Sametova Ukrajina

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
Vici
Aktivista
Příspěvky: 7509
Registrován: 07 srp 2008, 09:14

Příspěvek od Vici »

jinak za ty kecy o koncentrácích a podobně bys adbai zasloužil pořádnou ránu motykou do hlavy!!!!
adbai
Přispěvovatel
Příspěvky: 769
Registrován: 04 říj 2008, 08:42
Bydliště: kolonie EU

Příspěvek od adbai »

to nejsou kecy.židé byli odjakživa na okraji společnosti.vyvrcholilo to v II svět válce.mám několik knih o experimemtech na lidech v koncentrácích,(Jericho to pokládá za neocenitelné).to že váleční zločinci z lágrů a jiní našli útočiště po válce v amikově asi také.
seat 2.0 tdi
Uživatelský avatar
HNLW453
Přispěvovatel
Příspěvky: 534
Registrován: 15 srp 2012, 15:47
Bydliště: Prdel

Příspěvek od HNLW453 »

Pod záminkou ukončení bojů v Gaze muslimští násilníci v západní Evropě vypalují obchody a skandují hesla oslavující Hitlera a křičí smrt Židům. Přičemž velká část z těchto lidí cítí stejnou nenávist i ke křesťanům, přesněji řečeno k bílým Evropanům. V prvé řadě je proto třeba říci, že nejde o Židy, ale o nás všechny. Jde o to, že do Evropy stále proudí a následně se tu i rodí statisíce či miliony lidí, kteří nenávidí její původní obyvatele a jejich kulturu a jejichž cílem je tyto "nevěřící" psy vyhladit.
Je třeba vědět, že takzvaná multikulturní evropská politika selhala. Teorie o tom, že vedle sebe mohou žít v míru a klidu různá etnika a lidé s různými kulturními návyky a hodnotami je mylná od počátku.
Stěží lze, aby nevznikl konflikt mezi islámským radikálem, který prosazuje právo šaríja a který hlásá smrt nevěřícím nebo třeba zohavování ženských genitálií a mezi vládou dané evropské země, která musí zajistit bezpečí a náboženskou svobodu pro všechny občany bez rozdílu.
Cesta je jen jediná. Nulová tolerance k nelegální a sociální imigraci a rychlé nekompromisní vyhošťování nepřizpůsobivých a extremistických imigrantů za hranice EU.
Evropa jistě přivítá každého hosta z jakékoli země a jakékoli národnosti, ale musí se chovat jako host - ne jako válečný nájezdník.

Tomio Okamura - předseda hnutí Úsvit
nemo
Přispěvovatel
Příspěvky: 464
Registrován: 23 led 2006, 16:24
Bydliště: Praha

Příspěvek od nemo »

S tím by se dalo souhlasit.
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

adbai, copak to nechápeš?Takže když židi byli na okraji splečnosti, tak to bylo správné? O co byli lepší tehdejší lovci židů proti dnešním lovcům nevěřících? Kteří loví křesťany, ničí vše jiné než jsou ti správní muslimové..Je to stejné svinstvo. A proč jsem napsal neocenitelné? Protože určité poznatky normálně nelze zjistit..A že si spojenci odváželi poznatky něm. vývoje a zkušeností je jasné. Amíci chytli von BRAUNA, šéfa týmu vývoje V2, Rusové zajali zbývající tým vědců a odvezli je do SSSR a to byl základ vývoje jejich raket a kosmických ůspěchů..Von Braun dovedl amíky na měsíc..Jelikož Němci byli neskutečně vepředu, čerpal z toho celý svět..Rakety V 2 se dodnes ve vylepšeném provedení vyrábějí po celém světě..Rusové díky porážce Německa se posunuli neskutečně vpřed.
Vilozx6- tak odtud bereš rozumy. At se to stane kdekoli, zběhlý špion je prostě zrádce. Když vyzradí tajné informace, které stojí životy mnoha lidí, není se co divit. Kdyby řekl co bylo, ale on řekl co bude, co se připravuje, a ohrozí tím vlastní zem. Jistě má uzavřenu smlouvu se zaměstnavatelem, kde má určité podmínky , které nedodržel ...Sám je neštastný a šel by domů i když jej zavřou. Lidé se uculují, ale jsou hloupí. Jenom vycvičit špiona někam na blízký východ není sranda, a dneska jsou nejcennější informace, jde tady o kejhák. My Češi jistě máme špiony na Slovensku a naopak..Když slyším, co Orbán povídá, jak obhajuje Putina, jak se stará o svůj národ, a jak dobře udělal, že obsadil Krym, byl bych být vámi velice ostražitý..Stačí rozjet národnostní šílenství, otevřít staré rány a můžete na Slovensku být na tom stejně jako na Ukrajině, až vám Maďar bude chtít vzít jeho historické území i s obyvateli..Než se nadějete, budete v tom a budete koukat, kdo vám pomůže. Budete škemrat, aby EU zasáhlo a amerika použila svůj vliv a budete prosit své krajany v USA, aby zatlačili na Obamu...Takže radši přemýšlejte a neposlouchejte různé idioty, jako v tom článku...Protože až se to stane vám, budete mít jiný pohled na svět. My budeme nakonec rádi, že jsme se rozešli..Zní to tvrdě, ale je to tak. Každý kouká hlavně na svůj prospěch..Víš, kdo nejvíc chápe terorismus, ten, kdo poslal dítě do školy a tam nějaký idiot odpálil bombu..Ten by radši Snoudena zastřelil a říká si, bůh s námi a USA.. :(
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
vilozx6
Aktivista
Příspěvky: 1954
Registrován: 30 pro 2010, 20:41
Bydliště: SVK

