Proč se stáčí kilometry tak ve velkém??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Proč se stáčí kilometry tak ve velkém??
Musím to sem dát jelikož mě to dostalo. To že se tady,v Německu,Rakousku,Polsku a asi všude dál na východ stáčí kilometry všichni (většina z nás dobře ví) nebudu jmenovat ani zveřejnovat vin ale pán má octavii 100% nebouranou a má ji 5 let prý přes výborného známého a auto mělo před pěti lety mít najeto 111000 km protože vlastník poslední už servisoval u toho známého a vlastně vůbec nejezdil. Pán to od dobrého známého má potvrzené (dle jeho zvýšeným tonem hlasu) "servisní knížkou" a tady to začíná tak zpraseně zfalšovanou servisku jsem ještě neviděl (viz odkaz) a tak jsem přes kamarády zalovil v análech a vozidlo koupila jako nové soukromá firma dnes již neexistující (zabývající se distribucí léčiv + nákup prodej) poté ji měl jaký si knižní klub (pod stejným majitelem co původní firma na léčiva) ten jezdil do servisu škoda pak to vlastnila autoškola (známky po druhých pedálech jsou) pak soukromá osoba a pak tento človíček u mě.
Shrnutí KM při koupi před pěti lety (2007) 111000km poslední záznam ve škodě auto je 321XXX (12/2005) pak šlo do autoškoly tam skončilo kvůli nehodě ( bohužel záznam KM chybí) a z autoškoly šla soukromé osobě (dle délky oprava nehody odstranění stop po autoškole a pryč) no tady je ten muj pán co stejně věří známému a své servisní knížce ........... co dodat..
http://hansdob.rajce.net/2014-09-02_servisni_knizka
Shrnutí KM při koupi před pěti lety (2007) 111000km poslední záznam ve škodě auto je 321XXX (12/2005) pak šlo do autoškoly tam skončilo kvůli nehodě ( bohužel záznam KM chybí) a z autoškoly šla soukromé osobě (dle délky oprava nehody odstranění stop po autoškole a pryč) no tady je ten muj pán co stejně věří známému a své servisní knížce ........... co dodat..
http://hansdob.rajce.net/2014-09-02_servisni_knizka
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Re: Proč se stáčí kilometry tak ve velkém??
Ještě na STK evidují km.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Pokud auto bylo opraveno přesně podle dílenské příručky opravy vozidel jak doporučuje výrobce je stav opravy natolik bezvadný že auto vyhovuje provozu.
Skutečný stav by měl zajímat hlavně výrobce, protože pak tedy po silnicích jezdí třeba škodofka která má nalítáno přes milion km a to by byl výstavní kousek k bezva reklamě, jak ohnehda na Hovinkách.cz psali o oktávce co najela půl milionu kilometrů jako na zázrak techniky.
Skutečný stav by měl zajímat hlavně výrobce, protože pak tedy po silnicích jezdí třeba škodofka která má nalítáno přes milion km a to by byl výstavní kousek k bezva reklamě, jak ohnehda na Hovinkách.cz psali o oktávce co najela půl milionu kilometrů jako na zázrak techniky.
stáčení je důsledek poptávky a nabídky. poptávka generuje nabídku, kde není, začne se podvádět. nic tomu nezabrání, kupuj auta podle prohlídky a na tachometr nekoukej.HNLW453 píše:Pokud auto bylo opraveno přesně podle dílenské příručky opravy vozidel jak doporučuje výrobce je stav opravy natolik bezvadný že auto vyhovuje provozu.
Lupo 3L TDI, fše funkční fčetně brzd
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
Já bych chtěl poděkovat za foto "servisky", protože stočené km, to je problém bazarů podvod kupujícího a prodávajícího. Razítka ve zfalšované servisní knížce ukazují na zneužívání servisního razítka v NH Car a diskreditování firmy. Z toho jednoznačně vyplývá, že pokud se v servisu dějí věci, jako je falšování servisních knížek, tak je více než pravděpodobné, že servisní práce na faktuře a objednávce nebudou odpovídat objemu odvedených prací. Je neschopnost managementu si toho ohlídat a myslím, že žádný rozumný člověk by do toho servisu nedal ani namazat řetěz u tříkolky.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
-
Franciktdi
- Přispěvovatel
Zrovna včera jsem zrazoval příbuzného, který chce omladit vůz /Passat B6/ protože začínají vyšší investice. /origo km nezjištěno/ Samozřejmě mě neposlechne, je to nový sen, jen má klasický problém, nenaletět. Pánové stáčeči, kteří jsou "oběti trhu" nechápou jednu věc, doběhne to i je..Ale v jiné oblasti, borec koupí auto, oni ho podvedou a on si řekne, ti čeští hajlzové a podvede naštvaný někoho jiného v jiné oblasti. A je z toho začarovaný kruh, jeden bude podvádět druhého a všichni budou otrávení. Protože má platit to, že když někomu po prodeji podáte ruku, dáváte tím i najevo, že je obchod košer. Takže si všimněte, že se to moc nedělá a ti pacholci také neradi koukají do očí.. 
nepropadat panice...
Taky jsem tu měl nedávno na nějakou úpravu OII, známého kolega.
Napřed že má najeto 100tis, auto 07. Jestli mu zjistím km. Pak že jen úpravu. Mažu po úpravě chyby, dělám diag a co se nebjevilo na kanále 25?
Chybka 0003.
Tak mu to říkám a už mu to řekl někdo přede mnou. Nejlepší je, že to koupil s Columbem, od bazaru dostal jeden klíč. Že na druhý čekají.
A za dva dny se mu bez poškození zámku a čehokoliv Columbus ztratil.
Napřed že má najeto 100tis, auto 07. Jestli mu zjistím km. Pak že jen úpravu. Mažu po úpravě chyby, dělám diag a co se nebjevilo na kanále 25?
Chybka 0003.
Tak mu to říkám a už mu to řekl někdo přede mnou. Nejlepší je, že to koupil s Columbem, od bazaru dostal jeden klíč. Že na druhý čekají.
A za dva dny se mu bez poškození zámku a čehokoliv Columbus ztratil.
Kamarád zase koupil O2, taky 2007... říkám mu pěkná, ale 119tkm nemá, to ti někdo natočil akorát na rozvody.. v 25 stejná chyba.. vzal jsme vin, a mělo to záznam, pár měsíců nazpět 219tkm..
Serviska krasopisně vypsaná... krásná stejná razítka..
A ještě nakonec byl nasraný na mně, že jsem mu to zjistil. A dodnes pořád počítá že to má najeto těch 119 + to co najel on...
Njn, kdyby lidi koukaly na stav a neřešily km, tak se tolik nestáčí.
Jenomže to je český národ.
Dobrý den, mám zájem o tohle auto.
Cože? Má najeto 200t km? Tak to nechci. Já si raději koupím s 300t km ale na budíku 100.
Už jsem to asi někam psal. Známej prodával Passata B4 s 600, nebo 800t km, druhej motor. A pán mu řekl, jsem rád, že to má poctivý km.
Jenomže to je český národ.
Dobrý den, mám zájem o tohle auto.
Cože? Má najeto 200t km? Tak to nechci. Já si raději koupím s 300t km ale na budíku 100.
Už jsem to asi někam psal. Známej prodával Passata B4 s 600, nebo 800t km, druhej motor. A pán mu řekl, jsem rád, že to má poctivý km.
-
Franciktdi
- Přispěvovatel