Sametova Ukrajina

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Bohužel to tak vypadá.a je to průser. Adbai - není nic nového, že někteří židé byli přívrženci a někdy i průkopníky komunismu, neboť někteří v tom viděli jistou emancipaci, /proletáři všech zemí spojte se/ale posuzovat jakékoliv zlo jen podle národnosti dotyčných .., je cesta nikam. Stalin byl Gruzínec, někteří Ukrajinci byli dozorci v německých koncentračních táborech, někteří Slováci byli ve Hlinkově gardě a naháněli dezertéry a židy po celém Slovensku a vláda je prodávala Němcům za 500 ŘM, čeští hoši vzorně vedli asi 104 koncentráků /po válce/ kam zavírali své spoluobčany a kdy SSesáci dělali bachaře našim letcům z Anglie a jiným nepřizpůsobivým spoluobčanům, kdy se jim SSmani posmívali, proč jste proti nám bojovali, měli jste jít s náma, bylo by vám líp..Je třeba si přečíst, co se u nás PO VÁLCE dělo..Hrůzou stávají vlasy na hlavě a člověk se sám sebe ptá, co jsme to my lidé za hnusnou zběř a bandu hovad..Takže v národnosti to tolik není, a mimochodem Židé zato dost zaplatili..A dnes jsem rád, že už to nejsou ovce a brání se, protože všechny tyhle Hamásové , Talibani a podobný lidský ksindl se schovává za civilisty, nejlepší jsou malé děti a ženské, které naříkají, protože dobře ví, že veřejné mínění je krásně zneužitelné..Fotky roztrhaných dětí nejlépe zakryjí bomby nebo rakety ve sklepě pod mateřskou školou...nebo v nemocnici..Kdo vynalezl ten krásný vynález jít na tržiště a odpálit na sobě bombu, klidně uprostřed dětí stejného národa? Odpověz si sám...
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
vilozx6
Aktivista
Příspěvky: 1954
Registrován: 30 pro 2010, 20:41
Bydliště: SVK

Příspěvek od vilozx6 »

Včera som bol s kámošom ktorý sa vrátil z 2 misie v Afganistane do pol noci na pive. Doporučujem sa s ním porozprávať. Všetko svinstvo robí USA ! Smial sa ked amici hovorili , že AFGAN končí ideme na UA, pritom ešte sa na UA nič nedialo keď to amikovi vypadlo z úst. AFGAN mohol skončiť dávno, umelo to naťahujú, ako som písal, treba vyvolavať konflikty a nikto ma nepresvedčí o opaku. Pchaju papuľu do celeho sveta. Tak ako Hitler začal vojnu, lebo Nemecká menšina bola napadnutá Poľskom a pravda je taka, že fašisti sami napadli svojich Nemcov - /menšinu žijúcu v v Poľsku , aby mali zámienku.....a potom bu bu bu, tak toto nie....musíme si chrániť našich a začala vojna. To isté robi USA, ale kto je zaslepený neuvidí to hoci mu to položite na tacke. Vidia sa pičoviny z medií, realita je iná.
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Máš pravdu, realita je úplně jiná, stačí se podívat do islámského státu, který nedávno vznikl a co se tam děje s obyvatelstvem. Obama se chce odevšad stáhnout a tady jsou výsledky. Tihle fanatičtí parchanti nabývají na síle a musí se zastavit, kdo si myslí, že to jsou kecy tak si nevidí do úst. Takže Rusko zabere Krym a můžou zato amíci, ruská náplava z východu si utvoří "domobranu" většinou z Ruska a můžou zato amíci, Ukrajinci nechtějí mít nic společného s Ruskem a můžou zato amíci, sestřelí letadlo a kdoví zda ho nesetřelili z vesmíru sami amíci, zbraně k boji tam dodávají také amíci, že? Západ se na to měl vykašlat a dělat, že se nic neděje, přesně jako s Hitlerem, že? Vzpomente si na nás, když nás odepsali. Jde o to Rusku dát najevo, že si nemůže dělat, co chce, a jediné čím jej chtějí aby se probral, jsou nějaké sankce..Nevím kdo hrozí a opakuje přesně tak jako Hitler, že chrání své obyvatelstvo a proto zasáhne. Tady je výhoda, že Rusko bez prodeje ropy a plynu brzo chcípne a lidé budou brblat. Dívím se ti, že tomu nechceš rozumět, když budete první na řadě, protože budete mít s Ruskem společné hranice..Možná jste opravdu úplně jiní než my, když jste nás v roce 1938 zradili a přidali se k Hitlerovi..Je třeba se zamyslet, než něčemu , někomu skočit na špek..Já když slyším, že někdo někoho vyprovokoval, mám zato, že moc nemyslí..Když bude v hospodě chodit magor, který všechny napadá, tak je nejlepší čumět pod stůl a dělat že nikdo nic nevidí i když někoho slabšího mlátí a kope, že? To je právě ta doba všech těch sráčů, kteří jen za rohem ukazují, ale nikdo nepomůže..Je to vidět na všech těch mladých sráčích, kteří mají kohouta nebo bombera, jak jsou silní jen v tlupě, tak někoho skopat s rouškou na hubě..Ale když jsou sami, jsou to andílkové.. Tohle se má zarazit již v zárodku, kdyby se zvedl chlap nebo 2 a toho kreténa vyhodili z hospody, byl by klid...Ale to spíš čím dál na východ má každý sráč v kapse vreckový nožík, protože je to zbabělec..Tam kde se tohle pěstuje, to stojí za hovno...a dál od nich.
nepropadat panice...
adbai
Přispěvovatel
Příspěvky: 769
Registrován: 04 říj 2008, 08:42
Bydliště: kolonie EU

