Spatne starty Octavie 2
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Spatne starty Octavie 2
Nazdar chlapy.Mam problem s moji Octavii.Pri prvnim rannim startu sotva naskoci nebo nekdy vubec,druhy nastartovani se chytne,chvilku motor poskakuje na 500 otackach a potom naskoci na normacni otacky a pri tom si to zahuli z vyfuka.A pak uz to cely den startuje normalne.Je to 2.0TDI 103KW kod motoru BKD.Predem diky za rady cim by to mohl byt.
GIV GTI TDI
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
Taky mám na BKD obdobný problém - ranní start je jako bych startoval na 3 válce a za teplého motoru to startuje tak 3 vteřiny
zkusím žhaviče - má to najeto 145000 km, takže budou asi už za zenitem. A k těm teplým startům snad pomůže přeladit soft. Akorát jaké žhaviče? BERU, BOSCH, NGK nebo FEBI?

TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V
pokud tito stratuje na piču i studený,tipoval bych to na to že ti padá nafta=>těsnění na vstřikách,vymlácená hlava,špatný tandem,... jenže po internetu to těžko opravíšToledo sxe píše:Taky mám na BKD obdobný problém - ranní start je jako bych startoval na 3 válce a za teplého motoru to startuje tak 3 vteřinyzkusím žhaviče - má to najeto 145000 km, takže budou asi už za zenitem. A k těm teplým startům snad pomůže přeladit soft. Akorát jaké žhaviče? BERU, BOSCH, NGK nebo FEBI?
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
3x za noc to dojdi natočit a ráno bude první start jako Fík,toto je asi jen o padlý naftě,nebo klasika,petka nafty na přímo před tandem a mužěš postupovat vylučovací metodou,je to tu už omleté x-krátchipmann píše:Tak toe snad logický ze to dělá právě přitom prvnim startu kdy auto dlouho sstojí kluci ti tu poradily dobře tteď už je to na tobě
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
Ne každý je vyučen jako automechanik a myslím, že fórum je od toho, aby se lidé ptali a ti co znají odpověď odpovídali. Psal jsem právě k tomuto příspěvku už z toho důvodu, že je tu uveden kód motoru BKD a ten mám právě i já. Tak se Míro nezlob, příště se pozeptám jinde, abych Tě nějak neurážel, nebo nenaštval 

TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V