spojková sada šaran 96kw 6Q

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
SUchanek09
Sběrač informací
Odpovědi: 0

spojková sada šaran 96kw 6Q

Příspěvek od SUchanek09 »

zdravím , mám dotaz. kamarádovi tu děláme spojku na šaranu 1.9 2004 rok 96KW a měl tam Luk dvouhmotu 240mm , sehnal si jetej set dvouhmota 240 sachs , problém je ale v tom, že po nasazení převodovky nám drhne přítlačák o vnitřek převodovky. poraďte prosím kde vznikla chyba a co máme sehnat? jinak musí tam za každou cenu přijít 240mm ? navíc mám ještě jednu otázečku a to ohledně spojkovýho kapalinovýho ložiska, stalo se mi a to na dvou kusech od luku, při usnadnění si práce s odvzdušnováním sem jej ponořil trubičkou do brzdovky a ložisko ztlačil aby se vymáčkl vzduch a následně nasála do ložiska kapalina. po této opreaci mi od strany za ložiskem začala protékat kapalina. ložiska mi vzaly na reklamaci ale přišlo mi divné že zrovna 2za sebou takhle tekly, postup mi takto poradily 2nezávysle na sobě pracující mechanici z autorizáku. přišlo mi to jak kdybych jej snad poškodil já, tak se ptám raději na další zkušenosti členů. děkuji za každou odpověď , Libor 8) [/i]
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

asi bude ta sada ktoru zohnal z niecoho ineho.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Asi určitě.
Oct asv 2000, DieselPower
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

Je tam rozdíl asi 4mm,mezi starým typem a novým.Takže těžko to tam bude pasovat.Je to na novější typ PD-čka.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
SUchanek09
Sběrač informací

Příspěvek od SUchanek09 »

ok děkuji za info, ještě nějak objasnit to tekoucí ložisko, zda se tím plněním kapalinou zmačknutím válečku mimo převodovku muže dát zničit nebo sem narazil jen na zmetkovou serii???
toyota.kzj
Přispěvovatel

Příspěvek od toyota.kzj »

SUchanek09 píše:ok děkuji za info, ještě nějak objasnit to tekoucí ložisko, zda se tím plněním kapalinou zmačknutím válečku mimo převodovku muže dát zničit nebo sem narazil jen na zmetkovou serii???

žádnej zmetek samosebou že tenhle typ se nemačka prazdnej , když ho zmáčkneš tak se v nem prevlikne takova gumička a začne tect ! divim se ze ti uznaly reklamaci :) kdyz chces odvzdusnovat tak se to plni tlakem kapaliny pres odvzdusnovak ve spojkovym valecku je zpetak aten drzi porad potrebny tlak v soustave :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“