Vw Golf 4 1.9 tdi Alh 66kw >> 124kw 406nm

Toto fórum slouží ke zveřejnění výkonových grafů Vašich vozů.

Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři

PROFITUNER
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PROFITUNER »

Ja sa tu nemienim s nikym hadat. Auto bolo odmerane zadarmo v ramci dna otvorených dveri. Odmerali sme 35 aut a toto bolo podla mna so vsetkych aut odladene najhorsie.
Myslim si, ze moje dlhorocne skusenosti s meraniami a tuningom maju nejaku vahu a odbornost.
Pokial si myslite,ze nemam vôbec pravdu, tuningujte a kazte si takto auta dalej, je to vasa vec, len sa tu nerozplyvajte nad grafom.
Napisal som svoj nazor a je mi velmi luto, ze taketo auta jazdia v nasom okrese.
Ja vam za tento graf ani výsledok nezatlieskam!
Kosei17
Sběrač informací

Příspěvek od Kosei17 »

ja si myslim ze hadat sa tu nikto nechce:-) ide len o to zistit co najviac a nieco sa naucit ... ja si rad necham poradit
vw golf 1.9TDI,ALH, 66kw+ S 764 F.B+egr kat off,+VA turbo po uprave stred VB +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+256mm jednohmota HDS-57 FMIC 550x180, MAF off C-cidlo soft by Netopier = 124 Kw 406Nm
PROFITUNER
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Kosei17 píše:ja si myslim ze hadat sa tu nikto nechce:-) ide len o to zistit co najviac a nieco sa naucit ... ja si rad necham poradit
Ja by som poradil nasledovne.
1. opravit regulaciu turba, tato turbina musi nabiehat urcite skor, to znamena skontrolvat a premerat podtlak,vedenie a ventil. Ak to bude dobre, skontrolovat horny doraz nastavenie lopatiek VGT.
Netopier sa vzdy vyhovara, ze v aute(autach) nieco nie je v poriadku! No podla mna je potrebne auto najprv opravit a az potom ladit. Ladit pokazene auto je velka chyba upravcu a podla mna, dobry tuner musi tomu tak rozumiet,ze oprava takej drobnosti nemoze byt ziaden problem.

2. naladit to auto na zaciatok na mensi krutak a podobny vykon pri ovela mensej davke paliva. urcite sa tento vykon da dosiahnut s podstatne mensom dymenim. Krutak je pocit,ale rychle auto musi mat hlavne kone!
Niekedy je menej viac, to bude urcite platit v tomto pripade.
Ak to uz bude slapat bez dymu, potom sa da dokladat tam dole!
PROFITUNER
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Kosei17 píše:a este jedna vec pamatam si na vw lupo VASA kompletna uprava... tam to teda bez dymu nebolo cim to bolo sposobene aby som sa vedel do buducna vyhnut dymu briketam a priniest do mesta kde byvas tuning ako sa patri .... Dakujem za odpoved.
Inac na konto Lupa by som sa naozaj neodvolaval. Pozrite si stare videa a posudte. https://www.youtube.com/watch?v=WGO_TOVZFAY
Lupo zajazdilo v roku 2008 cas na 1/4 mile 10,97. Tomu sa za 7 rokov ziadne 1,9 TDIcko s SK alebo CZ ani nepriblizilo. Malo 450-500 koni a dymilo urcite menej ako tvoje 165konova 1,9TDI.
To tu uz fakt nema nikto sudnost ani zdravy rozum a dokaze iba pletkovat?
Ked som videl minuly mesiac na sprintoch v Budapesti Leon ladeny Netopierom, co zadymil polovicu Budapesti a cas sa ani nezmestin do casomiery, tak som si pripomenul slova o nedymeni. Ked chce mat niekto silne slova, musi mat najprv vysledky! Ja som v tej Budapesti vyhral celkovo kategoriu street casom 10,6 a do bola miestami mokra trat. Napriek tomu si tu nedovolim niekoho urazat ani ohovarat.
Kosei17
Sběrač informací

Příspěvek od Kosei17 »

turbo som logoval niekolko krat je to v poriadku nova banka garrett original predpetie nastavene na 1mm. co sa tyka vedenia hadicky som vsetky nove samco. a ventil n75 mozem skusit ale v logoch ako som pisal ide ta regulacia pekne ale je pravda ze krutak by sa mohol upravit od spodku a plynule
vw golf 1.9TDI,ALH, 66kw+ S 764 F.B+egr kat off,+VA turbo po uprave stred VB +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+256mm jednohmota HDS-57 FMIC 550x180, MAF off C-cidlo soft by Netopier = 124 Kw 406Nm
PROFITUNER
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Odmeraj si budikom hodnotu potlaku. A ci sa udrzuje konstatna napríklad po niekolkych staceniach brzdy!
Casta cheba je v hadicke do od potlakovej vyvevi, to je casta chyba. Moze ti vsetko slapat ako ma, no pokial mas slaby potlak tak vsetky reakcie regulacie budu oneskorene!
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

Najlepsi vysledok s GII mame momentalne 12,3571 bez nitra a bez 4x4

Leon vobec nieje doladeny, v budapesti mal stary soft a nove, uplne ine turbo, ale to je teraz uplne jedno, nepotrebujem tu nic zdovodnovat ani sa vyhovarat, snad to v street kategorii pomiesame buduci rok ked to bude vsetko 100 percent ...

