chiptuning

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

marthass
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od marthass »

Ale tak chápu že když chcete tunit auto individualně o 50kw atd...

ale ne když je to úprava ze 77kw na 99kw (navíc údajně to má mít sériově víc) a je to u tak profanovaných motorů jako 1.9TDI (PD)...to mi pak ty 3 tisíce přijdou jakž takž za tu odvedenou práci. Je to prostě skoro sériový chip.
Toledo sxe
Přispěvovatel

Příspěvek od Toledo sxe »

standa123 píše:Aha.....garance na to pokud by se deklarovana uprava lisila...:-D a tu upravu zjistíš jak??? prece tak ze pojedes na brzdu :-D jak jsi sam napsal ze jsi na ni byl.........takze sam vidíš ze brzda je dost dulezita .....aby clovek vedel jak mu to vlastne upravily......a aby mohl klidne spaát ze tam opravdu něco má .......a s tim jestli mi ten graf visí nad postelí jako obrazek.......tak proc ne.....myslim ze když ma někdo přes 200 koní na aute.......tak graf z té úpravy je dost hezkej obrázek nad postel (noteeth) (noteeth) (noteeth)
Ale já na té brzdě byl zadarmo (noteeth) jinak bych tam ani nejel, prostě auto jede o poznání lépe a po čase i méně žere, protože do toho času si člověk "užívá" lepší výkon motoru, takže ani žrát méně nemůže díky užívání si výkonu samotného. Dobře, když chceš upravit svůj vůz natolik, že musíš měnit i jiné komponenty (spojka, vstřiky, turbo) tak proč ne, to už je na brzdu dobré zajed. Kdybych zajel na brzdu nyní, tak budu věřit tomu, že to co mi tam přes soft hodil se bude shodovat s tím, co mi slíbil a na té brzdě se to i ukáže. Není to žádnej týpek, který to tam fláká od oka a jak se mu zachce.
TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

pokud máš serii tak možná dobrý - jedno auto vyladil na brzdě a ted jenom kopíruje soft ale když máš HW zásahy tak bude bezradnej (LOL)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
aughostino
Přispěvovatel

Příspěvek od aughostino »

poznam pripad kde tiez "chiptuner" robil chip bez brzdy. majitel auta bol tak nazhaveny ze ho na isty cas uspokojil placeboefekt. ked sa s odstupom casu na auto pozrel chlapik ktory sa vyzna a auto bolo na brzde tak sa zistilo, ze na aute boli iba upravene emisie
Škoda Octavia Combi ASV 81kW 2002 Elegance čierna metalíza - V ZABEHU

ex: Škoda octavia I 1.9TDi SLX 81kw r.v. '98 AHF
tantor-bn
Přispěvovatel

Příspěvek od tantor-bn »

a niekto kto nejazdil chipnute auto tak mu povies ze zo 77kw spravi 110kw a nezisti ze tam ma mozno 90kw. lebo to nikdy nejazdil. a este ked pisete otej brzde neda sa nastavit aby ukazala cislo ake chcem?
Cupra TDI
Toledo sxe
Přispěvovatel

Nikomu nic nenutím, odpověděl jsem na dotaz, žádost, prosbu nebo jak tomu chcete říkat.

(Poraďte někdo dobrý hodně levný (rozumný) chitptuning na 77kw 1.9tdi)

Napsal jsem dotyčnému o kom vím, že dělá svojí práci poctivě, má dobré reference, má zkušenosti, má záruky a za tím si stojím. Ostatní se do mě pustí, s tím že kecám hovadiny, že nevím co je soft úprava, že nevím co je brzda (noteeth) nikoho k ničemu nenutím, jeďte kamkoliv na úpravu s brzdou, nebo bez je mi to takhle nízko u kakaový dírky. Jsou to vaše penízky, vaše auta. Koukám, že napsat zkušenost s dostupnou úpravou Ř.J. je to tady, jako kopnout do hnízda nasraných včel :D spíše bych se měl zeptat proč tomu tak je?
smrtka.smety
Přispěvovatel

Příspěvek od smrtka.smety »

Toledo sxe - souhlasím.

