jake kotouce a desky na 323 Cupra leon

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

favo píše:Tyhle srandy kupuju vždy u švagra v obchodě který patří kamarádovi.
Dávaj mi takový ceny, že reklamace (pokud vůbec je důvod) neřeším, zahodím a koupím další.
Jen mě mrzí že jsem nevzal Brembo Max i přesto že jsem měl jeden kotouč o cca 50,- kč levnější než obyč. Bremba.
Měl jsem obavy z těch drážek, protože ATE Power Disc se mi vůbec neosvědčily.
když na to napereš desky které je přehřejou tak bepomůže nic ;)
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

Fantik píše:Origo kotouče a desky Ferodo DS nefungovali špatně.

Ale na okruhu dostávaj brzdy co proto tak nevim
A kde prosim te prodavaji ty desky DSPF , uz jsem se tak trochu dival a nikde jsem je na tyto brzdy nenasel :( :?
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

cin píše:

A kde prosim te prodavaji ty desky DSPF , uz jsem se tak trochu dival a nikde jsem je na tyto brzdy nenasel :( :?
No já je měl tenkrát jen na 312 a tušim že jsem je měl od Indiho ale zkusil bych poptat na WWW.Brzdy.cz
favo
blázen

Příspěvek od favo »

slovacek.milos píše: když na to napereš desky které je přehřejou tak bepomůže nic ;)
Žil jsem dlouhá léta v přesvědčení že nejlepší co k Brembo kotoučům mohu dát jsou desky Textar. Dokonce jsem slyšel teorii že když koupím sadu kotoučů a desek Brembo tak desky jsou Textar jen v krabičce Brembo.
Nejlepší kombinaci kterou jsem jezdil byla kotouče TRW a desky Fri-tech ale to bylo na feldě.
Měkký desky který nekur*vily kotouče a ani vysoký teploty jim nevadily.
Pak jsem zkoušel kotouče Breco (Brembo v modré barvě-levnější varianta) a desky Textar opět super kombinace a opět na feldě ale tentokráte větrané kotouče 238mm. Nejlepší brzdy co jsem na feldě kdy měl.
Asi už prostě ani Textar není co býval.
Zkusím ty Remsy, ty má švára v nabídce taky.
Je ale zajimavý, že když to rozjedu na 200 a začnu lehce brzdit, tedy tak aby bylo cítit že zpomaluji, tak mohu takto brzdit až do úplného zastavení a žádný náznak přehřátí či vibrací a mohu to opakovat kolikrát chci, ale jakmile na to dupnu prudčejí (bez zásahu ABS) už se třepe celý auto.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Přispěvovatel

Příspěvek od corro »

Moc ted chytrej nejsem co koupit.A EBC jsem nekde cetl ze zadna slava.Jinak s textarama jsem nemel nikdy zadnej problem.Beru je naprosto na vse a ve vsech velikostech jen 323 nejsou.Tam kde je beru tak jen trw.Tak nevim.Treba na jednu audi jsem dal brembo max a feroda mi tehda nekdo radil a uz bych to nikdy nedal.Auto vubec nebrzdilo.Brzdy 288 a na Golfa jsem dal 312 Zimmerman a textar a parada.Tak co teda koupit?Jake znacky to delaji?
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

kdo chce šetřit, dám kde co ale s tím že za to pak neručím
kdo ne, dáváme ATE př. Bendix,TRW, Brembo
zatím problém nebyl
jednou jsem montoval Brembo jako opravdu Brembo na Porsche - plovoucí kotouč za 15 000,-/ks a destičky asi za 8500,- ( koupeno v D, u nás za to chtěli přes 50tis. )
to byly opravdu brzdy... ;)
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Na brzdách jsem nikdy nešetřil ale ATE se mi prostě neosvědčili. Možná byl problém v těch jejich "keramických" destičkách, kdo ví ale prostě šit.
Myslím si že brzdy 312/258 jsou víc než dostačující a pořád dražší než běžně montované brzdy 256-280-288.
Jen prostě najít fungující komplet.
Akorát mi příjde divný, když tu Miloš napíše pozor na Bremba made in poland, že pískaj a vibrují a jen popíši svůj problém nachlup stejný o kterým píše, už je problém v deskách. (LOL)
Jsem z toho krapet zmatený.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="favo"] Miloš napíše pozor na Bremba made in poland, že pískaj a vibrují a jen popíši svůj problém nachlup stejný o kterým píše, už je problém v deskách. (LOL)

bral jsem z jedné firmy nechci pomlouvat i rozváží po okolí, u feld jak se oteplilo pískání a fábky koktávky pískání i chvění,
desky jsem mastil ¨brousil srážel hrany, no převážně jsem zákazníky jen nasral

pokud má někdo brembo odskoušené od konkrétního dodavatele tak klidně brembo
Sráč
Přispěvovatel

brzdy

Příspěvek od Sráč »

Fantik píše:
cin píše:

No já je měl tenkrát jen na 312 a tušim že jsem je měl od Indiho ale zkusil bych poptat na WWW.Brzdy.cz
já mám 288 zimmerman+dspf a desky mě žerou koutouče jsou dost tvrdy
leon asv,chip,Race 520,PD pumpa,11mm,GT1749VB,jednohmota SRE HDS57,puky TT,Brake 288mm,FMIC,výfuk durch,egr-váha-kat-off,zatím...3Kw sound
Golfisko
Aktivista

Příspěvek od Golfisko »

Žerou kotouče, ale brzdy nevadnou (nepočítám okruh). Otázkou zůstává co je lepší, opakovaně zastavit nebo ušetřit?? ;)
Já na stejnou kombinaci zvládl 2 sady destiček, pak už kotouč pod min. tloušťku...
G3 Variant 1,9 TDiObrázek ... only S764
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Golfisko píše:Já na stejnou kombinaci zvládl 2 sady destiček, pak už kotouč pod min. tloušťku...
Potvrzuji i v rozměru 280mm
... akorát za studena mi to při takovém tom přibržďování popiskovalo :(
GIV Variant TDi ???kW
Golfisko
Aktivista

Příspěvek od Golfisko »

Já mám 256mm, ale Golf váží prd zase. Popískávání mám pouze pokud to vyloženě jen lochtám při parkování, jinak ticho (crazy)
G3 Variant 1,9 TDiObrázek ... only S764
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“