bude mít význam když vyměním vstřikovací trysky ve svém autě ktere je Octavia 1.9 TDI AGR 66kw ale vstřiky tam jsou 81kw ahf a do nich bych dal sprint 764,zvyšilo by to výkon? samozřejmě poté doladit soft,ale bylo by to znatelné i bez softu?
čteš co píšu?? tvoje turbo má strop někde 135PS,,trysky co tam máš mají strop někde 145PS..tak na co bys dával větší trysky???? Pokud neplánuješ doo budoucna jiné (větší) turbo,tak nech udělat jen soft..
Omluvam sa za skok do vlakna, ale idealne sa to hodi.
Chcem sa opytatm ci mi spice vstrekov BDG vojdu do drziakov v BDH. Pokial ano, plati to aj pre drziaky? Vojde mi komplet vstrek BDG do BDH? Podla cisla hlavy by myslim mali.
Dakujem.
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
RudisTDic píše:No já se bavím o FB764,jaký myslíš bosch?? brazil?? taky záleží na jaký tlaky jsou seřízené vstřiky a další věc je ta,jestli je na daném autě soft..
Když si vemeš,že 764 ti přidaj 30PS bez softu,tak ta kouřivost musí být znát,když je tlak sériový..
Musím nesouhlasit, jezdím na tom už nějaký pátek a nosmoke.
zdaravím chci se zeptat mám afn turbo VB ted bych chtěl koupit ty sprinty 764 zvedne mi to výkon ? a dále koukal jsem na ceny a maj tam položku repase je to třeba ? čeho ? píšou tu že jsou na 2.5 tdi
Passat b5 sw turbo GT1749VA .. JOM chtěl bych 17" s límcem