Opět tempomat, ale NEW model?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
a ještě jednotku motoru musíš nakódovatPaflik píše:Tak jsem to rozdělal znovu a mám opravdu 8E0 953 549 F - tedy pokud seženu ten správnej modul tak snad to poběží. Pin č. 5 z modulu osazen, takže snad![]()
No netušil jsem že se musí ještě nakódovat ten modul pod volantem, takže moc díky za perfektní pomoc. Vypadá to že servis ze mě zase nedostane ani kačku
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Steuergerät Loginváha píše:a ještě jednotku motoru musíš nakódovatPaflik píše:Tak jsem to rozdělal znovu a mám opravdu 8E0 953 549 F - tedy pokud seženu ten správnej modul tak snad to poběží. Pin č. 5 z modulu osazen, takže snad![]()
No netušil jsem že se musí ještě nakódovat ten modul pod volantem, takže moc díky za perfektní pomoc. Vypadá to že servis ze mě zase nedostane ani kačku
STG 01 (Motorelektronik) auswählen
STG Login -> Funktion 11
GRA-Aktivierungscode: 11463
GRA-Deaktivierungscode: 16167
Tak jsem vyměnil a nakódoval modul, vysypala se mi u toho páčka blinkru a teď už mi nefunguje vracení blinkru po zatočení, ale hlavně díky Vám chlapi mi to funguje! Akorát se mi nepochopitelně "vynulovala" ŘJ ESP - musel jsem ji znovu nakódovat, ale hlavně že to jede!!
Děkuju všem zůčastněným, hlavně Tobě Vlagik
Děkuju všem zůčastněným, hlavně Tobě Vlagik

A6 3.0TDI Quattro tiptronic