Kde takové pivko koupit?
Jaké pít PIVO?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Noa teď se dostáváme pomaličku k tomu že prej po evropě zažívají boom malé pivovary. Doslova minipivovvary. Že máš prostě hospodu kde to přes den vyrobí a večer to vypiješ. A prý tam je toho chmele 10x víc...
Má s tím někdo zkušenosti? slyšel už o tom někdo?
Vzpomenu ještě na jednu hospůdku kde jako první v brně jsi dostal sklinku, a u každýho stolu byla pípa a ty jsi mohl čerpat co hrdlo ráčí. Nechal jsem tam tři kila a museli mě odvest známí. K čemu ale taková hospoda je když z toho tečou sračky?
Má s tím někdo zkušenosti? slyšel už o tom někdo?
Vzpomenu ještě na jednu hospůdku kde jako první v brně jsi dostal sklinku, a u každýho stolu byla pípa a ty jsi mohl čerpat co hrdlo ráčí. Nechal jsem tam tři kila a museli mě odvest známí. K čemu ale taková hospoda je když z toho tečou sračky?
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
Děkuji za tento popis, paráda, od teď je mi vše jasné a pivo asi přestávám pítconti píše:A víš proč po některým patoku, kterýmu neprávem říkají pivo, bolí hlava?
Prože je to ksindl nad ksindl.
Něco tam ve varně uvaří, pak to rozředí vodou a aby se hlava motala dolejou to lihem. (Stejný důsledek jako když každý pivo proložíš panákem pochybnýho alkoholu.)
Jo, jo, je to tak.
Byl jsem se podívat v Prazdroji, bylo mi z toho smutno. Afričani to totálně zmrvili.
Z nádhernej sklepů (9km chodeb) kde v obrovských dubových sudech pivo dřív 3 měsíce zrálo, udělali skanzen pro turisty a sudy tam plesnivěj.
12tka dnes zraje jen měsíc v plechových tancích venku na dvoře aby se kšeft hejbal. Však oni to ovce vyžerou.
A Gambrinus, to je zážitek.
Malá varnička, hned když tam vstoupíte a nepoblejete se, smrdí to tam přísahám jak v žumpě, je vám hned jasný, že se většina Gambáče vyrábí všude jinde a ne v Plzni.
Hm, ale na každým tácku v hospodě se dočteš: Děláme pivo tradičním způsobem.
A ty reklamy v tv. To je vrchol.
Jo a ještě jedna perlička, co mě úplně odrovnala.
Nějakej debil z Prazdroje v televizi prohlásil, když se ho ptali proč tomu pivu tak rychle padá pěna, To dnes neni moderní aby mělo pivo pěnu.
DOBROU CHUŤ A AŤ DÁLE CHUTNÁ!
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
- Tomas-Oaza
- Přispěvovatel
Mimochodem, tady to bylo také dost dobré:
http://www.pivovar-zvikov.cz/default.aspx?cuture=cs-CZ
... za chvíli tam jedeme opět na školení
http://www.pivovar-zvikov.cz/default.aspx?cuture=cs-CZ
... za chvíli tam jedeme opět na školení
GIV Variant TDi ???kW
Tak to má být, nejvíc mne vytočí, když pivnice nebo malý pivovar mají velkou reklamu, obrovské menu ale na ošetření piva se vyse.ou..Dobré pivo přitáhne vše ostatní i abstinenty. Řeknou si, když neumí ošetřit pivo, které je hlavní artikl, jaké to asi bude s jídlem ? A v Čechách mít neošetřené pivo je trestný čin/aspoň by měl být/...Já vždy odpustil téměř vše, ale pivo musel být mech... 
nepropadat panice...