když na to napereš desky které je přehřejou tak bepomůže nicfavo píše:Tyhle srandy kupuju vždy u švagra v obchodě který patří kamarádovi.
Dávaj mi takový ceny, že reklamace (pokud vůbec je důvod) neřeším, zahodím a koupím další.
Jen mě mrzí že jsem nevzal Brembo Max i přesto že jsem měl jeden kotouč o cca 50,- kč levnější než obyč. Bremba.
Měl jsem obavy z těch drážek, protože ATE Power Disc se mi vůbec neosvědčily.
jake kotouce a desky na 323 Cupra leon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
A kde prosim te prodavaji ty desky DSPF , uz jsem se tak trochu dival a nikde jsem je na tyto brzdy nenaselFantik píše:Origo kotouče a desky Ferodo DS nefungovali špatně.
Ale na okruhu dostávaj brzdy co proto tak nevim
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
No já je měl tenkrát jen na 312 a tušim že jsem je měl od Indiho ale zkusil bych poptat na WWW.Brzdy.czcin píše:A kde prosim te prodavaji ty desky DSPF , uz jsem se tak trochu dival a nikde jsem je na tyto brzdy nenaselFantik píše:Origo kotouče a desky Ferodo DS nefungovali špatně.
Ale na okruhu dostávaj brzdy co proto tak nevim![]()
Žil jsem dlouhá léta v přesvědčení že nejlepší co k Brembo kotoučům mohu dát jsou desky Textar. Dokonce jsem slyšel teorii že když koupím sadu kotoučů a desek Brembo tak desky jsou Textar jen v krabičce Brembo.slovacek.milos píše: když na to napereš desky které je přehřejou tak bepomůže nic
Nejlepší kombinaci kterou jsem jezdil byla kotouče TRW a desky Fri-tech ale to bylo na feldě.
Měkký desky který nekur*vily kotouče a ani vysoký teploty jim nevadily.
Pak jsem zkoušel kotouče Breco (Brembo v modré barvě-levnější varianta) a desky Textar opět super kombinace a opět na feldě ale tentokráte větrané kotouče 238mm. Nejlepší brzdy co jsem na feldě kdy měl.
Asi už prostě ani Textar není co býval.
Zkusím ty Remsy, ty má švára v nabídce taky.
Je ale zajimavý, že když to rozjedu na 200 a začnu lehce brzdit, tedy tak aby bylo cítit že zpomaluji, tak mohu takto brzdit až do úplného zastavení a žádný náznak přehřátí či vibrací a mohu to opakovat kolikrát chci, ale jakmile na to dupnu prudčejí (bez zásahu ABS) už se třepe celý auto.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Moc ted chytrej nejsem co koupit.A EBC jsem nekde cetl ze zadna slava.Jinak s textarama jsem nemel nikdy zadnej problem.Beru je naprosto na vse a ve vsech velikostech jen 323 nejsou.Tam kde je beru tak jen trw.Tak nevim.Treba na jednu audi jsem dal brembo max a feroda mi tehda nekdo radil a uz bych to nikdy nedal.Auto vubec nebrzdilo.Brzdy 288 a na Golfa jsem dal 312 Zimmerman a textar a parada.Tak co teda koupit?Jake znacky to delaji?
kdo chce šetřit, dám kde co ale s tím že za to pak neručím
kdo ne, dáváme ATE př. Bendix,TRW, Brembo
zatím problém nebyl
jednou jsem montoval Brembo jako opravdu Brembo na Porsche - plovoucí kotouč za 15 000,-/ks a destičky asi za 8500,- ( koupeno v D, u nás za to chtěli přes 50tis. )
to byly opravdu brzdy...
kdo ne, dáváme ATE př. Bendix,TRW, Brembo
zatím problém nebyl
jednou jsem montoval Brembo jako opravdu Brembo na Porsche - plovoucí kotouč za 15 000,-/ks a destičky asi za 8500,- ( koupeno v D, u nás za to chtěli přes 50tis. )
to byly opravdu brzdy...
Na brzdách jsem nikdy nešetřil ale ATE se mi prostě neosvědčili. Možná byl problém v těch jejich "keramických" destičkách, kdo ví ale prostě šit.
Myslím si že brzdy 312/258 jsou víc než dostačující a pořád dražší než běžně montované brzdy 256-280-288.
Jen prostě najít fungující komplet.
Akorát mi příjde divný, když tu Miloš napíše pozor na Bremba made in poland, že pískaj a vibrují a jen popíši svůj problém nachlup stejný o kterým píše, už je problém v deskách.
Jsem z toho krapet zmatený.
Myslím si že brzdy 312/258 jsou víc než dostačující a pořád dražší než běžně montované brzdy 256-280-288.
Jen prostě najít fungující komplet.
Akorát mi příjde divný, když tu Miloš napíše pozor na Bremba made in poland, že pískaj a vibrují a jen popíši svůj problém nachlup stejný o kterým píše, už je problém v deskách.
Jsem z toho krapet zmatený.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
slovacek.milos
- Aktivista
[quote="favo"] Miloš napíše pozor na Bremba made in poland, že pískaj a vibrují a jen popíši svůj problém nachlup stejný o kterým píše, už je problém v deskách.
bral jsem z jedné firmy nechci pomlouvat i rozváží po okolí, u feld jak se oteplilo pískání a fábky koktávky pískání i chvění,
desky jsem mastil ¨brousil srážel hrany, no převážně jsem zákazníky jen nasral
pokud má někdo brembo odskoušené od konkrétního dodavatele tak klidně brembo
bral jsem z jedné firmy nechci pomlouvat i rozváží po okolí, u feld jak se oteplilo pískání a fábky koktávky pískání i chvění,
desky jsem mastil ¨brousil srážel hrany, no převážně jsem zákazníky jen nasral
pokud má někdo brembo odskoušené od konkrétního dodavatele tak klidně brembo
brzdy
já mám 288 zimmerman+dspf a desky mě žerou koutouče jsou dost tvrdyFantik píše:No já je měl tenkrát jen na 312 a tušim že jsem je měl od Indiho ale zkusil bych poptat na WWW.Brzdy.czcin píše:A kde prosim te prodavaji ty desky DSPF , uz jsem se tak trochu dival a nikde jsem je na tyto brzdy nenaselFantik píše:Origo kotouče a desky Ferodo DS nefungovali špatně.
Ale na okruhu dostávaj brzdy co proto tak nevim![]()
leon asv,chip,Race 520,PD pumpa,11mm,GT1749VB,jednohmota SRE HDS57,puky TT,Brake 288mm,FMIC,výfuk durch,egr-váha-kat-off,zatím...3Kw sound
... only S764