Jedine silne slova na mna tu mate vy:
Dlhsi cas pocuvam, ako ma ohovarate ze vam kradnem softy a podobne povysenecke bludy ktore s realitou nemaju nic spolocne.

apropo ladenie neopraveneho auta:
nepamatam si presny datum , ale stal som pri vitare ktora bola ladena na Vasej pobocne vo ZV s tym, ze pred upravou sa nameralo asi 75 ps(seria 110ps), auto zjavne aj podla grafu malo problem, aj tak bola nahrata uprava kde vykon vyliezol na 110 ps s priebehom na zaplakanie.. majitel tam smutny hladel pod kapotu, dufam ze ste prachy nevzali, aj ked velmi silne pochybujem....

Dalsi pripad: kopcovy leon pred par rokmi, nestabilny volnobeh.
vase riesenie: volnobeh na 1100 otacok
skutocna pricina: roztlacene koliky na vrchu vstrekovacov, rozladeny system vahadiel

To su len 2 pripady pri ktorych som nahodou bol. Ktovie kolko ich je v skutocnosti......

Paci sa ti taketo ociernovanie? mne nie.. nikdy som na Vasu robotu nekydal tak, ako je to na Slovensku zvykom, lebo viem ze mate aj vysledky , zato Vy nesetrite na moju adresu pomenovaniami ako kindertuner a podobne. Nieje Vam to sproste?
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Kosei17
Sběrač informací

Příspěvek od Kosei17 »

ja si myslim ze je zbytocne sa tu natahovat kto co kedy ako naladil... ano na mojom aute bolo dost dymu a aj krutak bol vysoky pri neskorsom nabehu az 2200 ot a padal hned... ale preto som to chcel odmerat aby bolo vidno co to robi ... musim sa zastat netopiera ze chce natom pracovat a odstranit to takze sa to doladi a uvidime vysledok aky bude :-)
PROFITUNER
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Pokial si niekto nevsimol, tak sa tu navaza Netopier do mna.
A to ze ide na preteky s neodladenym auto, s inym turbo atd a robi si tam hanbu je jeho hlupost.
Presne taka ista ako ked povie, ze je chyba v aute ktore ladil!
Je to vdy len jeho vizitka!!!
Ja sa netvarim ako majster sveta,ani netvrdim,ze som zjedol vsetku mudrost sveta. Chyby robime aj my, pri takom pocte aut je to normalne, no vzdy si aspon stojime za svojou robotou. Asi preto som to dotahol tam kde som teraz.
A Netopier ked vidi fotku Porsche a RS6tky na FB dokazes napisat len blbu poznamku, ze som to nakradol. Trosku na zamyslenie.
Namiesto by sa mal radsej venovat svojmu ladeniu a viac premyslaj pri tom ako riesit iných.
Uzavriem to tak, ze cakam ze toho golfa odladi tak, aby tu ludia nemuseli riesit dymogan GOLF a ja viem slubit,ze ak to bude skoncene, ze som ochotny to auto znovu odmerat. Dufam, ze to aspon nejak pomoze zakaznikovi!
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

Tu poznamku na FB si nepochopil. Bola to parafraza na vase reci ze ja kradnem vase softy , ale to je teraz jedno .

To , ze na tie preteky sli, bola cisto ucelova zalezitost, aby sa zucastnili vsetkych pretekov sampionatu (pokial viem). Cielom bolo dojazdit.

Ziadne samaritanstvo nepotrebujem, meranie zaplatim ja, Ale dik za ponuku ...
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
tantor-bn
Přispěvovatel

Příspěvek od tantor-bn »

profi: ved netopier brzdu ma sice nie svoju ale zabezpecit ju vie. A niekedy sam majitel chce aby mu to dymilo (netopier zlta fabia z bn isto vis kera) dym nahovado. ale co uz ked to zakaznik chce :) a uz sa nenavazajte doseba fesaci ;)
Cupra TDI
PROFITUNER
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

netopier píše:Tu poznamku na FB si nepochopil. Bola to parafraza na vase reci ze ja kradnem vase softy , ale to je teraz jedno .

To , ze na tie preteky sli, bola cisto ucelova zalezitost, aby sa zucastnili vsetkych pretekov sampionatu (pokial viem). Cielom bolo dojazdit.

Ziadne samaritanstvo nepotrebujem, meranie zaplatim ja, Ale dik za ponuku ...
Ta ponuka bola zakaznikovi a nie tebe. ty prosdim ta urob nieco, nech z toho auta neleitaju brikety. Mma pocit, ze tento zakanzik dym nejak extra nepozaduje!
tantor-bn
Přispěvovatel

Příspěvek od tantor-bn »

ja som videl v tn na sprinte zlty leon naboku mal powered by netopier a hovorim toto bude dym. a ono nic:D

a co ta cordoba ? tej idu tiez idu briketky riadne :D
https://www.facebook.com/video.php?v=59 ... =2&theater
Cupra TDI
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

Obrázek
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
majo6L
Nováček

Příspěvek od majo6L »

Lupo nedymilo , Cordoba 4x4 tiez nie a ani BMW 335D nie ( DPF to urcite nema ).Viktor uc sa :-D
SEAT Ibiza CUPRA TDI BPX powered by Netopier
Odpovědět

Zpět na „Výsledky Vašeho měření - Grafy“