Ferodo brdzy - kvalita?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
nezkoušel jsi letos starline na koktávku? já jo přesto ze tam píšou pořád systém ate teves tak pod lupou zmizely veškeré kovové zlaté i železné přísadyJarda S. píše:ferodo jsou tvrdý desky sežerou ti kotouče a pískat budou furt
a co hlavně netřepou s volantem, /asi tam drtí jen bambus)
minulý rok jsem vytahal dvoje kvůli třepání na dálnici, z fábií, bylo tam hodně zlata a venku pěkně orezli
-
- Aktivista
-
- Aktivista
dával sem passata B5 což by mělo bejt stejný - 288 brzdy, desky jak píšeš černý bez nějakých příměsí, životnot nevim jsou tam asi 4tisíce zatim, ale nepískajislovacek.milos píše: nezkoušel jsi letos starline na koktávku? já jo přesto ze tam píšou pořád systém ate teves tak pod lupou zmizely veškeré kovové zlaté i železné přísady
a co hlavně netřepou s volantem, /asi tam drtí jen bambus)
minulý rok jsem vytahal dvoje kvůli třepání na dálnici, z fábií, bylo tam hodně zlata a venku pěkně orezli
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
-
- Aktivista
mi se akorát stalo a myslím že to je broušenýma kotoučema, jestli hrubý brus nebo co, tak ta deska jak je pístek tak se začal pootáčet ten plech prodi pískání co je na nýtkuJarda S. píše: jsou tam asi 4tisíce zatim, ale nepískaji
hnout sním ale nešlo jakože do původní polohy, vytočil se mimo destu tak o 3 mm
já to ted dávám icer nebo starline, hlavně že nepřepou, pískání se dá namazat ale s třepáním nic neuděláš
kosek dál dělá jirka a ten převýžně koktávky a na brzdy nadává že co se tu prodává tak všechno stojí za hovno

-
- Přispěvovatel
Dám tám asi ATE, mám je i vzadu a od mechanika jsem slyšel, že žádný problém.
Nevíte co dávají autorizáky? Mám tam ještě brzdy z origo servisu (podle servisky měněno ještě v neměcku), vydržely skoro 60tkm a to jsem je kupoval jetý...
Je teda pravda že materiál tam ješt je, ale pískají a vibrují, tak půjdou ven.
Nevíte co dávají autorizáky? Mám tam ještě brzdy z origo servisu (podle servisky měněno ještě v neměcku), vydržely skoro 60tkm a to jsem je kupoval jetý...
Je teda pravda že materiál tam ješt je, ale pískají a vibrují, tak půjdou ven.
golf iv 66kw alh - chip dragpower.cz