Příspěvek od adbai »

já si myslím,že tady všichni víme kulový.věřit můžu jen vlastním očím nebo kamarádovy co se vrátil z avgánu,jak píše kolega.zbytek jsou hospodské kecy a doměnky co kdo přečte.ztoho jak jeden stát obvinuje druhého nemůže vzejít nic dobrého,pravda vyjde najevo -to už tady možná nebudeme.v 38 nás zradily naši spojenci 68 se na nás vys...rali také,do třetice to bude stejné.aAmerické lhaní -základní prostředek politiky

Na závěr tiskové konference vyzvali USA k předložení satelitních snímků z oblasti. Ukázali, že v době pádu letadla byl americký vojenský satelit nad příslušnou oblastí.

A také připoměl, že povstacům nedodali žádný protiletadlový systém a ani jiné zbraně. (u nás se dodávky zbraní povstalcům berou jako fakt, i když žádný důkaz neexistuje)

USA zatím nepředložili jediný důkaz pro svá obvinění, opakují stejnou rétoriku jako s chemickými zbraněmi v Iráku či Sýrii. V obou případech se prokázali jejich lži. Ukrajinská chunta zatím předkládá pouze své videokompilace a spoty z Facebooku jako důkazy a histericky vykřikuje.

Současný vývoj a především to mohutné lhaní mě přiměly hlouběji zkoumat i jiné události. Na faktech jsem se přesvědčil o opakovaném lhaní ve většině událostí ve světě. Většina válek z poslední doby je vyvolána USA a zdůvodněna jejich lživou propagandou. Nyní si proto myslím, že útok na WTC v roce 2001 provedli sami Američané.

Myslím, že se nyní USA snaží rozpoutat válku Evropy z Ruskem. Když to nevyjde, tak mají ještě ISIL, minulý týden totiž schválili dodávku zbraní do Kataru za 11 miliard USD a zbraně za půl miliardy USD pošlou přímo povstalcům do Sýrie.

Naši představitelé však jednají o sankcích proti Rusku (na základě výmyslů) a přitom tiše přihlížejí aktivity USA, které nás přímo ohrožují. Současní politici nehájí zájmy Evropanů, naopak pomáhají agresorovi. něco k sestřelení letadla:
seat 2.0 tdi
adbai
Přispěvovatel
Příspěvky: 769
Registrován: 04 říj 2008, 08:42
Bydliště: kolonie EU

Příspěvek od adbai »

Ukrajina zverejnila údajný spätný vývoz Buku z povstaleckého územia do Ruska. Mala smolu, že na fotografii je vidieť, že transportér s Bukom ide cez mesto Krasnoarmejsk, ktoré je už od 11. mája v rukách ukrajinskej armády. Ukrajina ďalej uverejnila odpočutý záznam rádiového hovoru povstalca o zostrelení vojenského AN-24, ktorý sa nakoniec ukázal ako malajzijské lietadlo. Rusi aj povstalci spochybňujú autenticitu hovoru. Presnejšie, časť o zostrelení AN-24 je pravá (v ten deň povstalci zostrelili AN-24), časť o zostrelení Boeingu „dorobená“. Vidieť to na vlnovom znázornení hovoru.

