já už jsem měl taky dva,ale vždy jsem je prodal ,na jednom mi nefungoval zapisovač živých dat a na druhém přesto,že měl uplně jiný pajšl (nevím které provedení je lepší zda jedno nebo dvojdeskové ) tak fungoval,ale celkově se to oproti 1. modelu docela sekal a hlavně přes BT.Samozřejmě jsem vždy kupujícího seznámil s problémém,ale naštestí jsem na tom neprodělal.Přikládám foto novějšího mode
lu....
Dobrý den, potřeboval bych aktivovat soft na Delphi 2103.2. Nenajde se tu někdo, kdo by pomohl? Komu bych mohl zaslat soubor na aktivaci?
Moc díky, prosím SZ.
tak ja nevim.dneska taky,napichl se peugeota 806 rv.00 a chvilku ty live data ukazovaly a pak sem to napichl znova tak uz zas nejely.pise to cekejte prosim a nic se nedeje
Potřeboval bych radu,nainstaloval jsem Delphi a mám problém,že se spojí pouze s novějšími auty(A3 11,Octavia 2 2008 ) ,ale Fabia 1,Octavia 1, nebo Vectra B mi hlásí,že se nejde spojit s vozidlem.Zkusil jsem přeinstalovat,vše vymazat,novou aktivaci a pořád je to stejné.Dělám něco špatně nebo je problém v krabici?Ještě je zajímavé,že když dám test zařízení,tak se hlásí jako DS100 a ne DS150.Nevíte někdo,co s tím mám dělat?Dík.
To ze sa to hlasi ako DS100 je v poriadku to mas zariadenie CDP no to ze nekomunikuje korektne to uz bude vec HW v nastaveniach test HW mas vsetko v poriadku??? aku verziu instalujes?
Aktivaci jsem dělal sám,mám aktivátor z východu a už jsem s ním dělal kolegovi starý Autocom na 2013.3,tak si myslím,že v něm by snad neměl být problém.Tak mě tak napadlo,že to vypadá,že jedou jednotky které komunikují po CAN a nejdou po K+L.
Tak jsem udělal aktualizaci na 2013.3.3 včetně fw a situace pořád stejná,O2 během okamžiku,Sup 1 a Scenic 1 se nelze spojit.Krabice bliká,cvaká,ale bez výsledku.Myslím,že bude asi vadný hw,ale chtěl bych prověřit všechny možnosti než to začnu řešit s prodejcem.Zkusil jsem změnit i nastavení portu podle MHHauto,ale žádná změna.Ještě tady dám screen testu z programu.Dík za každý nápad.