Příspěvek od vilozx6 »

[quote="jericho-3"]
Jedine od teba beriem rozum. Tvoj názor je ten správny a okrem teba sme všetci debily a všetko je lož. Chmelár sa nebojí na plnú hubu povedať pravdu, tak je podľa teba špión .

Ty tu filozofuješ , čo bolo prípadne sa k tvojmu názoru prikloní nejaký 20 ročný, ktorí v 1989 bol na pieskovisku a teraz tu bude hlásať múdrosti ako bolo zle.
Ja rozum beriem z reálneho života a od xy ľudí, ktorí niekde boli, niečo zažili a rozprávali sa s ľuďmi, ktorí žijú v jednotlivých krajinách. Beriem to z pohľadu života ľudí , nie filozofií, či politikov. Z motoklubu sa bolo teraz 4 dni na Ukrajine. Škoda, že nemáš možnosť vidieť, porozprávať sa a prijať aj názory a skúsenosti iných. Bolo tam veľa ľudí, ktorí prešli polku sveta tak majú čo do toho povedať. Tu je škoda filozofovať a zvlášť s tebou. Len jedno nechápem, dcéru máš v USA, čo ty vlastne robíš v CZ keď tak spievaš o USA.

Вот и все, ребята, :D :D :D
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Uživatelský avatar
vilozx6
Aktivista
Příspěvky: 1954
Registrován: 30 pro 2010, 20:41
Bydliště: SVK

Příspěvek od vilozx6 »

[quote="jericho-3"] prečítaj si aspoň tuto III časť, čo povieš na toto....kto ovláda svet....to je sloboda?

http://astro-tabu.host.sk/12unia.html
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Uživatelský avatar
vilozx6
Aktivista
Příspěvky: 1954
Registrován: 30 pro 2010, 20:41
Bydliště: SVK

Příspěvek od vilozx6 »

[quote="jericho-3"] alebo tu máš potom reakcie ľudí pod článkom.....

http://www.topky.sk/cl/11/1398433/Cina- ... eto-staty-

Ty musíš brať nejaké doláče, keď to ty tak držíš pri amikov. či? :D Som písal, tu sa treba podeliť o klady aj zápory veľmocí. Aspoň toto ti možno bude sympatické:

http://m.tvnoviny.sk/bin/mobile/index.p ... id=1677060

to bude asi CR :D :D :D
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
GeneHawkins
Přispěvovatel
Příspěvky: 744
Registrován: 20 říj 2009, 20:46

Příspěvek od GeneHawkins »

vilozx6 píše:jericho-3 prečítaj si aspoň tuto III časť, čo povieš na toto....kto ovláda svet....to je sloboda?
http://astro-tabu.host.sk/12unia.html
To si jericho přečti, aspoň kousek, to je dobrá prdel...

Hned jak to začíná: "Do Európskej únie národy vkladajú svoje nádeje a osudy,...", to musel psát dobrej kokot...

