Rucne vyrobna zaslepka na rurku

Podlatkova hadicka ktora ovladala EGR je zaslepena srobami,,je dobre tu dlhu niekde uchytit aby nelietala po motore

Moderátoři: šulda, Moderátoři
ne neboj uzavrel som spravnu hadicku,,treba aj tu nemusi sa tam ta klapka na EGR zbytocne krutit,,,no softwarovo to viem iba obmedzit ...chiptuning píše:nic ve zlym ,ale ta hadicka co v ni mas ten sroub vypada spis jako ta co vede do ventilu co ovlada chcipaci klapku,nehlede ,ze kdyz jsi uzavreltu trubku tak nemusis uz nic delat s hadickou.
ja to resim softwerove a je to za chvilku hotovy,chapu ,ze kazdy nema takove moznosti
Menit mapy ,,,taky manik niesomchiptuning píše:nemyslel jsem vagem,ale zmenou v mapach
No to som aj ja rozmyslal,ze ci to nahodou nepovoli...5mm? ufff to je dost,,no neviem uvidime hadam to vydrzi,,,Rybízek píše:hele ten plech si tam dal dost slabej brzy zjistíš proč na starym fotu se to dost řešilo.Já použil pluch o síle 5 mm
ne neboj uzavrel som spravnu hadicku,,treba aj tu nemusi sa tam ta klapka na EGR zbytocne krutit,,,no softwarovo to viem iba obmedzit ...[/quote]chiptuning píše:
asi neprozradíš jak,vid?chiptuning píše:nic ve zlym ,ale ta hadicka co v ni mas ten sroub vypada spis jako ta co vede do ventilu co ovlada chcipaci klapku,nehlede ,ze kdyz jsi uzavreltu trubku tak nemusis uz nic delat s hadickou.
ja to resim softwerove a je to za chvilku hotovy,chapu ,ze kazdy nema takove moznosti
kdyz tak jsi mel ucpat tuhle ta ovlada egr
Můžeš nějak blíž vysvětlit, proč by se mělo ozývat nějaké praskání?Mám tam plech 1mm a nikdy jsem nic nezaznamenal....12skvarka píše:plech je slabej..........bude se te ozyvat takove praskani.........buď to plech5mm nebo do toho cos udelal vyvrtat malou dirku tak 2mm pak ale nebode egr uplne off............ale postaci to aby se nezanaselo potrubi