Golf 3, ventilátor a topení

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tomc1
Nováček
Odpovědi: 0

Golf 3, ventilátor a topení

Příspěvek od tomc1 »

Prosím o radu, pokud mám puštěný ventilátor na ofuk čelních skel na max (4. stupeň) a nemám zapnuté topení, fouká poměrně velké množství vzduchu na čelní sklo. Avšak, pokud dám v tomto okamžiku otočný přepínač topení na max. topení, množství vzduchu se rapidně sníží a čelní sklo se nedaří odmlžit. Situace se zhoršuje s časem, loni mi to odmlžilo ještě čelní sklo do poloviny, letos již jen do jedné třetiny odspodu. Jsou tam nějaké klapky? Může být něco ucpané??? Předem díky.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

se nediv na servis kašleš kabinový filtr neměníš tak to je jak to je ;)
tomc1
Nováček

Příspěvek od tomc1 »

Díky za rychlou odpověď, pokud je kabinovým filtrem myšlený vzduchový filtr, tak ten jsem měnil spolu s palivovým filtrem před 2 lety, ale zkontroluji, ale nevím proč to bez topení fouká dost a po zapnutí topení se množství vzduchu tak markantně sníží.
priwi
Přispěvovatel

Příspěvek od priwi »

Nejspíš budeš mít radiátor topení přicpanej bordelem. Možná tim molitanem lepivym, co se odlupuje z klapek.
VW Passat Variant B5, 1.9 TDi 81kW (AFN), r. v. 1999
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Kabinovy a vzduchový filtr jsou dvě nezávislé vvěci jeden čistí vzduch co jde do Kabiny pro to ten název Kabinovy a ten druhý zase čistívzduch ppřímo pro motor (LOL)
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

pylovej filtr je vpravo před spolujezdcem pod plastem co jsou stěrače ;)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“