prosím smazat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
prosím smazat
Cus chlapi. Mam problém s budikama. Přestali fungovat všechny 4 ručičky. Svítí . Kontrolky fungujou. Mfa a najete kilometry taky. Nevíte v čem může být problém. Auto v popisu
Naposledy upravil(a) blinkr2 dne 05 čer 2014, 06:44, celkem upraveno 1 x.
Octa 1 rok 2000 AHF , puky TT, KAT off, EGR off, jinak serie , turbo by RRauto
No jasně že jo, máš to sem po dálnici kousek! Hanice, oprava na počkání, více info na www.sodan.cz
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

Jo, jo, to víš, že si to dokáže opravit i sám! Vřele všem doporučuji se v tom hrabat!! Vždyť na tom nic není, to zvládne i Lojza z Horní dolní trafopájkou
Já jak otevřu budíky, ve kterých se již nějaký dobrodruh vrtal (poznám na 99,99% vždy), tak automaticky zvedám cenu o 100% a snižuji záruku ze 3 let na 0 měsíců! Nechceš, kup si nové.

Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
ale no tak chlapi snad by jste se nehádali
přes elektriku jsem jelito , vím akorat že to boli a že to kope, moje chyba že jsem pořádně nehledal na foru, a než abych se v tom hrabal a něco jeste dojebal tak radeji někam zajedu a nechám si to opravit a opravu zaplatím . Tím to se omlouvam za téma na ktere už bylo napsáno několik stránek, a prosim admina o smazání

Octa 1 rok 2000 AHF , puky TT, KAT off, EGR off, jinak serie , turbo by RRauto