Byl jsem 2 roky zpět u www.dragpower.cz, kde brzdu sice mají ale nevím ani kolik tam je kw, auto nehulí, jede pěkně, spotřena dobrá, to mi stačí.

Je rozdíl jet i na chip s autem za 30 tyček a za 200, dávat 1/3 cena auta na úpravu je přehnaný.
golf iv 66kw alh - chip dragpower.cz
marthass
Přispěvovatel

Příspěvek od marthass »

Za mě skvělá rada..napsal jsem pánovi z Kladna a i když akce na O2 77kw už není, tak se s ním dá domluvit.
Za 3 tisíce i kdybych tam měl ze 77kw 90kw, tak super. Brzdu nepotřebuju. Závodit nechci. Jen na dálnici a při prudkém předjíždění se to hodí.
Toledo sxe
Přispěvovatel

Pak napiš reference ;) jak to dopadlo.
kiklop32
Přispěvovatel

Příspěvek od kiklop32 »

Jojo, napiš na kolik ti to naladili (LOL)
Toledo sxe
Přispěvovatel

O kolik sis prodloužil svého e-pindíka o dalších 5 mm (LOL) Pokud zajede na brzdu a nechá si změřit výkon a bude se ten výkon lišit nižšími hodnotami od toho co mu slíbil, zaplatí úpravce brzdu a vrátí zpět peníze, to Ti nestačí jako záruka dobře odvedené práce? Jestli tady chceš ze sebe dělat machra, tak si se tak trochu ztrapnil, ptž odpovídám na otázku:
(Poraďte někdo dobrý hodně levný (rozumný) chitptuning na 77kw 1.9tdi) (noteeth)
standa123
Aktivista

Příspěvek od standa123 »

Ty ses taky e-pindik.....si to necham rovnou upravit se vsim vsudy u kvalitniho upravce s brzdou. Diagnostikou predem. Zakoznim cd. Atd atd a mam hned klid......a nemusim pak nikam si to overovat na brzdu k nekomu a pak se s nekym dohadovat ze mi to upravil spatne......to potom dalsi dva tisice jenom projezdis kvuli nejake reklamaci......nemam tolik penez abych si mohl kupovat levny veci...

(LOL) (LOL)
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

V případě, že tam ten výkon naměřen nebude, tak si dovedu představit ty dohady o použitých korekcích měření výkonu atd. :D
GIV Variant TDi ???kW
Schavi
Sběrač informací

Příspěvek od Schavi »

Proč tomu tak je? Protože to tu je xkrát, jak si někdo jde pro radu na DP forum, kde a jaký chip pořídit za normální cenu a pak po chipu si jde pro radu, proč auto padá do nouzáku, nejede to jako kámošovi, co má stejný výkon, ale chipoval jinde atd. A lidi jsou prostě nasraní, pže se to tu řeší pořád dokola.
Radši fakt připlatit, zajet na brzdu, ať auto borec proleze a podle toho Ti chip udělá a ne jen naleje "ověřený" chip udělaný dříve na jiném autě. Ok, dám za to 7.500,- ale vím, že pak nemusím řešit výdaje a problémy spojené s nekvalitním "chipem".
Ale na druhou stranu pokud chceš jen dát 3000,- , nalít "universalní" soft a víc neřešit, tak to je jiná. Ale kde takhle nachipovat Ti asi zdejší borci moc neporadí.
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

To ne, ale za 20USD si může koupit kabel s DVD plným zaručených úprav na DX apod., nalejt si to tam sám a pak kabel s DVD prostřelit dál na Aukru... a má to zadarmo (LOL)
GIV Variant TDi ???kW
Zamčeno

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“