Malajzijský Boeing zmenil výšku letu

Boeing krátko pred zostrelením zmenil smer aj výšku letu. Tak sa dostal do zóny zostrelu. Naviedol ho tam ukrajinský letový dispečer? Kedy Ukrajina zverejní komunikáciu medzi lietadlom a kontrolnou vežou? V dobe zostrelu lietadla letela nad oblasťou americká pozorovacia družica. Kedy zverejnia USA jej snímky? Americký novinár Robert Perry už napísal na internete, že USA majú snímky, ktoré dokazujú, že lietadlo zostrelila Ukrajina.

Vierohodnosť dôkazov sa začína obracať v prospech Ruska.
seat 2.0 tdi
adbai
Přispěvovatel
Příspěvky: 769
Registrován: 04 říj 2008, 08:42
Bydliště: kolonie EU

Příspěvek od adbai »

Není pochyb, už není pochyb! Kyjev stojí za sestřelením letu MH17 bez jakýchkoliv pochybností. Dnes se dostala na světlo světa informace, že onen španělský dispečer je skutečná fyzická osoba, že to, co psal na Twitter je nejspíš opravdu pravda. Kyjev dnes odmítl vydat audio nahrávky mezinárodní vyšetřovací komisi a bylo potvrzeno, že bezpečnostní ukrajinská služba SBU vtrhla krátce po zřícení letadla do řídíčí věže a pásky zkonfiskovala [1]. Kyjev odmítl i jejich pouhé zveřejnění v médiích. Opakuje se zde opět jako přes kopírák situace z března tohoto roku v kauze letu MH370. I tehdy se záznam radiového spojení s řízením letového provozu dostal na veřejnost až po několika dnech, tady v tomto případě nás čeká to samé. Co s nahrávkama Malajsie tehdy dělala? Fejkovala je? Upravovala? Stříhala a editovala?
seat 2.0 tdi
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

A co ještě udělali? Dali na Kubu své atomové bomby a obvinili SSSR , že to byli oni? A že byly i u nás? A jací spojenci se na nás v roce 1968 vys.ali? Ty znáš nějaké naše spojence mimo Varšavské smlouvy a RVHP? Koukám, že když jde o kejhák, tak se mluví o "spojencích", ale když jde o kejhák jinde, jsou to nepřátelé i když jsou to naši spojenci. Kdo tady furt mele, že někdo vyvolává válku? Najednou jsou Rusové neviňátka a amíci jsou vyvolávači války, je to stejné, jak když kdysi ten s knírkem tvrdil, že jeho jediným zájmem je mír. Nečti Facebook, nic ti to nedá. Dnes je každý chytrák, chemické zbraně nebyly , ale v Sýrii jich byly stovky tun, každý uvažující člověk ví, že získat pravdivé a přísně tajné infomace z těchto oblastí je velice obtížné, ale nechat to náhodě také nejde..Teď to ta hnusná amerika musela zlikvidovat, protože co je komu vlastně do toho, že? Možná bys mohl říci, kdo ten agresor je, kterému evropští politici pomáhají, není to ten, kdo obsazuje území, které začlení do svého státu? Pleteš si pojmy z dojmy a ten s nožem je obět a ten, který mu to rozmlouvá je agresor..Najednou je ti americký novinář dobrý, co? Na tvoje přesvědčení bez jakýchkoliv pochybností máš právo i dokonce na to, že si 11. září amíci způsobili taky, ale nechtěl bych tě za soudce, předem bys podepisoval rozsudek. Nech to, ať se ukáže, jak to je, je tam guláš, kdy každý ocas s kámošema vlastní neskutečné zbraně a zločinecké bandy vykrádají a vraždí a mají plnou hubu sebeurčení.. Ono se na to přijde, ať to byl Petr nebo Pavel, ale bude to ještě chvilku trvat a mezitím se jistě stane něco, co pozornost obrátí jinam, bude to ještě větší průser..Napsal jsi dobře, že všichni víme kulový, já jen Rusům nevěřím ani slovo, protože dobře vím, co se dělo okolo Čečenska a jak FSB následnice KGB a jejich hoši jsou schopní ..
nepropadat panice...
GeneHawkins
Přispěvovatel
Příspěvky: 744
Registrován: 20 říj 2009, 20:46

Příspěvek od GeneHawkins »

Nakonec, jediný, kdo ukradl cizí území, jsou rusáci, to jim nikdo neodpáře!
adbai
Přispěvovatel
Příspěvky: 769
Registrován: 04 říj 2008, 08:42
Bydliště: kolonie EU

Příspěvek od adbai »

cháá-ono je jich více co kradou cizí území.
seat 2.0 tdi
Uživatelský avatar
HNLW453
Přispěvovatel
Příspěvky: 534
Registrován: 15 srp 2012, 15:47
Bydliště: Prdel

Příspěvek od HNLW453 »

Dneska ráno vyjdu na zahradu a koukám jak přímo předemnou docela hodně nízko dva gripeny východním směrem.

