A6 81kv AVG r.v.2000 duní do filtru a má menší výkon Pomoc!!

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
sakal007
Nováček
Odpovědi: 0

A6 81kv AVG r.v.2000 duní do filtru a má menší výkon Pomoc!!

Příspěvek od sakal007 »

Zdravím všechny po delší době...mám malý zádrhel..pocitoval jsem poslední dobou na mé babce trochu ubytku ny výkonu tak jsem do toho šel po hlavě..nový elmagnet na turbo, nová váha vzduchu a protože za měsíc letím na jih italie dal jsem i nové turbo...výsledek výkon stejný:-( akorát bych řekl ,že navíc výrazně slyším rezonace z filtrboxu jdou jakoby ze sání a při vyšší rychlosti slyším tu rezonaci boxu také....před měsícem jsem po rozvodech, vačcce a zdvihadlech vše na milimetr přesně..jsem z toho vzhledem k blížící s cestě nervozní,nemáte někdo nějaký týpek co tak třeba by mohlo zlobit??díky Vám všem za rady ...Petr
paloxxx
Nováček

Příspěvek od paloxxx »

zkontroloval bych nastavení rozvodu ono to může způsobovat pulzace vzduchu ze špatně uzavírajícich se sacích ventilů.
sakal007
Nováček

Příspěvek od sakal007 »

byly před měsícem nastaveny přesně a dotaženy na přesné momenty..zkontroluji je i přes to ale moc tomu nedávám...když trochu zmáčknu hadici do sání přestane to...tz. když přiškrtím vzduch..nemuže být problém že je malo nafty a moc vzduchu?? připomíním že auto je trochu línější....
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

tohle dělal kamarádovu passat b4 ted sme dělali těsnění pod hlavou a hydroštely a zmizelo to ;)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“