Info o immo gen 1,2,2.5 a3
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Info o immo gen 1,2,2.5 a3
zdravim nemate niekto nejake ucelene informacie alebo nejake porovnanie tychto generacii immo ? co s cim ide (resp. nejde) zameniat. co sa da preorbit a co nie ?
poprosim na miala dikes
a este jedna otazka na zaver
idem montovat budiky do golfa 4 rv 1999 cislo budikov 1j0919881d. musim vymenit immo cipy v klucoch za nove nepouzite alebo mozem pouzit tie ktore su v aute. stare budiky v tom aute vobec nie su. dikes
poprosim na miala dikes
a este jedna otazka na zaver
idem montovat budiky do golfa 4 rv 1999 cislo budikov 1j0919881d. musim vymenit immo cipy v klucoch za nove nepouzite alebo mozem pouzit tie ktore su v aute. stare budiky v tom aute vobec nie su. dikes
- maniacdewil
- Přispěvovatel
dik. pozil som tlacitko HLEDAT tu na fore a nieco som nasal (informaciemaniacdewil píše:podle mě ty budíky tam dostaneš bez problemu nemaj CAN a řek bych ,že budou z nějakého roku blizko 99,čipy měnit nemusíš
a ako je to s fabiou 2001-2002 tam som chcel dat spinacku s klucmi z ineho auta a neslo mi to prisposobit. musel som dat nove nepouzite cipy.
a ake cipy mozem dat toho golfa o ktorom pisem hore. pretoze ma len 1 kluc a druhy by si dal vyrobit ale bez cipu je to lacnejsie a ja mam nejake cipy ale su rovnake (na pohlad teda).
dikes
a ake cipy mozem dat toho golfa o ktorom pisem hore. pretoze ma len 1 kluc a druhy by si dal vyrobit ale bez cipu je to lacnejsie a ja mam nejake cipy ale su rovnake (na pohlad teda).
dikes
aha OK takze fabia je jasna. octavia ma tiez immo 3 od ktoreho roku ak ano ?cosby píše:Fabia má IMMO 3 od začátku.Jinak klíče s čipy IMMO3 se dají přizpůsobit pouze a jen jednou!!Nejdou tedy použít z jiného auta.Měníš li na svojím autě budíky,motorovku,můžeš klíče přizpůsobovat na stejný PIN do aleluja,ale pouze na jednom autě
ale mal som pripad gol 4 98 alebo 99 nepamatam presne a tiez mi nesli prisposobit kluce. skusal som vsetky cipy ktore som mal doma plus este nejake z fabie a octavie ale neviem ake to boli. nakoniec kupil kamos 2 nove nepouzite islo na supu.
zistujem si ako to je lebo ma cka ten golf kvoli ktoremu som zalozil tuto temu a nehcem tam pohoriet
dikes zatial
a co s tym prekladom
cize cip na immo 2 a na immo 3 je rozdielny ? len opticky vyzera rovnako ?jini píše:Immo 1 transpondér plastová kostka, immo 2 a 3 skleněný váleček - dle telefonátu s technikem z VAGdashCOM ty skleněné Crypto 48 se dají naučit na immo 2 i 3. Pokud immo 3 tak ale jen na jeden pin. To zamčení z imma 3 asi ještě nikdo neprolomil.
a co je za generacia immo v tych budikoch 1j0919881d ?
cize cip z fabie (ktory je immo 3) je fakticky nepouzitelny ?
U VW od roku 1994 boli seriovo zabudovane imobilizery.
Dolezitym dielom immo su transpondery v kluci.
Su rozne tipy immo a rozne transpondery.
Mimoriadne problematicke su auta od roku 2001.V nich su zabudovane
transpondery zamknute,tzn nauucit pouzity kluc nie je mozne.
Tato problematika sa pravidelne vynara ked napr.pouzite "vystrelovaky"s dialkovymtreba znova naucit.
Bohuzial sa nove nezamknute transpond nedaju vo VW dostat.
My ponukame nove nezamknute tranpondery:
.....
.....
(narok na vratenie 14 dni po dodavke)
aha diky mocskymann píše:U VW od roku 1994 boli seriovo zabudovane imobilizery.
Dolezitym dielom immo su transpondery v kluci.
Su rozne tipy immo a rozne transpondery.
Mimoriadne problematicke su auta od roku 2001.V nich su zabudovane
transpondery zamknute,tzn nauucit pouzity kluc nie je mozne.
Tato problematika sa pravidelne vynara ked napr.pouzite "vystrelovaky"s dialkovymtreba znova naucit.
Bohuzial sa nove nezamknute transpond nedaju vo VW dostat.
My ponukame nove nezamknute tranpondery:
.....
.....
(narok na vratenie 14 dni po dodavke)
Omlouvám se za lamský dotaz ale celkem mě tohle zajímá..
Myslel jsem že transpondér je pasivní součástka a tudíž jak je to s tím přizpůsobením?To se do něj dá zapisovat?To se po přizpůsobení k prvnímu pinu (budíkům) transpondér zablokuje (?) a pokud budu měnit budíky tak mi sou původní transpondéry na 2 věci?
Myslel jsem že transpondér je pasivní součástka a tudíž jak je to s tím přizpůsobením?To se do něj dá zapisovat?To se po přizpůsobení k prvnímu pinu (budíkům) transpondér zablokuje (?) a pokud budu měnit budíky tak mi sou původní transpondéry na 2 věci?