jak nastavim rozsviceni svetel pri odemknuti dalkou

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

xcidx
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

jak nastavim rozsviceni svetel pri odemknuti dalkou

Příspěvek od xcidx »

Ahoj nevite nekdo jak a kde nastavim hlavni predni a zadni svetla aby se rozsvitily pri odemknuti dalkou a aby jeste svitily chvily po zamknuti.Kamos mi rikal ze mu to nekdo delal na palubnim pocitaci bez pocitace ale uz sito nepamatuje co a kde zmacknul.Jeto na passat B6.Dekuji
volkswagen passat B6 1.9TDI r.v2006
Pitrs2
Přispěvovatel

Příspěvek od Pitrs2 »

zalezi na roku vyroby a a verzi komfortni jednotky. Predpokladam, ze myslis funkce Comming a Leaving Home. Ne u vsech modelu se to da nastavit pres pal. PC, nekde je nutny VAG
Skoda Octavia II RS TDI CEGA 125kW
VCDS 18.x.x
xcidx
Přispěvovatel

Příspěvek od xcidx »

Ano presne to myslim.Jeto rok 2006 jednotku nevim.Kamos ma ten samy rok a stejnou vybavu a slo muto :-) myslis ze by jsi mi mohl napsat postup abych to mohl zkusit jestli to pude?Mam tam palubni pocitac,multifunkcni volant a svetla se rozsviti hned kdyz dam klicek do zapalovani a vypinac mam v poloze 0.Doufam zeto aspon trochu pomuze.Dekuji
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Nepomuze pokud mas maxi-dot najdi si položku svetla a videni pokud ne pak jedine vag a nehlede na to ze pres vag se toho da spustit daleko vic
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
xcidx
Přispěvovatel

Příspěvek od xcidx »

A jak se vtom maxidotu hledaji svetla?:-)
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Prepinas si to na volantu pokud mas mf volant
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
xcidx
Přispěvovatel

Příspěvek od xcidx »

Jo jo uz sem to nasel byla to doba nez sem nato prisel ale nasel sem prvni to dat do cestiny a pak to slo.V nabidce na to sviceni svetel nic neni takze to komfortka neumi :-(.Jde to tam nejak nahrat pres vag kdyz to neni v nabidce nebo to vubec nepude?
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Ano jde nic se nenahrava jen koduje
Žolík
Přispěvovatel

Příspěvek od Žolík »

jj Dlouhé kodování, máš diagnostiku? pošli sem longcod. a někdo ti to dopočítá klidně i já, nic složitého :-)
xcidx
Přispěvovatel

Příspěvek od xcidx »

kabel na diagnostiku je snad uz na ceste takze jak bude dam vedet.Napisu sz jestli muzu potrebuji poradit jak se ktomu kodu dostanu.Myslis ze bys mi pak pomohl i sparovat auto s dalkou?Dekuji
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

No pokud jsi v takove veci uplny laik vykašli se na to a dej nekomu par stokorun at ti auto v klidu nakoduje uz jsem zazil par aut kde diky china kabelu a blbosti cloveka bylo auto totalne rozhozene
Žolík
Přispěvovatel

Příspěvek od Žolík »

Než začneš laborovat vždy si radši vyčíst a uložit codování a přizpůsobení jednotek :-) pak už se to dá vždy nějak zachránit .
pavel33
Přispěvovatel

Comming a Leaving Home

Příspěvek od pavel33 »

cau mam ten sami problem na passat cc menilsem budiky za barevny a zmizela mi tato funkce jak dam stare budiky tak tam je (wallbash)
muzete nekdo poradit dik
xcidx
Přispěvovatel

Příspěvek od xcidx »

chipmann píše:No pokud jsi v takove veci uplny laik vykašli se na to a dej nekomu par stokorun at ti auto v klidu nakoduje uz jsem zazil par aut kde diky china kabelu a blbosti cloveka bylo auto totalne rozhozene
aty bys to umel nakodovat?A umel by jsi i sparovat tu dalku kdybych jel nahodou do usti?Kolik by sis rek za sparovani dalky a nakodovat ty svetla?
Žolík
Přispěvovatel

Příspěvek od Žolík »

Jinak omlouvám se , opravuji můj výrok. Až ted jsem si všiml že jde o B6. Dlouhé kodování se používá myslim od cca 2008- podle generace jednotky. Tady se to řeší obyč kod. jednotky
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“