Hučení při jízdě
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hučení při jízdě
Potýkám se s takovým menším problémem a tím je hučení při jízde. Nejhroší je to cca kolem 70-80ky, takovej hučivej až dupavej zvuk (huhuhu) s tím že se stavá že při zatočení doprava zvuk trochu ustane a doleva se zesílí (jak kdyby bylo vadný ložisko). Obě dvě ložiska v předních kolech jsou vyměněný (měl jsem i zvedlý každý zvlášť a nehučí). Prohazoval jsem i kola zepředu dozadu a všeljak.. Nic jinýho co se točí už tam neni..maximálně poloosy a jejich klouby, čemuž se mi úplně věřit nechce.. Nějaký nápady?
-
- Sběrač informací
-
- Přispěvovatel
zdravim, mám podobnej problém, ale dělá to při zatočení doleva a zřejmě od zadního kola..když ale třeba jen jemně přišlápnu brzdu tak to přestane.může to taky dělat ložisko?horší je, že zítra mě čeká 500km jízda a mam celkem strach aby se to nevysypalo po cestě.může se to nějak třeba zadřít?díky
Passat B7, 1.6 TDI, r. v. 2011
-
- Přispěvovatel
tak nic, mám uplně stejnej problém jako v tomhle tématu http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... Eisko+kola a i to dělá uplně stejnej zvuk, takže to budou spíš brzdy..
Passat B7, 1.6 TDI, r. v. 2011
ahoj, pri zatočení do leva v rychlosti 40 a víc mi něco hučí a do prava něco cvaká. Pravé ložisko nové a nový i pravý homokineťák, kterým jsem myslel, že to bude. Po rovině v pořádku, ale jak píseš ty při propružení to od pravé strany zahučí tak, jak v mirném rejdu do leva. Myslíš že vnitřní klouby? a který. díkyalfik píše:A jak sa to sprava pri propruženi auta? Mozu to byt vnutorne kluby.
exBMW e90 320d 120kw
exSEAT Toledo 1M, 1.9 TDi 81kw AHF, puky tt, 288mm, egr off, kat off, soft by jini 108@334
exSEAT Toledo 1M, 1.9 TDi 81kw AHF, puky tt, 288mm, egr off, kat off, soft by jini 108@334