Ferodo brdzy - kvalita?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

tlakac3
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od tlakac3 »

na deskach musite srazit hrany,tak jako to nektery desky uz maji,proste jim udelat najezdy,ve vetsine pripadu to pak nepiska.zdar
GOLF MK3-ASZ-GT2260VK+gtx.Port,vacka Chovanec 3xOFF,0.320,12hlava,FMIC,HDS+RACE,vyfuk 70,brzdyG60
STIB
Přispěvovatel

Příspěvek od STIB »

tlakac3 píše:na deskach musite srazit hrany,tak jako to nektery desky uz maji,proste jim udelat najezdy,ve vetsine pripadu to pak nepiska.zdar
Přesně tak,musí mět sražené hrany jako na origo.Dal bych osvědčenou sadu kot. Brembo a des. Textar.
OCTAVIA- ALH
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, jo staré opatření proti pískání už u bubnových brzd..
nepropadat panice...
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Mel jsem je právě na předešlém TDI a piskaly jako kráva pak jsem začal dávat vse od Ate a mam klid
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Jarda S. píše:ferodo jsou tvrdý desky sežerou ti kotouče a pískat budou furt (wallbash)
nezkoušel jsi letos starline na koktávku? já jo přesto ze tam píšou pořád systém ate teves tak pod lupou zmizely veškeré kovové zlaté i železné přísady
a co hlavně netřepou s volantem, /asi tam drtí jen bambus)
minulý rok jsem vytahal dvoje kvůli třepání na dálnici, z fábií, bylo tam hodně zlata a venku pěkně orezli
Mik
Přispěvovatel

Příspěvek od Mik »

Mam ich vzadu na GIV a piskaju jak sviňa.
slovacek.milos
Aktivista

Mik píše:Mam ich vzadu na GIV a piskaju jak sviňa.
až je budeš tasit mrkni jestli jsou brikety nebo je v tom železo a zlato
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

slovacek.milos píše: nezkoušel jsi letos starline na koktávku? já jo přesto ze tam píšou pořád systém ate teves tak pod lupou zmizely veškeré kovové zlaté i železné přísady
a co hlavně netřepou s volantem, /asi tam drtí jen bambus)
minulý rok jsem vytahal dvoje kvůli třepání na dálnici, z fábií, bylo tam hodně zlata a venku pěkně orezli
dával sem passata B5 což by mělo bejt stejný - 288 brzdy, desky jak píšeš černý bez nějakých příměsí, životnot nevim jsou tam asi 4tisíce zatim, ale nepískaji
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
slovacek.milos
Aktivista

Jarda S. píše: jsou tam asi 4tisíce zatim, ale nepískaji
mi se akorát stalo a myslím že to je broušenýma kotoučema, jestli hrubý brus nebo co, tak ta deska jak je pístek tak se začal pootáčet ten plech prodi pískání co je na nýtku
hnout sním ale nešlo jakože do původní polohy, vytočil se mimo destu tak o 3 mm

já to ted dávám icer nebo starline, hlavně že nepřepou, pískání se dá namazat ale s třepáním nic neuděláš

kosek dál dělá jirka a ten převýžně koktávky a na brzdy nadává že co se tu prodává tak všechno stojí za hovno ;)
smrtka.smety
Přispěvovatel

Příspěvek od smrtka.smety »

Dám tám asi ATE, mám je i vzadu a od mechanika jsem slyšel, že žádný problém.

Nevíte co dávají autorizáky? Mám tam ještě brzdy z origo servisu (podle servisky měněno ještě v neměcku), vydržely skoro 60tkm a to jsem je kupoval jetý...

Je teda pravda že materiál tam ješt je, ale pískají a vibrují, tak půjdou ven.
golf iv 66kw alh - chip dragpower.cz
tribit
Přispěvovatel

Příspěvek od tribit »

Na fabku tam maj ještě levnou Roadhouse sadu, četl jsem na ní, že jsou v pohodě a daleko lepší než Feroda, má s nimi někdo zkušenost?
AMF; M47/T2
vencavw
Přispěvovatel

Příspěvek od vencavw »

Feroda jsem dával několik let skoro pořád. Až než jsem musel cca před dvěma roky měnit kotouče na třech autech protože začaly kopat. I se zárukou byl docela problém, už raději dávám ATEčka.
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

smrtka.smety píše: Nevíte co dávají autorizáky? Mám tam ještě brzdy z origo servisu (podle servisky měněno ještě v neměcku), vydržely skoro 60tkm a to jsem je kupoval jetý...
na O2 to byli desky Pagid ;)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“