intercooler do HDi 66 kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
intercooler do HDi 66 kW
zdravím, na netu jsem viděl dodělávku intercooleru na P 206 HDi, 66 kW. ve standartu tam není. Vyplatí se montáž? BUde rozdíl ve výkonu znatelný???
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Re: intercooler do HDi 66 kW
pokud neni auto upraveno / je v serii / tak je to zbytecnost a na vykonu to ani nepoznaskodajz píše:zdravím, na netu jsem viděl dodělávku intercooleru na P 206 HDi, 66 kW. ve standartu tam není. Vyplatí se montáž? BUde rozdíl ve výkonu znatelný???
Drag Power
Re: intercooler do HDi 66 kW
chiptuning píše:pokud neni auto upraveno / je v serii / tak je to zbytecnost a na vykonu to ani nepoznaskodajz píše:zdravím, na netu jsem viděl dodělávku intercooleru na P 206 HDi, 66 kW. ve standartu tam není. Vyplatí se montáž? BUde rozdíl ve výkonu znatelný???
Jseš si tím jistej?Jen se ptám,slyšel jsem opačný naázor tak se ptám.Uznávám,že nejlepší je praxe

Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
Mám Xsaru HDI 66Kw Rhy vstřikování siemens, nechal jsem dělat chip o cca 20%. Občas si trochu zakouri, hlavně z nizkych otáček, asi vliv malého turba. Chtěl bych dodělat ic aby motor v horkých dnech tolik netrpěl, někdy se mi i zdálo že ztrácí dech. Nejsem žádný závodník, ale někdy ji taky prislapnu. Poznám nějaký rozdíl po montáži, nebo to nemá smysl? Tlak na turbu se prý zvýšil z 1bar na 1,15bar
Naposledy upravil(a) venca.6 dne 24 lis 2014, 20:01, celkem upraveno 1 x.