Opět tempomat, ale NEW model?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Paflik
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od Paflik »

Jasně, špatně jsem se vyjádřil - na konektoru do modulu je osazen pin č.5 - tzn. vede z něj drát to "auta".
A6 3.0TDI Quattro tiptronic
vlagik
Přispěvovatel

Příspěvek od vlagik »

Paflik píše:Jasně, špatně jsem se vyjádřil - na konektoru do modulu je osazen pin č.5 - tzn. vede z něj drát to "auta".
Tak je to OK....
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

Paflik píše:Tak jsem to rozdělal znovu a mám opravdu 8E0 953 549 F - tedy pokud seženu ten správnej modul tak snad to poběží. Pin č. 5 z modulu osazen, takže snad :P
No netušil jsem že se musí ještě nakódovat ten modul pod volantem, takže moc díky za perfektní pomoc. Vypadá to že servis ze mě zase nedostane ani kačku :D
a ještě jednotku motoru musíš nakódovat
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
vlagik
Přispěvovatel

Příspěvek od vlagik »

váha píše:
Paflik píše:Tak jsem to rozdělal znovu a mám opravdu 8E0 953 549 F - tedy pokud seženu ten správnej modul tak snad to poběží. Pin č. 5 z modulu osazen, takže snad :P
No netušil jsem že se musí ještě nakódovat ten modul pod volantem, takže moc díky za perfektní pomoc. Vypadá to že servis ze mě zase nedostane ani kačku :D
a ještě jednotku motoru musíš nakódovat
Steuergerät Login

STG 01 (Motorelektronik) auswählen
STG Login -> Funktion 11

GRA-Aktivierungscode: 11463
GRA-Deaktivierungscode: 16167
Paflik
Sběrač informací

Příspěvek od Paflik »

Tak jsem vyměnil a nakódoval modul, vysypala se mi u toho páčka blinkru a teď už mi nefunguje vracení blinkru po zatočení, ale hlavně díky Vám chlapi mi to funguje! Akorát se mi nepochopitelně "vynulovala" ŘJ ESP - musel jsem ji znovu nakódovat, ale hlavně že to jede!!

Děkuju všem zůčastněným, hlavně Tobě Vlagik :-D
A6 3.0TDI Quattro tiptronic
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“