VW Caddy r.v.2007 nejdou ostrikovace a sterac
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW Caddy r.v.2007 nejdou ostrikovace a sterac
Zdravim vsechny elektrikare,
nemate nekdo tuseni, proc u novejsi Caddyny nejdou ostrikovace a zadni sterac? Znamy s tim prijel, ze od ty doby, co nekde vzal velkou diru, tak to nefunguje, motorky jsou OK, pojistky jsou ok, kdyz pustim packou ostrikovace, tak zacnou stirat predni sterace, tak ze packa taky ok...ale jinak to nedela to vubec nic...
V.
nemate nekdo tuseni, proc u novejsi Caddyny nejdou ostrikovace a zadni sterac? Znamy s tim prijel, ze od ty doby, co nekde vzal velkou diru, tak to nefunguje, motorky jsou OK, pojistky jsou ok, kdyz pustim packou ostrikovace, tak zacnou stirat predni sterace, tak ze packa taky ok...ale jinak to nedela to vubec nic...
V.
Oct I., 1.9tdi, PP764, vlastni soft 

nejdřív se podívej do měřených hodnot jestli skutečně chodí páčka pro zadek ale spíš má ko zadní mikrospínač na zámku dveří
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
ne předek ti vyřadí jen kapota tohle auto vidí každy vrata nebo víko zvlášť ale na budíkách se to ukazuje jen jako symbol ot. dveří (pokud nemáš maxidot)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Jsem dělal zadní stěrač a ostřikovač že z ničeho nic pod dvou letech nešel. Nevím jak se to stalo, ale v dlouhým kodování to bylo najednou odkodovaný. Po nakodování to šlape už dva roky..
Jednou jsem dělal i synchronní nastavení zrcátek na Golfu. Pán že se mu z ničeho nic nastavujou při seřizování levýho obě. že to nikdy předtím nedělalo. Tak jsem to odkodoval a dva roky tu funguje samostatně..
Jednou jsem dělal i synchronní nastavení zrcátek na Golfu. Pán že se mu z ničeho nic nastavujou při seřizování levýho obě. že to nikdy předtím nedělalo. Tak jsem to odkodoval a dva roky tu funguje samostatně..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Prave proto se ptam,jestli to vyradi i predni ostrikovace...protoze nejde ostrikovat predek,ani zadek a vzadu jeste navic nejde sterac...
Imho ostrikovace celniho okna se snad nedaji odkodovat
ale kouknu na to,co tam je,ale pry to prestalo chodit po tom,co vymet diru,tak je mi to divny...
Imho ostrikovace celniho okna se snad nedaji odkodovat

Oct I., 1.9tdi, PP764, vlastni soft