nove brzdove oblozenie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nove brzdove oblozenie
Ahojte, co by set doporucili na Kiu Carens CRDi 2008. Platnicky vpredu a vzadu treba vymenit. Aky vyrobca? Je to dost tazke auto tak aby to brzdilo...
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: nove brzdove oblozenie
já bych si dal obchod autokelly a do vyhledavače si dej IC 181826 to jsou snad jediné desky na starý kotouč icer nebo jsou i levnější http://brzdove-desticky.heureka.cz/brzd ... 826-kia_2/vladoc píše:Ahojte, co by set doporucili na Kiu Carens CRDi 2008. Platnicky vpredu a vzadu treba vymenit. Aky vyrobca? Je to dost tazke auto tak aby to brzdilo...
kotouče jsou jen 26 mm a 24,4 je na vyhození a pokud dáš něco tvrdšího bude ti třepat volant
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
já ti nezhodnotím co ti kdo řekl je to jen o měření minimální výška obložení v předu je 2,5 mm a tlouška kotouče 24,4 mmvladoc píše:Platnicky som videl, kotuce som nemeral, mechanik od kii povedal ze este 2-3 tisic km vydrzia-platnicky, o kotucoch nevravel nic, nespominal vymenu.
pod tyto hodnoty je to na výměnu
-
slovacek.milos
- Aktivista
šmejd je kolikrát i orginálvladoc píše:Takze predok je 25 mm a zadok 9,3, tak to este tie kotuce necham, ale platnicky skusim tie Icer. Je to dobra znacka? Ci smejd?
na icer ty kotouče dojezdíš pujdou dřív srát ale neopotřebí kotouč
pokud nemáš co za volantem dělat a pořád šlapeš po pedálech musíš dát vše nové kia origo,
pokud tě řídí mozek umíš jezdit najedeš ještě 5O.OOO km v pohodě
-
slovacek.milos
- Aktivista
icer je tak jediná značka v kel která na problematické brzdy fachčíroman1648 píše:Icer je na prd, je to tvrdý...
měls to udělat zrovna i s kotoučema, je to otázka asi 3-4000 a máš pokoj
klidně NK z APMka jsou za dobrej peníz a drží, pak za dobrou cenu je tady TRW nebo Brembo
a které je v kely měký, nebo podle čeho se rozeznává tvrdost obložení snad ne podle značek
každá značka přeci dokáže nalepit jakoukoliv tvrdost obložení nebo ne?
-
slovacek.milos
- Aktivista
já bych rád rozpoutal jinou debatu ne ta na tržnicijericho-3 píše:Já jsem s obavami montoval Ferodo racing s tím, že jsou tvrdé, ale jsem spokojen. Kotouče se zaběhly/stočené/ jako fík a desky jsou lepší než origo. Ale je pravda, že vlastně nevím, zda tvrdé opravdu jsou...
co se trvrdí jestli je tvrdší kokot drevenený nebo plechom pobitý
ale jak koupit destičky které budou či nebudou třepat s kotoučem, jestli je to v brzdovém systému, ve zkušební značce, různosti vypavení, v přídavném materiálu, v kvalitě 3OO nebo 4OO,
prostě každý kecá co je tvrdé a měké a prd tomu rozumí, včetně mě s celým uměním pokus omyl náhoda