To už nezná mezí!!!

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Jarda S.
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Jarda S. »

u hodně málo dílů ;)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
bmwm3
Nováček

Příspěvek od bmwm3 »

Můj kamarád, který dělá v Tukasu jednou zažil to, že tam přijel zákazník, který dělal, že nic a objednal si výměnu spojky. Když to kámoš zvedl, tak zjistil, že jsou tam ožvejkaný šrouby a celý to bylo doje*aný. Vychytralej chlapík si to chtěl udělat doma sám a když se mu to nepovedlo, odvezl to do autorizáku, kde to museli udělat za normohodiny..
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

slevy - ono ani nejde kolik % ale z jaké ceny ta sleva je (noteeth)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

bmwm3 píše:Můj kamarád, který dělá v Tukasu jednou zažil to, že tam přijel zákazník, který dělal, že nic a objednal si výměnu spojky. Když to kámoš zvedl, tak zjistil, že jsou tam ožvejkaný šrouby a celý to bylo doje*aný. Vychytralej chlapík si to chtěl udělat doma sám a když se mu to nepovedlo, odvezl to do autorizáku, kde to museli udělat za normohodiny..
to už je ale tukan technik potom, měli k tomu milého pána zavolat a řešit to..takový vychcánky mám nejradši, v autě se už hrabalo deset lidí před tebou a po tobě se pak bude vozit ne :x
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

bmwm3 píše:Můj kamarád, který dělá v Tukasu jednou zažil to, že tam přijel zákazník, který dělal, že nic a objednal si výměnu spojky. Když to kámoš zvedl, tak zjistil, že jsou tam ožvejkaný šrouby a celý to bylo doje*aný. Vychytralej chlapík si to chtěl udělat doma sám a když se mu to nepovedlo, odvezl to do autorizáku, kde to museli udělat za normohodiny..
se asi trošku prohnul potom
Využijte ECONOMY SLUŽEB našeho autorizovaného servisu a dopřejte tak i svému staršímu vozu nadstandardní a kvalitní péči.

Nabízíme zvýhodněné ceny mechanické práce pro vozy starší 5 let.
Cena pro vozy ŠKODA = 495 Kč/hod. bez DPH

AUTORIZOVANÝ NEZNAMENÁ NEJDRAŽŠÍ!
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
meeiro
Přispěvovatel

Příspěvek od meeiro »

Dnesni praxe je takova ze se setri na mistech kde je to nejmene vhodne...praci zaplatit nechteji, sami to neumi ale taky by nedelali za minimalni mzdu....ale nadruhou stranu je o dost tech, kteri za dobrou praci radi zaplati a jeste udelaji paradni reklamu... tak ci tak mi je z ceskeho vychcankovsti zle... at ze strany servisu ci ze strany zakazniku... :)
Audi A4 B5, gt2260v, spodek AVF,hlava AHF, 12mm,spičky 0.310, výfuk 70mm, saní 55mm, FMIC
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

Vici píše:slevy - ono ani nejde kolik % ale z jaké ceny ta sleva je (noteeth)
bohužel kelly ani po slevách nejni levný, jinde jako běžnej smrtelník bez registrace dostaneš lepší cenu (LOL)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“