Mě vždycky akorát fascinuje, kde lidi berou čas na to, takovéto slátaniny vyplodit.
Ještě víc mě ovšem překvapuje, že to někdo čte.
Že tomu někdo může věřit, to mě nepřekvapuje, tomu nevěřím.
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Vilo zx6- vůbec nemám dolary, ani jeden a nemám v USA dceru, ale švagrovou..Nikomu neberu jeho názor, ať je mu 20 nebo 98 let. Paradoxně ten na tom pískovišti může to mít v hlavě srovnáno víc než starý dědek. Stará generace má jeden velký problém, mnohým z nich se po revoluci zbořil svět. Někteří opravdu věřili, co se celou dobu hlásalo a po revoluci již byli ve věku, kdy je většinou nikdo nechtěl anebo sami stáli v pozadí. A jejich velká část udělala díky socialismu "velkou" kariéru, lidé jejich úrovně si jich i vážili a po roce 1989 vše padlo. Mnozí museli nebo skončili ve svých peleších , úroveň úcty klesla a nikdo je již nepotřeboval..Někteří z nich se uchytili, ale většina ne. Takže zbyla jen žluč a dehonestace všeho, co nastalo potom. Takže tito lidé píší tyto bláboly, které mají vždy část racionálního jádra, proto mohou i zaujmout člověka, který to bere povrchně..
EU je byrokratický moloch, ale má jednu výhodu, nic jiného není a je to určitý deštník, který sám není nijak agresivní a je to určitá ochrana, protože v houfu je to vždy snažší..A co si budeme povídat, při různorodosti lidských názorů je vlastně zázrak, že to vůbec funguje..Mě taky štve, že musíme správně dát na kozu i krávu do každého ucha umělohmotnou plachtu, vše nahlásit , vyplňovat dotazníky a očekávat přechytralé úředníky když přijdou na kontrolu..Ale vyřešili jsme to se ženou jednoduše- odhlasovali jsme si společně, že na naší zahradě a louce předpisy EU neplatí a že je to svobodné území..A spadl nám kámen ze srdce...ať nám EU políbí prdel.../zatím nás nikdo neudal a přitom již ze silnice je vidět, že zvířata mají uši bez děr a jakýchkoliv cedulek..A je to s podivem, jsou prostě s pohodě a je vidět, že s námi souhlasí... :)
A kdo ovládá svět, je mi fuk, hlavně, že svět funguje.. Zrovna dnes jsem si říkal, co jsme nakoupili do domácnosti/nic neslavíme/.2 basy plzně po 18 kč/kus. Jednou litr Finské vodky, jednou litr rumu /Božkov-na zavařování /, 2 flašky polosuchého šampáňa Bohemie, 10 lahví vína od pana Procházky a z vinařství Habřina..Potom uzenou kýtu přímo z komína od soukromníka a pár drobností...Mám nadávat? A na co , prosímtě, kdo ten svět vede, dobře jej vede.. :D
Ale musím říci, že má žena neměla dovolenou již 30let, o víkendech nemluvě/ Já asi 20 let..
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
vilozx6
Aktivista
Příspěvky: 1954
Registrován: 30 pro 2010, 20:41
Bydliště: SVK

Příspěvek od vilozx6 »

[quote="jericho-3"] No vidiš Jericho, normálne si povedal názor s ktorým súhlasím a je veľmi podobný môjmu, len si ho vysvetlil inými slovami. EU je jedna diktatúra, ktorá povie koľko litrov mlieka z kravky treba vyliať, lebo prekračuješ povolené kvoty... Nebyť tej Finskej vodky, tak si podporil na zresetovanie , resp. rodinnú oslavu českých výrobcov a to sa mi páči, lebo veľakrát máme kvalitné výrobky, len nemáme na drahú reklamu, aby o nich aj vrabce čvirikali. O pivo tu už bola založená téma. Niekto si myslí, že je dôležitý frajer keď povie, že pije len Nemecké pivo a nikdy neochutnal inú značku, ale papuľa a kritika mu ide jedna radosť. Tým chcem povedať, že X krát sú české, či slovenské výrobky nad tými zahraničnými. Hlavne veľké obchodné reťazce podporia nejaký patok, lebo tendre sú tendre.....Že si nemal dovolenku je mi ľúto, treba si ju urobiť. Človek žije len raz. ;)
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Já naše výrobky samozřejmě kupuji rád, i když ne z fanatismu. Ale člověk má jíst to, co se zde vypěstuje a připadá mi padlé na hlavu jíst třeba jablka ze Španělska nebo ředkvičky kdoví odkud..Finskou vodku jsem koupil kvůli tomu, že nemá odér jako Ruská..Při vzpomínce na mládí jsem si tuhle koupil stoličnaju a nedalo se to pít..Buď se mi změnila chuť, nebo nevím. Ale kořalku si dám jen občas, je to vlastně kvůli ženě, která si tím zvedá tlak a když je nějaký červ nebo bolí břicho, je to dobrý lék...A ten výběr je dnes úžasný.. :)
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
Vici
Aktivista
Příspěvky: 7509
Registrován: 07 srp 2008, 09:14

Příspěvek od Vici »

chlast je metla lidstva...
Proctor
Přispěvovatel
Příspěvky: 267
Registrován: 29 dub 2007, 21:30
Bydliště: brno

Příspěvek od Proctor »

jericho-3 píše:Já naše výrobky samozřejmě kupuji rád, i když ne z fanatismu. Ale člověk má jíst to, co se zde vypěstuje a připadá mi padlé na hlavu jíst třeba jablka ze Španělska nebo ředkvičky kdoví odkud..Finskou vodku jsem koupil kvůli tomu, že nemá odér jako Ruská..Při vzpomínce na mládí jsem si tuhle koupil stoličnaju a nedalo se to pít..Buď se mi změnila chuť, nebo nevím. Ale kořalku si dám jen občas, je to vlastně kvůli ženě, která si tím zvedá tlak a když je nějaký červ nebo bolí břicho, je to dobrý lék...A ten výběr je dnes úžasný.. :)
Stolichnaya už dávno není ruská,vyrábí se někde v pobaltí, originál ať už z Ruska nebo z Ukrajiny je uplně někde jinde... a těch druhů..... :roll:
VW Passat, Golf, Sharan, T4 tdi
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

To by to vysvětlovalo, ale jejich zmrzlina se mi zdá dobrá, tak aspoň něco zbylo. :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“