Říkal jsem si že už se něco semlelo, že už je to tady. Na flight radaru nebyli uvedení.

Ale může mi někdo vysvětlit proč letěl maďarskej Antonov An-26 do Rosic u Brna, tam se otočil a letí zpátky? To mi nepříjde jako chyba navigace.



Obrázek
Uživatelský avatar
TDI tech
Aktivista
Příspěvky: 10231
Registrován: 16 říj 2007, 23:18

Příspěvek od TDI tech »

adbai píše:Není pochyb, už není pochyb! Kyjev stojí za sestřelením letu MH17 bez jakýchkoliv pochybností. Dnes se dostala na světlo světa informace, že onen španělský dispečer je skutečná fyzická osoba, že to, co psal na Twitter je nejspíš opravdu pravda. Kyjev dnes odmítl vydat audio nahrávky mezinárodní vyšetřovací komisi a bylo potvrzeno, že bezpečnostní ukrajinská služba SBU vtrhla krátce po zřícení letadla do řídíčí věže a pásky zkonfiskovala [1]. Kyjev odmítl i jejich pouhé zveřejnění v médiích. Opakuje se zde opět jako přes kopírák situace z března tohoto roku v kauze letu MH370. I tehdy se záznam radiového spojení s řízením letového provozu dostal na veřejnost až po několika dnech, tady v tomto případě nás čeká to samé. Co s nahrávkama Malajsie tehdy dělala? Fejkovala je? Upravovala? Stříhala a editovala?
Prrrr. Len brzdi doteraz sa presne nevie ze co sa stalo. A ani sa nebude vediet, pretoze strycko Sam to nedovoli.

1, To lietadlo tam nemalo vobec co hladat
2, Niekto ho tam naschval poslal, aby vyrobil nestastie (zamienku), pretoze lietadlo len tak samo od seba nezabludi
3, Nikto nevie co v tesnej blizkosti okolo neho robili 2 stihacky??? (zatial neidentifikovane, nik sa k nim nepriznal) Z druzicovych zaberov ako hotovostny stihaci nevyzerali a standardne sa vysiela iba jeden hotovostny stihac, ktory sa ma pokusit nadviazat s narusitelom (lietadlom) kontakt a bezpecne ho vyviest zo vzdusneho priestoru v ktorom nema co hladat, prip. sprevadzat lietadlo az po pristatie (to uz zalezi od zavaznosti situacie)
4, Niekto tu robi vsetko preto aby rozputal 3 svetovu vojnu.
adbai
Přispěvovatel
Příspěvky: 769
Registrován: 04 říj 2008, 08:42
Bydliště: kolonie EU

Příspěvek od adbai »

