nevím, pouč měnetopier píše:skus sa zamyslietJayson píše:aha..jakto?netopier píše:Tacho video z brzdy ma Nulovu vypovednu hodnotu..... .

Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři
Myslím, že je to věc zákazníkazero1724 píše:mě jen hrozně zajímá, k čemu je takové auto,které dle mě ztrácí na smyslu, mám fabiu s VA a softem a už tak to jede velice zajímavě, má to skvělej spodek a příjemnej zátah, v otáčkách a na výjezdej je to tak akorát, nic nehrabe neprokluzuje, ale 260 koní? to musí být i docela nepřijemné krotit to...
Nemám nic proti úpravě, grafu, průběhu výkonu, ale když se nad tim zamyslím, tak pokud auto neni na závody a ani jako závodní auto s hnanou přední nápravou s tímto výkonem a kroutícím momentem bude ztrácet nad daleko méně výkonnými vozy, tím myslím zatáčky, vracečky, vlásenky, táhlé otáčky, o jízdě rovně nemluvím, to zvládne i moje bábamarena tdi píše:Proc by to ztracelo smysl ?Když u toho trochu premyslis tak s tim musí byt radost jezdit.zero1724 píše:mě jen hrozně zajímá, k čemu je takové auto,které dle mě ztrácí na smyslu, mám fabiu s VA a softem a už tak to jede velice zajímavě, má to skvělej spodek a příjemnej zátah, v otáčkách a na výjezdej je to tak akorát, nic nehrabe neprokluzuje, ale 260 koní? to musí být i docela nepřijemné krotit to...
Myslim ze resis zbytecnosti.zero1724 píše:Nemám nic proti úpravě, grafu, průběhu výkonu, ale když se nad tim zamyslím, tak pokud auto neni na závody a ani jako závodní auto s hnanou přední nápravou s tímto výkonem a kroutícím momentem bude ztrácet nad daleko méně výkonnými vozy, tím myslím zatáčky, vracečky, vlásenky, táhlé otáčky, o jízdě rovně nemluvím, to zvládne i moje bábamarena tdi píše:Proc by to ztracelo smysl ?Když u toho trochu premyslis tak s tim musí byt radost jezdit.zero1724 píše:mě jen hrozně zajímá, k čemu je takové auto,které dle mě ztrácí na smyslu, mám fabiu s VA a softem a už tak to jede velice zajímavě, má to skvělej spodek a příjemnej zátah, v otáčkách a na výjezdej je to tak akorát, nic nehrabe neprokluzuje, ale 260 koní? to musí být i docela nepřijemné krotit to..., tak se mi vůbec nevyplatí hrotit výkon nad 200 koní, kde se to dá využít??? nad 180km/h je to auto bez přítlaku stejně naprosto nepoužitelné a nebezpečné i rovně, takže ti ten bavorák se skvělou aerodynamikou stejně zatopí... Vše není o výkonu a brutálnik krouťáku kucí
ať se zlobíte nebo ne... rozhodně ne ve fábii, octavii, golfu atp...
Myslim ze resis zbytecnosti.zero1724 píše:Nemám nic proti úpravě, grafu, průběhu výkonu, ale když se nad tim zamyslím, tak pokud auto neni na závody a ani jako závodní auto s hnanou přední nápravou s tímto výkonem a kroutícím momentem bude ztrácet nad daleko méně výkonnými vozy, tím myslím zatáčky, vracečky, vlásenky, táhlé otáčky, o jízdě rovně nemluvím, to zvládne i moje bábamarena tdi píše:Proc by to ztracelo smysl ?Když u toho trochu premyslis tak s tim musí byt radost jezdit.zero1724 píše:mě jen hrozně zajímá, k čemu je takové auto,které dle mě ztrácí na smyslu, mám fabiu s VA a softem a už tak to jede velice zajímavě, má to skvělej spodek a příjemnej zátah, v otáčkách a na výjezdej je to tak akorát, nic nehrabe neprokluzuje, ale 260 koní? to musí být i docela nepřijemné krotit to..., tak se mi vůbec nevyplatí hrotit výkon nad 200 koní, kde se to dá využít??? nad 180km/h je to auto bez přítlaku stejně naprosto nepoužitelné a nebezpečné i rovně, takže ti ten bavorák se skvělou aerodynamikou stejně zatopí... Vše není o výkonu a brutálnik krouťáku kucí