Ford Focus 1,8i, rok 2000, 85kw vibrace pomoc

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
markr
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Ford Focus 1,8i, rok 2000, 85kw vibrace pomoc

Příspěvek od markr »

Zdravím všechny na foru :). Mám problem přijít na tuto záhadu. Při studeném startu se auto chová jako vibrátor (noteeth) . Jak se ohřeje je klid. Je to po startu na neutral když nejedu. Pokud se rozjedu tak to dělá při ubrání plynu když auto dojíždí do křižovatky s kvaltem. Co jsem našel tak byla rozsypaná pravá poloosa tak výměna. A pořád to dělá. Ještě mám podezření na spojku. Nemáte s tímto focusem nějaké podobné zkušenosti.
Díky moc ;)
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

Tak vymenená poloosa, spojka a auto za studena pořád vibrace. Je to fakt záhada. Drnčí to do volantu i do karoserie. Už nevím co dál. Oddělal jsem i řemen jestli není nějaká kladka a nic. Výfuk taky odpojen a pořád stejný. Nové čepy. Nemůže být třeba prasklá klika??? Dík za každou zkušenost. :)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Při prasklé klice by se po přidání plynu vibrace citelně zvyšovaly. A motor jde jinak pravidelně?
nepropadat panice...
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

JJ motor jde v pohode. Diag.ukázala škrtící klapku a hydraulický válec ABS. Nic víc :( . Jak se ohřeje tak vibrace zmizí. Jo a ještě jedna věc když jede za studena tak při zhoupnutí v dolíku se to zvýší, ale na podvozku jsem nic nenašel co by někde dřelo.
lib
Přispěvovatel

Příspěvek od lib »

co uložení motoru?
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

uložení vypadá ok.
Odpovědět

Zpět na „Ford“