodolal.. a přiložil ještě pár Radlerů 1,5l za 15kčPavel píše: jj, už mi volali zítra mi přivezou 45 l, přímo do bytu
Nejlevnější oleje v hypermarketech - akce
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Mercedes-Benz W210 300D
Velmi sympatcké ceny, bohužel v okolí Brna je jen Unicorn s 30,90 a nějaká u Sokolnice těsně pod 30, ale tama nejezdímm.artty píše:Litvínov - benzínka Armex - B100 27,90 Kč, při platbě v hotovosti sleva 1Kč/litr (tahle je to už tak měsíc a půl).
Louny - benzínka RockOil - B100 26,90 Kč (nebo 27,90 Kč), teď si nejsem jistý co tam bylo.
Mercedes-Benz W210 300D
Pivko mě neotrávilo a oleje ještě ani nejsou prošlý.
https://www.dropbox.com/sc/gpcf0qaj5imnudw/vKNNVVBvM6
https://www.dropbox.com/sc/gpcf0qaj5imnudw/vKNNVVBvM6
Mercedes-Benz W210 300D
No taky jsou to levné potraviny ne???pepe276 píše:Bacha na to, cca půlku věcí tam už mají prošlou, je to nějaký výprodej, ale nikde jsem to na jejich www stránkách nenašel uvedené.Stewa píše:Ani já neodolal.. a přiložil ještě pár Radlerů 1,5l za 15kčPavel píše: jj, už mi volali zítra mi přivezou 45 l, přímo do bytu
a mýmu turbodieselu to nevadí.
Tywe na to bych pošel ikdyby to bylo na začátku expirace.....Stewa píše:Jo s tím počítám. Pro jistotu kdybych se tady už neukázal tak víte na co jsem chcípl. Na prošlý limonádový pivo, no fuj, takovou smrt bych zažít nechtěl.pepe276 píše:Bacha na to, cca půlku věcí tam už mají prošlou, je to nějaký výprodej, ale nikde jsem to na jejich www stránkách nenašel uvedené.Stewa píše: Ani já neodolal.. a přiložil ještě pár Radlerů 1,5l za 15kč
-
slovacek.milos
- Aktivista
od dneška a Č.Budějovice tak to máš kousek
jinak v letáku třeba pro Brno jsem ho našel taky ale už za 25Kč/l
http://www.akcniceny.cz/letak/19911/p/16/#letpg
líbí se mi to balení, posledně jsem měl 50 ks litrovek a trošku to trvalo než jsem natankoval
http://www.akcniceny.cz/letak/19911/p/16/#letpg
líbí se mi to balení, posledně jsem měl 50 ks litrovek a trošku to trvalo než jsem natankoval
jako ja nevim jestli kazdej kaufland ma jinou cenu nebo co,ale ja platil za 5 litrovku 125 kc. nicmene je to pohodlnejsi jak litrovka,ale nevim jak se to z toho bude dobre lejt.
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
Cca před 10 lety mívalo třeba Penny rozdělené prodejny do 3 skupin (1-3, nebo A-C, už nevím) a podle toho se tam dělaly ceny. Když byl v blízkosti třeba Lidl, tak to bylo snad ve 3. skupině a měli tam nejnižší ceny, když třeba Billa, která je dražší, než Lidl, tak to bylo snad ve 2. a když tam v okolí nebyla žádná konkurence, tak tam byla 1. skupina. Ty rozdílné ceny ale byly jen u některých výrobků. Podobně to asi mají i ostatní řetězce.
Ber to asi takhle: Na centrále každého řetězce sedí nějaký člověk/lidé, který podle množství konkurence kolem, podle kupní síly obyvatel v místě a nejspíš ještě podle jiných ukazatelů(např. nižší zaváděcí ceny v nové prodejně, apod.) dělá ceny pro konkrétní prodejny, vyhlašuje různé akce, atd. Např. v Praze jsou skoro vždycky vyšší ceny, než v Ostravě, nebo Ústí - větší kupní síla obyvatel. Prostě obchodní politika. Supermarkety tu nejsou proto, aby nám dávaly co nejnižší ceny, ale proto, aby vydělaly co nejvíce a zákazník je jim ukradenej, jen koukají, jak ho co nejvíc v rámci možností podojit. Slogany typu "Je krize, drtíme ceny", "Trvalé snížení cen", "Jsme na vaší straně" apod. jsou jen kecy pro naivní blbečky, co jim to žerou
A když se opravdu trvale sníží cena, tak je na výrobku napsáno něco ve smyslu "Nyní nová, ještě lepší receptura" a je to ještě větší sr*čka a šmakuláda, než to byla před snížením ceny 
Ber to asi takhle: Na centrále každého řetězce sedí nějaký člověk/lidé, který podle množství konkurence kolem, podle kupní síly obyvatel v místě a nejspíš ještě podle jiných ukazatelů(např. nižší zaváděcí ceny v nové prodejně, apod.) dělá ceny pro konkrétní prodejny, vyhlašuje různé akce, atd. Např. v Praze jsou skoro vždycky vyšší ceny, než v Ostravě, nebo Ústí - větší kupní síla obyvatel. Prostě obchodní politika. Supermarkety tu nejsou proto, aby nám dávaly co nejnižší ceny, ale proto, aby vydělaly co nejvíce a zákazník je jim ukradenej, jen koukají, jak ho co nejvíc v rámci možností podojit. Slogany typu "Je krize, drtíme ceny", "Trvalé snížení cen", "Jsme na vaší straně" apod. jsou jen kecy pro naivní blbečky, co jim to žerou
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
nj stejne s tim nic nenadelam ve Zline jsou vzdy ty drahe varianty. je pravda,ze v penny tady se stava,ze skonci letakova akce,ale oni cenu nechaji dokud se to nevyproda a to uz bylo aj u oleje kdysi u te 2 litrovky.
chtelo yb to nejakou akci za 19,9 to bych si fakt koupil aspon 100 litru
takto to je kazdy tyden nekde,takze staci koupit par flasek co priliju do nadrze . stejne ji mam porad po hrdlo
chtelo yb to nejakou akci za 19,9 to bych si fakt koupil aspon 100 litru
takto to je kazdy tyden nekde,takze staci koupit par flasek co priliju do nadrze . stejne ji mam porad po hrdlo
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
http://www.kupi.cz/hledej?f=olej&od=13.9&do=399
Loni mi v Bille prodali co měli, a říkali, že kdybych den předem řekl, objednají mi klidně celou paletu.
Komu jí prodají mi pošle samolepky na ptáky...
Loni mi v Bille prodali co měli, a říkali, že kdybych den předem řekl, objednají mi klidně celou paletu.
nemám žádnou kárku na naftu...