jdi do prdeleLadas píše:A co bych u vás dělal jsi zase mimo jako obvykle
Oktavia 1,9 Tdi, rok 2003, ALH stěrače help!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
hele nechceš jít zasírat na chvíli jiný forum. Spoustu lidí už tady viditelně začínáš svými příspěvky s..tMadMar píše:jdi do prdeleLadas píše:nenech se zmást madmarem je to zatuhlý na futrech....
Pro markr: Je to zatuhlý na hřídelkách. Udělej to co nejdřív, protože jinak načneš motůrek a motůrek auto už nepřežije

Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
jdi lepit tapety na strop a neserBiimbo píše:+1Ladas píše:na víc nemáš ty odborníku na odpory

Lupo 3L TDI, fše funkční fčetně brzd
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
Biimbo tenhle ťuňťa mě nerozhodí jen je potřeba chránit ostatní před jeho nápadama jak vyřešit jasný závady...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jdi do prdele, zmrde, pomlouváš lžeš a nemáš co dělat.Ladas píše:Biimbo tenhle ťuňťa mě nerozhodí jen je potřeba chránit ostatní před jeho nápadama jak vyřešit jasný závady...
1.pomluva se dělá někomu za zády...
2.tobě jsem nikdy nelhal naopak jsem k tobě upřímný a myslím to dobře (ovšem je to marné)
3. práce mám že bych mohl být i 3x a nestíhal bych....
4. vybírej slova nebo si tu budeš jen číst....
5.rada pro tebe: ve většině příspěvků pouze spamuješ nejdřív čti studuj,když už nemáš potřebné zkušenosti a pak se neboj poradit ale pouze k tématu hovadiny kolem vesměs nikoho nezajímají
6.už jednou jsem ti psal že u vás nebudu takže díky za pozvání
2.tobě jsem nikdy nelhal naopak jsem k tobě upřímný a myslím to dobře (ovšem je to marné)
5.rada pro tebe: ve většině příspěvků pouze spamuješ nejdřív čti studuj,když už nemáš potřebné zkušenosti a pak se neboj poradit ale pouze k tématu hovadiny kolem vesměs nikoho nezajímají

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
1) pomlouvá někoho naprosto bez skrupulí,lžeš že matu, opak je pravdou. doplňuju další možnost, která je poměrně obvyklá.Ladas píše:1.pomluva se dělá někomu za zády...
2) upřímně to myslelo lidí, a kde jsou...¨
3) nevypadá to
4) je mi to jedno, dejte mi ban, já o nic nepřijdu, dokonce se ani nebudu registrovat jako někdo jiný, prostě je mi to naprosto šumák. Odpovědné osoby nechť nezávisle zhodnotí jestli ano nebo ne, pročtěte si co píšu kromě nadávek, a vy nebudete vědět co s elektrikou to je celé.Pokud řešíte výměny celků tak vám ani to vadit nebude, prostě se rozejdeme a fertig. Pamatujte ale že jsou i lidé kteří se o věci zajímají i co se týče principů fu ngování a těm mám myslím co předat.
5)mám většinou správně diagnostikované záležitosti pokud se nepletu
6) je mi to jedno, jsi svoborný občan.
7) už mi dej pokoj a nečti to, ostatní mají vlastní vůli a pokud shledají to co píšu jako nesmysl, učiní tak na základě vlastního rozhodnutí a ne toho co jim kdo podsouvá.

1.pro vysvětlení pomluva je kdybych o tobě napsal třeba že jsi impotent ne že se v něčem pleteš.
2. kde jsou jiní je mi jedno důležité je kde jsem já...
3.tohle ty nedokážeš posoudit
Bodu 4 jsem se zasmál opravdu jsi poslední u koho bych hledal radu až už s veteránem nebo loňským modelem
5.jo pokud se nepleteš to je důležitý dodatek....
6.mě ne nenechám se urážet ale jednám slušně
7.pokoj ti dám až nebudeš šířit bludy už takhle je mezi motoristy mnoho mýtů a polopravd
rád zůstanu kde jsem, nechápu proč mě pořád k tobě zveš a neboj do zelí ti nepolezu spravuj si auta jak tě napadne hlavně když to nebudou pokusy s hřebíkama a podobně na lidech co servisuju já to by mě vážně zkazilo den....
2. kde jsou jiní je mi jedno důležité je kde jsem já...
3.tohle ty nedokážeš posoudit
Bodu 4 jsem se zasmál opravdu jsi poslední u koho bych hledal radu až už s veteránem nebo loňským modelem
5.jo pokud se nepleteš to je důležitý dodatek....
6.mě ne nenechám se urážet ale jednám slušně
7.pokoj ti dám až nebudeš šířit bludy už takhle je mezi motoristy mnoho mýtů a polopravd

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
- Přispěvovatel
- marena tdi
- Aktivista
to je docela sila . z hnupiny popsane 2 stranky a tak se jdu podivat ci uz opravujete i samotny motor sterace a ono ejhle . tady to vypada na velkou slovni ( pisemnou ) prestrelku o veci mimo misu
. nekteri lidi by se meli dost ovladat a vypoustet sve negativni emoce nekde jinde.

Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps