2.0TDI 16V SPOTŘEBA STARTY
Moderátoři: šulda, Moderátoři
2.0TDI 16V SPOTŘEBA STARTY
Ahoj, vím že je to často diskutované téma, ale stejně se chci ještě obrátit na Vás a zeptat se ... 2.0tdi 16V 100kW ( AZV - stejný jak BKD ) ...
Spotřeba klidná jízda 7,5l ...
Dálnice 110-120km/h - 8,5l/100km ....
160-180km/h - přes 10L/100km ..
Nafta: Benzina , Shell, oleje filtry měněny po 10tkm.
"Těžký rozjezdy do kopce- spodek šíleně línej, musí se strašně přidat + trápit spojku - okamžitá spotřeba až 60-80l .
Při plném sešlápnutí plynu do 2000tis nic, totální lenora, od cca 2100 2200ot. auto začne pořádně akcelerovat ...
Studené starty- občas chytne hned, občas musím točit tak 3-4sek, auto chytne tak cca 500-600 ot. a poté se zvedna na normál .. Z výfuku smrad nespálené nafty ...
Teplé starty ok.
Na vůz se dávala nová hlava ... Rozvody na přípravky - Po 3tkm sem kontroloval a kolíky jdou zasunout lehce !!! ... Vačka přes VAG ukazovala -0,5 - nastavena na 0.0 - beze změn ...
Na vstřiky dány nové gumové o-kroužky, povoleny o 180° ...
Jednou se mi stalo při plnym výkonu ( 4RS 3tis ot ) že mi spadl do nouzáku a diag. napsala - ŘÍZENÍ PLNÍCÍHO TLAKU. Po vypnutí a opětovném zapnutí ok, chyba se už nevyskytla.
Budu strašně vděčnej za jakoukoliv radu ... DIAG. nebo LOG není problém ...
Předek Díky ...
Spotřeba klidná jízda 7,5l ...
Dálnice 110-120km/h - 8,5l/100km ....
160-180km/h - přes 10L/100km ..
Nafta: Benzina , Shell, oleje filtry měněny po 10tkm.
"Těžký rozjezdy do kopce- spodek šíleně línej, musí se strašně přidat + trápit spojku - okamžitá spotřeba až 60-80l .
Při plném sešlápnutí plynu do 2000tis nic, totální lenora, od cca 2100 2200ot. auto začne pořádně akcelerovat ...
Studené starty- občas chytne hned, občas musím točit tak 3-4sek, auto chytne tak cca 500-600 ot. a poté se zvedna na normál .. Z výfuku smrad nespálené nafty ...
Teplé starty ok.
Na vůz se dávala nová hlava ... Rozvody na přípravky - Po 3tkm sem kontroloval a kolíky jdou zasunout lehce !!! ... Vačka přes VAG ukazovala -0,5 - nastavena na 0.0 - beze změn ...
Na vstřiky dány nové gumové o-kroužky, povoleny o 180° ...
Jednou se mi stalo při plnym výkonu ( 4RS 3tis ot ) že mi spadl do nouzáku a diag. napsala - ŘÍZENÍ PLNÍCÍHO TLAKU. Po vypnutí a opětovném zapnutí ok, chyba se už nevyskytla.
Budu strašně vděčnej za jakoukoliv radu ... DIAG. nebo LOG není problém ...
Předek Díky ...
Začlo to tím, že se ztrácela voda ... Vyměnila se, voda ok, ale nastal tento problém ... Nevím jak to fungovalo předtím, páč se to dozvezlo z D a dělala se skoro hned hlava .... Oleje filtry budu dělat zase o víkendu, ale nezdá se mi že by se po 9tis km zasraly ...
Výfuk + sání by mělo být ok ... těžkou soudit, nemyslím si že bych to něčím ucpal ...
Výfuk + sání by mělo být ok ... těžkou soudit, nemyslím si že bych to něčím ucpal ...
A na volnobeh mas volnobeznu davku v mg kolko? Ked je zohriaty. Trysky su nadstavene na 180 Alebo 225. Ta nula na sacej vacke je vpoho nakolko som mal BKD. Spotrebu nespravis na tomto motore sacou vackou .pozri mi mg na volnobeh. Popripade mi posli tel. Zavolam ti co presne spravit lebo potrebujem vediet viac hodnot z vagu.
Slovensko
VW Passat B7
VW Passat B7