ztrací se olej 1.9tdi pd 77 kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ztrací se olej 1.9tdi pd 77 kw
Zdravim vyskytl se dalsi problem po pretesneni olejoveho chladice se mi stale ztraci olej. Pod autem uz neni nic vidět. Chladici voda je take cista. Olej sem dolil kousek nad střed merky a po ujeti cca 500 km mi zahlasilo ze musim dolejvat dolil sem tak 3 decky. Nevíte kam by mohl tolik mizet? Ze by si ho bralo turbo? U turba je videt je mala kapka u sroubu jinak nic. 1.9 tdi pd 77kw r.v. 2009 najeto 180 tis
Skoda octavia combi Černá metla 1.9 tdi pd 77 kw
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
kód motoru z techničáku?
ten olej jsi dolil kdy? Po tom co jsi přetěsnil ten chladič? Nebo jsi přetesnil,nastartoval a pak dolíval? Málo oleje se rozsvěcí když je tam zlehka pod půlku mezi ryskama..
ten olej jsi dolil kdy? Po tom co jsi přetěsnil ten chladič? Nebo jsi přetesnil,nastartoval a pak dolíval? Málo oleje se rozsvěcí když je tam zlehka pod půlku mezi ryskama..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Tak kod motoru je BXE. A olej sem dolejval po pretesneni k horni hranici. Pak sem teprve startovat. Jel sem do prahy a zpet. Pak jeste parkrat kratsi vzdalenosti a po tydnu mi to nahlasilo kontrola oleje a na a olej byl na spodni hranici. U toho vyrezu
Skoda octavia combi Černá metla 1.9 tdi pd 77 kw
-
- Přispěvovatel
- marena tdi
- Aktivista
jo, to jo, nektery repasy jsou na vyliž pr...
jestli to dělali ve škodovce - běž to tam reklamovat
nějakej ubytek oleje OK, ale nesmí to byt moc zase
kolik to ma najeto ?
když by to nešlo přes turbo, může to jít gufírkama na ventilech nebo i přes pístní kruhy...
měl jsem služební OII RS, když se jezdilo piánko tak dobrý, když jsem letěl do Německa cihlu 200km/h třeba 7-800km, dolival jsem tam litr oleje, zpátky to stejný, přitom to taky nezakouřilo, nic, prostě to žralo olej jak traktor
jestli to dělali ve škodovce - běž to tam reklamovat
nějakej ubytek oleje OK, ale nesmí to byt moc zase
kolik to ma najeto ?
když by to nešlo přes turbo, může to jít gufírkama na ventilech nebo i přes pístní kruhy...
měl jsem služební OII RS, když se jezdilo piánko tak dobrý, když jsem letěl do Německa cihlu 200km/h třeba 7-800km, dolival jsem tam litr oleje, zpátky to stejný, přitom to taky nezakouřilo, nic, prostě to žralo olej jak traktor