Jj
Moderátoři: šulda, Moderátoři
pre buducnost by som otazku sformuloval kratsie.
napr.
ahojte mam bkd motor chcem ho upravit na vecsi vykon ako vie dat len chip co by ste doporucili?
//to ze nikoho tu nepoznas a podobne veci nikoho nezaujimaju
ale neber to v zlom.
//ja som turbo kupil radsej nove ako repasovane od turbosportu. rovno mozes im polozit otazku (nie dlhu) oni maju upravene myslim ze bkd na 300ps ci kolko to tam je.
// a na zaciatok kolko mas nato penazi?
napr.
ahojte mam bkd motor chcem ho upravit na vecsi vykon ako vie dat len chip co by ste doporucili?
//to ze nikoho tu nepoznas a podobne veci nikoho nezaujimaju
//ja som turbo kupil radsej nove ako repasovane od turbosportu. rovno mozes im polozit otazku (nie dlhu) oni maju upravene myslim ze bkd na 300ps ci kolko to tam je.
// a na zaciatok kolko mas nato penazi?
Cupra TDI
Dotaz
Jo od zacatku jsem nechtel nic sileneho,jde mi o dennodeni jezdeni ! Ale egr zaslepit a soft.vypnout taky chci ! Co by mne to vyslo nacipovat a vypnout egr ? Dam tam turbo co tam ma byt origo,ale nove ale nevim co s tim vstrikovacem ?! Mam spatny jen jeden ! A nevim mam ho koupit novy anebo nechat udelat repas ? Pak se musi zrepasovat asi vsechny ne ? V tom tapu sto lidi sto nazoru ! Jak by jsi to ty resil ?
Nemůžu ti tady dělat "konkurenční" cenovou nabídku.. pokud chceš, tak jedině přes mail a nebo přes SZ.. je to ale v řádu pár tisíců, s tim počítej rovnou.
Co se vstrikovacem? Pokud vis ze je spatnej jen jeden, tak nech udělat jen jeden a nebo sežeň z jinýho motoru. Nevim proč by si měl repasovat všechny pokud fungujou.. Samozřejmě si musíš bejt jistej že je špatnej vstřikovač a ne něco jinýho (kabeláž atd)..
Co se vstrikovacem? Pokud vis ze je spatnej jen jeden, tak nech udělat jen jeden a nebo sežeň z jinýho motoru. Nevim proč by si měl repasovat všechny pokud fungujou.. Samozřejmě si musíš bejt jistej že je špatnej vstřikovač a ne něco jinýho (kabeláž atd)..