problém asi palivové čerpadlo Golf3 1.9TDi

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

VenTDIčka
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od VenTDIčka »

No nám to začalo dělat je při přeřazení na 4 a jen do 2000 otáček jakmile se to přesáhlo byl klid. Pak to začala dělat i pětka.Ale vychytali jsme to tak, že když rychle sundáš nohu z plynu a pak rychle přidáš přestaneto. A nebo právě naopak musíš přidávat pomalu a plynule. Je tu ještě možnost, že jsou to nějaké podtlakové hadičky, protože se to stane když ubereš tím pádem by na nějaké mohla být prasklinka a přisávat vzduch nebo tak něco.Ale je třeba to vyskoušet a proto se chci zeptat jestli někdo nemáte ty vstřiky za nějakou rozumnou cenu?
Miluji auta. A hlavně ta rychlá.
rfarsky
Přispěvovatel

Příspěvek od rfarsky »

VenTDIčka píše:No nám to začalo dělat je při přeřazení na 4 a jen do 2000 otáček jakmile se to přesáhlo byl klid. Pak to začala dělat i pětka.Ale vychytali jsme to tak, že když rychle sundáš nohu z plynu a pak rychle přidáš přestaneto. A nebo právě naopak musíš přidávat pomalu a plynule. Je tu ještě možnost, že jsou to nějaké podtlakové hadičky, protože se to stane když ubereš tím pádem by na nějaké mohla být prasklinka a přisávat vzduch nebo tak něco.Ale je třeba to vyskoušet a proto se chci zeptat jestli někdo nemáte ty vstřiky za nějakou rozumnou cenu?
Mám vstřiky 66kw mají najeto 127tis podle motoru jezdily super můžeš si je vyzkoušet to není problém
VenTDIčka
Sběrač informací

Příspěvek od VenTDIčka »

Ok to by šlo a odkud jsi??
Miluji auta. A hlavně ta rychlá.
rfarsky
Přispěvovatel

Příspěvek od rfarsky »

VenTDIčka píše:Ok to by šlo a odkud jsi??
Jsem z Děčína 774213708 nebo ICQ pro rychlejší komunikaci 119473878
Batezip
Přispěvovatel

Příspěvek od Batezip »

rfarsky píše:
Batezip píše:Mam TDI 1Z rok 95 a cuka mi to jen na petku na nizky otacky, kdyz jedu cca 60-70km/h, po 75km/h uz to nedela. 4 kvalt necuka vubec, ani na 1000ot. Tak cerpadlo nebo vstriky?
Na 100% je to čerpadlo bude to horší a horší
Hm, tak toho jsem se bál, to mám radost :x Kolik vyjde repase? Mám počkat až odejde úplně nebo hned jednat?
rfarsky
Přispěvovatel

Příspěvek od rfarsky »

Na repasi zapomeň 17000+práce sežeň si jiný klidně z 81 kw je to jedno a dokud se na tom da jezdit tak klidně můžeš ale mezi tím si sežeň jiný čerpadlo
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“