ford mondeo tdci čerpadlo.2004
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pokial niekto ma stary plechovy kryt, napr. z tranzita, myslim ten kruzok pred cerpadlom, tak nieje problem to vyrobit. Ja to mam takto vyriesene. Co sa tyka tddi a tdci tak rozdiel je v aretacii kluky, kde tddi ma tvar klasickeho kolika a tdci je zo strany kluky troska osustruzeny na mensi priemer. Kluku aretovat nezvyknem , akurat cerpadlo si nastavym na 6-ku vrtak a potom kolicky pre uchyt kolesa cerpadlo.
šrouby na čerpadle
Ahoj, poradíte mi někdo jaké 3 ks šroubů jsou použity k přišroubování vysokotlakého čerpadla k prsám motoru (ty tři, které jsou schované pod řetězovým kolem)? Jsou to M6 nebo M8 a hlavu mají imbus nebo hvězdičku?
Děkuji.
Mondeo III, 2,2TDCi QJBA, CR Delphi
Děkuji.
můžete mi ještě poradit jak jste vydělávali vstřikovací čerpadlo? Mám přípravek, oddělal jsem sání, trubky ..., dal přípravek a povolil 3x M8 pod aretačníma kolíkama. Čerpadlo je nyní volné, ale nejde vytáhnout, musí se nějak vyrazit kuželová hřídel nebo by mělo jít vydělat i s nábojem, který drží šrouby 4x M6?
Nevím jestli si to dobře pamatuji, ale musíš to mít nastaveno tak,aby jsi postupně za ozubeným kolem povolil čerpadlo. Povolujes to postupně, vytahnes vzdy kolik aretace a povolis sroub co drzi čerpadlo.Už si to přesně nepamatuji.
Naposledy upravil(a) benchi dne 15 úno 2016, 15:31, celkem upraveno 1 x.
když jsi čerpadlo vytáhnul, tak na tebe koukala hřídel s kuželovým koncem a závitem na středovou matku nebo ta přírubka, která je přišroubována šrouby se šestihrannou hlavou 4x M6?benchi píše:Kolo se prisroubuje k přípravku a tím to drží řetěz. Pak jde čerpadlo ven