To už nezná mezí!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Můj kamarád, který dělá v Tukasu jednou zažil to, že tam přijel zákazník, který dělal, že nic a objednal si výměnu spojky. Když to kámoš zvedl, tak zjistil, že jsou tam ožvejkaný šrouby a celý to bylo doje*aný. Vychytralej chlapík si to chtěl udělat doma sám a když se mu to nepovedlo, odvezl to do autorizáku, kde to museli udělat za normohodiny..
to už je ale tukan technik potom, měli k tomu milého pána zavolat a řešit to..takový vychcánky mám nejradši, v autě se už hrabalo deset lidí před tebou a po tobě se pak bude vozit nebmwm3 píše:Můj kamarád, který dělá v Tukasu jednou zažil to, že tam přijel zákazník, který dělal, že nic a objednal si výměnu spojky. Když to kámoš zvedl, tak zjistil, že jsou tam ožvejkaný šrouby a celý to bylo doje*aný. Vychytralej chlapík si to chtěl udělat doma sám a když se mu to nepovedlo, odvezl to do autorizáku, kde to museli udělat za normohodiny..

-
- Aktivista
se asi trošku prohnul potombmwm3 píše:Můj kamarád, který dělá v Tukasu jednou zažil to, že tam přijel zákazník, který dělal, že nic a objednal si výměnu spojky. Když to kámoš zvedl, tak zjistil, že jsou tam ožvejkaný šrouby a celý to bylo doje*aný. Vychytralej chlapík si to chtěl udělat doma sám a když se mu to nepovedlo, odvezl to do autorizáku, kde to museli udělat za normohodiny..
Využijte ECONOMY SLUŽEB našeho autorizovaného servisu a dopřejte tak i svému staršímu vozu nadstandardní a kvalitní péči.
Nabízíme zvýhodněné ceny mechanické práce pro vozy starší 5 let.
Cena pro vozy ŠKODA = 495 Kč/hod. bez DPH
AUTORIZOVANÝ NEZNAMENÁ NEJDRAŽŠÍ!
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
Dnesni praxe je takova ze se setri na mistech kde je to nejmene vhodne...praci zaplatit nechteji, sami to neumi ale taky by nedelali za minimalni mzdu....ale nadruhou stranu je o dost tech, kteri za dobrou praci radi zaplati a jeste udelaji paradni reklamu... tak ci tak mi je z ceskeho vychcankovsti zle... at ze strany servisu ci ze strany zakazniku... 

Audi A4 B5, gt2260v, spodek AVF,hlava AHF, 12mm,spičky 0.310, výfuk 70mm, saní 55mm, FMIC