vybajici se tazny
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vybajici se tazny
Zdravim.mam octavii 2003 a hybe se mi koule ma taznym dotahnou ani povolit nejde mechanizmus na klicek zarezlej .
Co to na tvrdo privarit,jde mi o to taham karavan a vozejk ,aby se ta koule nevymlela a neupadla .
Co to na tvrdo privarit,jde mi o to taham karavan a vozejk ,aby se ta koule nevymlela a neupadla .
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
Máš několik možností. Koupit z vraku to samý, nevymlácený, nebo koupit to samý nový, nebo jiný, nesundavací (seženeš lehce přes dvojku), ale to by už MOŽNÁ nějakej "inteligent" na STK mohl mít kecy, že máš jiný typ. A nebo jak říkáš. přivařit natvrdo.
octavia combi,1.9 tdi,66kw r.v.99,chip na +-82kw,EGR venku, chlazení ic v podběhu,brzdy 288, puky TT, VW Transporter T4 long, 2,4D, SYNCRO
- marena tdi
- Aktivista
Tazny se oznacuje A50-XJarda S. píše:jinej typ ? v tp mam uvedeno "spojovací zařízení ISO 50"![]()
nic víc tam nepíšou
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia