Na mojom aute dole v popise som si všimol došuchané gumové palivové hadičky(trú o seba). Prikladám nejaké fotky. Je to normálny jav ? Není to moc, ale je to tam už. Nevšímate si to na ostatných TDI PD ?
normální. Každý typ auta,model to má ošoupaný jinde. Záleží samozřejmě na nájezdu a taky tom když je někdo odpojuje, jak je potom připojí ale i tam kde se v tom nikdo nevrtal, tak to najdeš..
ale ta není zahnutá z výroby a bude se o sebe šoupat ještě víc. Sice už jsem jich taky pár nahrazoval ale nesedí to. Tohle na obrázku než se prošoupe,tak to ještě 200 tisíc najede.
Pred 2 rokmi sa mi predrela palivova hadicka co ide do vstrekovacieho cerpadla. Tiez taka tvarovana cca 15cm. Stalo sa mi to v Chorvatsku v nedelu a navyse vo sviatok. Nic prijemne.
Takze by som to asi riesil.
Staci bohate hadicka v metrazi a na kriticke mista,kde dochazi ke styku hadicky s karoserii,nebo jinou casti,navlect kousek tlusci hadicky.Prezije to auto a stoji to par korun.
Měl sem ten sám problém na našem AXR GIV. Auto přestalo jet a tekla nafta z motoru. Praskla hadička, ale byla to některá tuším u tandemu, ale chtělo by to právě origoš - aby byla tvarovaná, ale nedošel jsem ještě ke zjišťování cen. Podle mě jak to není originál tvarovaný, tak to nemá cenu v některých případech to tam ani dávat.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
pokud je to jen takto povrchové neřešil bych to , ale pokud by začínal koukat výplet chtělo by to výměnu , zkus s tim spojem hadic pootočit třeba se přestají dotýkat
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD