vibrování celé karoserie při akcelerace

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Woko_O
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Woko_O »

co spodní vzpěra motoru? Jak je na tom?
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

tak jako nejlevnější řešení vidím prohodit a promazat vnitřní klouby levej za pravej, když to dělá jen za jízdy vypadá to spíš na poloosy
bandbula
Přispěvovatel

Příspěvek od bandbula »

spodni vzpera motoru vypada dobre (bylo by to znat na hybani motoru treba na miste pri otevrene kapote a plnej knedlik na akceleraci. normalka. zkousel sem s tim hybat na miste a lehke pruzeni tam je znat ale to je asi cajk :D vzpera tohle nedela :) je to pohyb ze strany na stranu (kdyz se na to fakt zamerim na tu palubku, hlavne musim i sledovat kam jedu ze ) :) tak urcite kloub bude quest cislo 1
Franciktdi
Přispěvovatel

Příspěvek od Franciktdi »

to je kloub
Leon/kissiakos
Aktivista

Příspěvek od Leon/kissiakos »

robil mi to iste vnutorny klb .. nepodarilo sa mi ale zistit ktory.. tak som vymenil obe poloosy a mam pokoj.. (noteeth)
Kissiakos - Matus/seat leon ASV/ASZ : kw-? / Nm - ? vacka 9,5 + 12mm + dssr 0,360 + sachs race performance ceramic + FMIC
Leon: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 160#533160
bandbula
Přispěvovatel

Příspěvek od bandbula »

;oživuji toto téma se závěrem, vibrování karoserie bylo zpříčiněno opravdu tím vnitřním kloubem.. při mém štěstí jsem trefil na tu správnou poloosu a byla to pravá (ta delší) děkuji Ladasovi za poloosu, doporučuji a děkuji vám za rady 8) :) :P
leon 1m ALH body by CUPRA !! :)
Hromy22
Přispěvovatel

Příspěvek od Hromy22 »

Také mě vibrovalo auto při akceleraci. Měl jsem vymlácené simeblloky spodního ramene u předního kola. Taky doporučuju zkontrolovat. Jak auto začalo akcelerovat a přenášelo výkon na kola tak se ty silembloky rozvibrovali a tím pádem celý auto.
bandbula
Přispěvovatel

Příspěvek od bandbula »

jasné, ty silentbloky jdou ale poznat i při brzdění že auto sjíždí k jedné straně třeba nebo při stojícím odbrzděném autě uchopit kolo a zkusit s ním pootočit, jestli se hne dopředu nebo dozadu, nebo rány při nerovnostech né ? :)
Hromy22
Přispěvovatel

Příspěvek od Hromy22 »

Auto mě netáhlo nikam při brždění a kolo mělo vůli směrem od předního narázníku k prahu. Nemělo vůli směrem ke mě ale do stran z předního podledu. Jako od narazníku ke dvěřím. Měl jsem na levým i pravým kole ty silembloky v prdeli a to auto vybrovalo jako prase.
bandbula
Přispěvovatel

Příspěvek od bandbula »

však ano od nárazníku k prahu :) vlákno se může zavřít :) (offtopic)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“