chiptuning
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Ale já na té brzdě byl zadarmostanda123 píše:Aha.....garance na to pokud by se deklarovana uprava lisila...a tu upravu zjistíš jak??? prece tak ze pojedes na brzdu
jak jsi sam napsal ze jsi na ni byl.........takze sam vidíš ze brzda je dost dulezita .....aby clovek vedel jak mu to vlastne upravily......a aby mohl klidne spaát ze tam opravdu něco má .......a s tim jestli mi ten graf visí nad postelí jako obrazek.......tak proc ne.....myslim ze když ma někdo přes 200 koní na aute.......tak graf z té úpravy je dost hezkej obrázek nad postel
![]()
![]()

TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V
-
- Přispěvovatel
poznam pripad kde tiez "chiptuner" robil chip bez brzdy. majitel auta bol tak nazhaveny ze ho na isty cas uspokojil placeboefekt. ked sa s odstupom casu na auto pozrel chlapik ktory sa vyzna a auto bolo na brzde tak sa zistilo, ze na aute boli iba upravene emisie
Škoda Octavia Combi ASV 81kW 2002 Elegance čierna metalíza - V ZABEHU
ex: Škoda octavia I 1.9TDi SLX 81kw r.v. '98 AHF
ex: Škoda octavia I 1.9TDi SLX 81kw r.v. '98 AHF
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
Nikomu nic nenutím, odpověděl jsem na dotaz, žádost, prosbu nebo jak tomu chcete říkat.
(Poraďte někdo dobrý hodně levný (rozumný) chitptuning na 77kw 1.9tdi)
Napsal jsem dotyčnému o kom vím, že dělá svojí práci poctivě, má dobré reference, má zkušenosti, má záruky a za tím si stojím. Ostatní se do mě pustí, s tím že kecám hovadiny, že nevím co je soft úprava, že nevím co je brzda
nikoho k ničemu nenutím, jeďte kamkoliv na úpravu s brzdou, nebo bez je mi to takhle nízko u kakaový dírky. Jsou to vaše penízky, vaše auta. Koukám, že napsat zkušenost s dostupnou úpravou Ř.J. je to tady, jako kopnout do hnízda nasraných včel
spíše bych se měl zeptat proč tomu tak je?
Napsal jsem dotyčnému o kom vím, že dělá svojí práci poctivě, má dobré reference, má zkušenosti, má záruky a za tím si stojím. Ostatní se do mě pustí, s tím že kecám hovadiny, že nevím co je soft úprava, že nevím co je brzda

-
- Přispěvovatel
Toledo sxe - souhlasím.
Byl jsem 2 roky zpět u www.dragpower.cz, kde brzdu sice mají ale nevím ani kolik tam je kw, auto nehulí, jede pěkně, spotřena dobrá, to mi stačí.
Je rozdíl jet i na chip s autem za 30 tyček a za 200, dávat 1/3 cena auta na úpravu je přehnaný.
Byl jsem 2 roky zpět u www.dragpower.cz, kde brzdu sice mají ale nevím ani kolik tam je kw, auto nehulí, jede pěkně, spotřena dobrá, to mi stačí.
Je rozdíl jet i na chip s autem za 30 tyček a za 200, dávat 1/3 cena auta na úpravu je přehnaný.
golf iv 66kw alh - chip dragpower.cz
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
O kolik sis prodloužil svého e-pindíka o dalších 5 mm
Pokud zajede na brzdu a nechá si změřit výkon a bude se ten výkon lišit nižšími hodnotami od toho co mu slíbil, zaplatí úpravce brzdu a vrátí zpět peníze, to Ti nestačí jako záruka dobře odvedené práce? Jestli tady chceš ze sebe dělat machra, tak si se tak trochu ztrapnil, ptž odpovídám na otázku:

Ty ses taky e-pindik.....si to necham rovnou upravit se vsim vsudy u kvalitniho upravce s brzdou. Diagnostikou predem. Zakoznim cd. Atd atd a mam hned klid......a nemusim pak nikam si to overovat na brzdu k nekomu a pak se s nekym dohadovat ze mi to upravil spatne......to potom dalsi dva tisice jenom projezdis kvuli nejake reklamaci......nemam tolik penez abych si mohl kupovat levny veci...

superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
-
- Sběrač informací
Proč tomu tak je? Protože to tu je xkrát, jak si někdo jde pro radu na DP forum, kde a jaký chip pořídit za normální cenu a pak po chipu si jde pro radu, proč auto padá do nouzáku, nejede to jako kámošovi, co má stejný výkon, ale chipoval jinde atd. A lidi jsou prostě nasraní, pže se to tu řeší pořád dokola.
Radši fakt připlatit, zajet na brzdu, ať auto borec proleze a podle toho Ti chip udělá a ne jen naleje "ověřený" chip udělaný dříve na jiném autě. Ok, dám za to 7.500,- ale vím, že pak nemusím řešit výdaje a problémy spojené s nekvalitním "chipem".
Ale na druhou stranu pokud chceš jen dát 3000,- , nalít "universalní" soft a víc neřešit, tak to je jiná. Ale kde takhle nachipovat Ti asi zdejší borci moc neporadí.
Radši fakt připlatit, zajet na brzdu, ať auto borec proleze a podle toho Ti chip udělá a ne jen naleje "ověřený" chip udělaný dříve na jiném autě. Ok, dám za to 7.500,- ale vím, že pak nemusím řešit výdaje a problémy spojené s nekvalitním "chipem".
Ale na druhou stranu pokud chceš jen dát 3000,- , nalít "universalní" soft a víc neřešit, tak to je jiná. Ale kde takhle nachipovat Ti asi zdejší borci moc neporadí.