jericho-popořadě:rakety na kubě byly,tak jako byly v evropě.mnichov 38 je ti doufám jasný-nebo tonebyli spojenci,kteří nás zradily??chem.zbraně v sýrii bezesporu byli,ovšem použity byli druhou stranou ne asádem. proč začíná genocida v gaze?na ruské území dopadají granáty z ukrajiny jako v gaze-to by na tu ukrajinu putin taky mohl vlítnout,jako ti židi na palestinské území-nebo nééé? tak kdo si plete pojmy co?je to snad jiná agrese než na ukrajině?co rezoluce osn?co intervence usa?toplatí jen pro někoho??
seat 2.0 tdi
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Jde o to, že každý chce vidět to, co chce..V roce 1938 nás zradili spojenci o to žádná, přesně jako u Ruska omlouvali Hitlerovo vojenské extravagance a mysleli si,že se zastaví...Nějaké ČSR neřešili, mnozí se zato dodnes stydí, měli prostě ve vedení bázlivé sračky..Ale v roce 1968 to již nebyli naši spojenci, ale nepřátelé, naši spojenci byli právě ti, co dnes podporují tu sebranku a zásobují je zbraněmi. A dobře to bylo vidět i na případu Maďarska v roce 1953, přijeli se svými T 34, udělali dohodu se "vzbouřenci" , že se stáhnou a vyřeší to vyjednáváním.. Ale to neznáte hadimršku, děvčata, Rusové odjeli, objeli Budapešt a dali se do těch civilistů s puškami plnou silou tanky a převálcovali je, tak jak to Rusové umí..
A to že chemické zbraně použili "vzbouřenci"/dodnes se neví kdo/ nic nemění na tom, že těch svinstev měl Asad plné sklady...To co dopadá z Ukrajiny do Ruska je jak znám Rusy, obehraná písnička záminky, nikdo neví, kdo to byl a je dobře možné, že to byli banditi podporovaní Ruskem..Ale je třeba mít také na paměti, že v Ukrajinské armádě slouží i část "ruských spoluobčanů", kteří dodnes váhají kam se dát a je tam i mnoho "pozorovatelů" , kteří každé šustnutí hlásí Rusům..Jejich tajná služba není žádné ořezávátko, ze sovětských dob je neskutečně vyvinutá a nemilosrdná..Bylo to dobře vidět na tom, kolik ukrajinských vojáků na Krymu dezertovalo a přidalo se k Rusům. Takže iluze o spolehlivosti jejich armády nejsou na místě..A co se týče Gazy, jsou tady jasná fakta, kdo udělal z hnusné pouště kvetoucí demokratický stát, který přes všechno prosperuje a je dobrý téměř ve všem? Židé a samozřejmě i jejich ostatní spoluobčané. A co Arabové v Gaze, jsou to vlastně příživníci, el. proud a vodu dostávají od židů, na práci chodili také k nim, jinak nic nevytvořili, nejsou schopni se dohodnout, ani zeď je nezastavila, střílí rakety na pokojná města a nemíní nikdy přestat, protože ti parchanti z Hamásu nic neumějí a dělat nikdy nebudou..Samozřejmě ne všichni, trpí nejvíc civilsté, ale Hamásu je to jedno, tomu nejde o nějaké pitomé děti, chtějí jen podporu ze světa, oni se o ně vždy postarají...Kolikrát byli vybízení k příměří, kolikrát se domluvilo a oni jej zase porušili, kolik podaných rukou před kamerami bylo, /co jich já sám pamatuji/, a vždy to porušili? A že toho mají židé dost? A že jsou bohatší, pracovitější a šikovnější a mají díky tomu, že je neustále okolní Arabové napadají skvělou a vybavenou armádu? Že líný Arab je k ničemu? Kdo zato může? Proč jsou židé tak úspěšní? Protože makají a platí pro ně zákony..Takže komu není rady, tomu není pomoci. Mnohokrát se prokázalo, že mnoho rodičů vlastně svým chováním vlastní děti zabíjí. A bohužel v mnoha případech člověk není "homo sapiens" člověk rozumný, ale "homo kretino".. :(
nepropadat panice...
Slavkov
Aktivista
Příspěvky: 4579
Registrován: 09 lis 2007, 15:48
Bydliště: Slavkov u Brna

Příspěvek od Slavkov »

HNLW453 píše:Dneska ráno vyjdu na zahradu a koukám jak přímo předemnou docela hodně nízko dva gripeny východním směrem.

Říkal jsem si že už se něco semlelo, že už je to tady. Na flight radaru nebyli uvedení.

Ale může mi někdo vysvětlit proč letěl maďarskej Antonov An-26 do Rosic u Brna, tam se otočil a letí zpátky? To mi nepříjde jako chyba navigace.
Víťo, za vším není konspirace... o tom AN-ku nic nevím (ani nehodlám zjišťovat...). Třeba to byli amatérští parašutisté či zvídavý turista :D
Ty JAS-y... jsem také zaregistroval, tudíž info... letěly nad Brnem nad Šumavskou snížený (nikoli nízký) přelet (bez přídavného spalování) nad "buzerákem" UNOB... prostě přelet v rámci inaugurace 8) Trajektorie letu byla dána za běžných podmínek civilním ŘLP včetně koridoru, vyčkávacího prostoru pro kroužení atd. Předpokládám, že domovskou základnu odhadneš... pokud by tě zajímali piloti, tak osobně u piva (wallbash)

... a nezasír*ej vlákno... tady je jerichovo (LOL)
GIV Variant TDi ???kW
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

To je škoda, že to tak vypadá, chtělo by to víc názorů. Víc lidí víc ví.. :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“