problem s volnoběžkou
Moderátoři: šulda, Moderátoři
problem s volnoběžkou
rozhodl jsem se ,že si objednám novou volnoběžku alternátoru protože jsem se domníval ,že je zadřená v krámě mi řekli že jim musím dát číslo altíku a podle toho tu volnoběžku objednaj ,ale podle toho čísla prej ten altík volnoběžku nemá tak jsem ji teda sundal abych mu dal to číslo tý volnoběžky a ejhle žádná volnoběžka ale obyč řemenice tak potřebuju poradit jestli mi tam nějaká volnoběžka půjde jedná se o g3 motor 1z a číslo toho altíku je bosch-0123505011 a číslo vw-028903025 S dík za rady
volnoběžka
Když tam máš obyč řemenici tak proč řešíš volnoběžku??? 

Mě to vibrovalo i po výměně napínáku tak, že se vydřelo levé ložisko hřídele napínáku. Ložisko jsem udělal nový, vyměnil řemen, a součastně s tím jsem dělal hydroštely. Kladka se ani nehne, jen po startu zachrochtá. Známý elektrikář mi tvrdil, že musí být pružný řemen, ložiska hřídele namazané a s min vůlemi a je to v poho, vliv měla asi i výměna hydroštelů, nevím, ale teď je to v poho.
G3 Variant synchro
Re: problem s volnoběžkou
na motorech 1Z je na altíku opravdu pevná řemenice, ale podle mě by tam mohla jít bez problémů řemenice z Octavie, je to taky 6ti drážka, chtělo by to zkusit na zkoušku sehnat nějakou starou, třeba zadřenou na porovnání, G3 už jsem pěkně dlouho nedělal, takže s tou řemenicí to jen tipuju, ale já bych tak postupovalpitrsss píše:rozhodl jsem se ,že si objednám novou volnoběžku alternátoru protože jsem se domníval ,že je zadřená v krámě mi řekli že jim musím dát číslo altíku a podle toho tu volnoběžku objednaj ,ale podle toho čísla prej ten altík volnoběžku nemá tak jsem ji teda sundal abych mu dal to číslo tý volnoběžky a ejhle žádná volnoběžka ale obyč řemenice tak potřebuju poradit jestli mi tam nějaká volnoběžka půjde jedná se o g3 motor 1z a číslo toho altíku je bosch-0123505011 a číslo vw-028903025 S dík za rady
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- David.GIII.tdi
- Sběrač informací